- 29 Mart 2017
- 1.553
- 5.116
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #5.321
Evet çok şükürgüzel haberler almışsınız ne iyi..
ben bugün 8+1 im. cumartesi gideceğim 8+3 te çok heyecanlıyım ve bir o kadar da stresliyim hergün dua ediyorum inşallah bebeğim sağlıklıdır diye..
midem kalkıyorrr. offf
ben 3 kilo aldım ama benimde göbegim 5 aylık gibi neden acaba ya diyete filan baslıcam gözüm korktu 3 gündür bebek de büyüdü daha şiş 5 aylıkken nasıl gözükür sizce göbek çok kafaya takıyorum bel cevremle birlikde şiş sizin durumlar nedirBen de 50 kilo ile hamile kaldım 1-2 kg almışımdır ama Nasıl bir göbek çıktı,sanırsınız 4-5 aylık hamileyim,1cm bebeğin bu kadar hacmi olmaz benim göbeğin şişesi varmış demek ki
Aslında 3aydan sonra başlıyor karın büyüdükçe açılıyor ama kişiden kişiye değişebilir belkiBen o agriyi bariz hiddesiyorum. ama ilk hamileligimde bu kadar erken mi genislemeye baslamisti onu hatirlamaya calisiyorun :)
Kızlar bu durum tamamen şişlik kilo almayla alakası yok sabah her şey normal yatarken 5 aylık hamile göbeği :))ben 3 kilo aldım ama benimde göbegim 5 aylık gibi neden acaba ya diyete filan baslıcam gözüm korktu 3 gündür bebek de büyüdü daha şiş 5 aylıkken nasıl gözükür sizce göbek çok kafaya takıyorum bel cevremle birlikde şiş sizin durumlar nedir
Evet aynen öyle oluyor bende deKızlar bu durum tamamen şişlik kilo almayla alakası yok sabah her şey normal yatarken 5 aylık hamile göbeği :))
Ahahah tabiki atarlan canım, hep onlar mı atarlanacak :))Ayy kizlar ben de çok mutluyum 67 kiloydum ama kilomu göstermeyen dengeli vucudum var. Doktorum bana o kadar sert çıkmıştı kilolusun diye moralimi bozmustu. Ben gebeligimde hic kusma yasamadim iştahim da yerinde ama cok şükür yaklaşık 2 kilo vermişimdoktor bana 3 ay kilo almayacaksin demsiti şimdi gidip 2 kilo verdim diye atar yapmak istiyorum
Benim bugünkü durumum da artık hamile kıyafetleri giyebilirsiniz yazıyor da ben ala ala 800 gr almışım sadece pantolonların düğmeleri kapanmıyor o da skinny olanlar :)
Sizde durumlar nasıl kızlar
Kızlar tatile gidicem ağda yapmam lazım ama zararı olurmu die çok endişeliyim..en azından kasık kısmına yapacağım..siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Aynen ben de çok aşırı yememeye çalışıyorum ama benim de çok çabuk acıkıyor karnım bazen salıverıyorum mesela geçen gün canım makarna istedi koca bi tabak yedim :)))
Ben de hiç bulanma vs olmadı canım.
Bencede cok erken hamile pantalonu icin. 25. haftada yeni giymeye baslamistim beb ilk bebiste. zaten doguma kadarda kendi pantalonlarimi giyinmistim yine. kalcam hic genislememisti sadece gobus vardi. insallah yine oyle olur.
ya arkadaşlar epilasyona gitsem zararı olur mu? Yani ben daha önce yaptırdım bitmişti tüyler ama sarışın olduğum için 6 ayda 1 senede 1 kez rutuşa gidiyorum. Şimdi tatile de gideceğim. Ne yapacağım bilmiyorum..
ya arkadaşlar epilasyona gitsem zararı olur mu? Yani ben daha önce yaptırdım bitmişti tüyler ama sarışın olduğum için 6 ayda 1 senede 1 kez rutuşa gidiyorum. Şimdi tatile de gideceğim. Ne yapacağım bilmiyorum..
yaa bunun için çabanız varmıydı?? yoksa doğal halin miydi o senin?? maşallah sana.
Canım ilk 3 ay hiçbir yerimi yapmıyor benim lazerde, diğer aylarda genital hariç her yeri yapıorya arkadaşlar epilasyona gitsem zararı olur mu? Yani ben daha önce yaptırdım bitmişti tüyler ama sarışın olduğum için 6 ayda 1 senede 1 kez rutuşa gidiyorum. Şimdi tatile de gideceğim. Ne yapacağım bilmiyorum..
Hahha haklısın kuzum ama dikkat edersin bişi olmaz olursada saglık olsunDemekki benim ic karnim genis bayagi. benim arkadan bakildiginda hamile oldugum bile hic belli olmuyordu. belim bile kalinlasmamisti ama bakalim simdi basi olcak malum artik yas 31
Şişkinliğin de etkisi olduğunu düşünüyorum Canım,bir de ben çok ekmek tüketiyorum bu ara bulantımı bastırsın diye ve hayatımın en hareketsiz dönemi şu an,bir de iç karnım dar oğlumda da Kocaman bi göbekle girmiştim doğuma,Bebeğin kilosunu sormuştu hemşire :)ben 3 kilo aldım ama benimde göbegim 5 aylık gibi neden acaba ya diyete filan baslıcam gözüm korktu 3 gündür bebek de büyüdü daha şiş 5 aylıkken nasıl gözükür sizce göbek çok kafaya takıyorum bel cevremle birlikde şiş sizin durumlar nedir
Benim pantolonlar mümkün değil olmaz bana,şu an tatildeyiz elbise şort idare ediyorum da eylülde pantolon sezonumuz açılıyor :) bir kot bir de kumaş pantolon almam lazım o zamana kadarBenim bugünkü durumum da artık hamile kıyafetleri giyebilirsiniz yazıyor da ben ala ala 800 gr almışım sadece pantolonların düğmeleri kapanmıyor o da skinny olanlar :)
Sizde durumlar nasıl kızlar
Ya normalde çok yemeği kısan biri değilim kilo alamayanlardanım. Fakat hamilelik farklı bi durum hormonlarımın değişmesinden her yedigimin kilo yapmasından korkuyorum :)Çok zayıfsın zaten kilo almaktan mı çekiniyon, istedğin gibi ye bence,ben 45olsamm hiç kafaya takmazdım herhlde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?