2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bende 8. haftada progestan kullandigim halde iki gun pespese oldu sonra kesildi. sikma heneb canini. progestan kullaniyormusun?
Yok kullanmiyorum daha zaten ilk 2 hafta once gittik doktora kalp atisini gorduk hersey normal dedi bisey vermedi.2. Kontrole daha 2 haftam var. ama kanama devam edrse yarin gidicem hemen

Yok kullanmiyorum daha zaten ilk 2 hafta once gittik doktora kalp atisini gorduk hersey normal dedi bisey vermedi.2. Kontrole daha 2 haftam var. ama kanama devam edrse yarin gidicem hemen

Eger doktoruna ulasma imkanin varsa sor istersen bence, gerek var derse baslarsin hemen progestan.

Maşallah canım darısı hepimizin başına

Ayyyy gercekten hareketleri görülüyor mu artikkkkk:)) masallah masallah kuzum ben de haftaya gidecegim heyecanlandim bak şimdi:))) hepsirirken ve oksururken kasiklarim yirtilacak gibi aciyor cok korkuyorum onun haricinde iyiyim sanki :))

Maşallah canım darısı hepimizin başına

Amin canim amiinnnnn hepimize insallah :)

Ayyyy gercekten hareketleri görülüyor mu artikkkkk:)) masallah masallah kuzum ben de haftaya gidecegim heyecanlandim bak şimdi:))) hepsirirken ve oksururken kasiklarim yirtilacak gibi aciyor cok korkuyorum onun haricinde iyiyim sanki :))

Evet ya cok ilgincti :) donuyordu :) doktorda dedi gordunmu bak diye :) sen kacinci haftadasin? insallah gorursunuz

En sevdiğim kareler bunlar :) maşallah kuzucuğa, şimdiden hareketli desene.

Maşallah minnaka:) benim de yarin kontrol cok heyecanlıyım

ya valla doğum yapınca verilmez diye korkuyorum göbek ve bel kızlar ilk dogumdaki kilolarını verebildinizmi verdiyseniz ne kadar sürede çok merak ediyorum
Ilk doğumda 15 kg aldım 7. Ayda gitmişti hepsi hiç bişey yapmadim emzirdim yemeden icmedende kismadim aynı kiloya donuluyor yanlizca aynı sikilikta olunmuyor biraz daha fazla gorunuyodu

Bu arada hanimlar kilo konularına girilmisken kaç kilo aldınız ben 10. Haftadayim 52,5 ile hamile kaldım suan 53.1 genelde ilk hamileligimde 15kg almıştım bakalım bu kez kacla bitiricez

Hayırlısı olsun canım, bir kaç haftaya cinsiyet tahminleri gelecek Allah'ın izniyle :)
Benim bi kizim var aslında bitane daha kizim olsun çok isterim ama erkek gibi hissediyorum ilk ogrendigim andan itibaren kizimdada ilk andan itibaren kiz demiştim hislerim birazcik kuvvetli genelde arkadaslariminkininde hepsini tahmin ederim, tabiki sağlıklı olsunda gerisi hiç mühim degil

Kizlar cok moralim bozuk, biraz once cok cok kucukte olsa pembemsi kan gordum ama belli belirsiz. Artar mi diye panikteyim, hic yorulmadim bisey tapmadim. Tekrar gorursem doktoru aricsm. 8. Haftada ilk boyle kanama goren var mi?
Canım geçen gün sen bana destek olmuştun :) şimdi sıra bende :)
Ikı gun önce şiddetli karın agrılarımdan sonra kahve rengi lekeyi görünce çok panikledim. Her wc ye gıttıgımde leke devam edıyordu ve yatıp dınlendım
Sabah erken doktoruma gıttım. Igne verdı tek doz bır kerelık vuruldum ve ogleden sonra kesıldı lekeler
Bu arada progestan 100 mg sabah aksam kullanıyorum
Sıkıntı yok :) baktın devam edıyor lekelenme sabah doktora gıt ıgne verır muhtemelen korkma geçicek inşallah

ya valla doğum yapınca verilmez diye korkuyorum göbek ve bel kızlar ilk dogumdaki kilolarını verebildinizmi verdiyseniz ne kadar sürede çok merak ediyorum

Canım takılma kiloya. O annesini öyle seviyor ki hemen verdirir sana kilolarını. Normal öğünlerini yet ara öğün meyve yersen çok kilo alacağını sanmam. Ben ilk hamilelikte 8 kilo aldım ve herkes kızmıştı bu çocuk minicik doğacak diye ama maşallah oğlum 3600 doğdu. Hemde 3 hafta erken doğduğu halde bunda ne alicam bakalım mide bulandım azalırsa inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…