2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben de hiç sevmiyorum geniş paça pantolonları napalım artık ya elbise giyerim ya da tayt falan gerçi şimdilik bazı pantolonlarım oluyor bakalım :)
Aynen ben de çok aşırı yememeye çalışıyorum ama benim de çok çabuk acıkıyor karnım bazen salıverıyorum mesela geçen gün canım makarna istedi koca bi tabak yedim :)))
Ben de hiç bulanma vs olmadı canım.

Ben o agriyi bariz hiddesiyorum. ama ilk hamileligimde bu kadar erken mi genislemeye baslamisti onu hatirlamaya calisiyorun :)

Annem lerde tartı olmadığı için tartilamiyorum ama bende merak ediyorum yarın doktora gidince tartilacagim. Sabit kalmıştır kilom diye düşünüyorum kusuyorum ama ekmek te yediğim için onu karsiliyordur. karnımdaki şişlik biraz indi kizlar ilk başlarda daha şişti sizinde öyle mi

ben de baktım ipin ucu kaçtı. Diyete başladım.

Ben 3 ayi bi gecireyin midem normale donsun yuruyus ve diyete direk baslayacagim :) ilk hamileligimde de yaptim, full organik beslenme ve hergun 2-3saat yuruyus. bunda o kadar yuruyemem ama bakalim. ben cok faydasini gordum. dogum sonrasi bana 2 kilo kalmisti.

Evet baya çıkmıştı ne kadar çabuk demiştim ama indi şimdi.. 45 kiloyla başladım dün doktorda ölçüldüm 45.8 çıktım o şişlik zamanları 47yi görmüştüm

Yürüyüş çok önemliymiş Zaten ben de 3 ayın dolmasını bekliyorum

Benim bugünkü durumum da artık hamile kıyafetleri giyebilirsiniz yazıyor da ben ala ala 800 gr almışım sadece pantolonların düğmeleri kapanmıyor o da skinny olanlar :)
Sizde durumlar nasıl kızlar

Bencede cok erken hamile pantalonu icin. 25. haftada yeni giymeye baslamistim beb ilk bebiste. zaten doguma kadarda kendi pantalonlarimi giyinmistim yine. kalcam hic genislememisti sadece gobus vardi. insallah yine oyle olur.

Günaydın kızlar o kilo alanlar kervanında bende varım 1.5 kilo aldım ama karnım 5 aylık gibi çıkıyor kızımda 30 kiloya yakın aldım bunda dikkat etmem lazım ama yemiyorumda nasıl kılo alıyorum anlamıyorum
Birde göbeğinizdeki çizgi belirdimi benimki bayağı gözüküyor

Günaydın canım nasıl bir çizgi şimdi sen deyince baktım bende yok

Günaydın kızlar karnım cıktı siskinlikten normal pantolon olmuyor diye hamile pantolon u aldım cok rahatladım zaten lazım olacak ha simdi ha sonra :) kilo aldımmı bilmiyorum am karnım davul gibi hala :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…