2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Aynisini bizimkide yapıyor. Kendini dövüyor resmen. Cani yansa aglar yanmiyor demekki

Demek bizimki de tek değilmiş , bende anlamıyorum dediğin gibi canı acımıyor herhalde ağlamadığına göre

Benim kız kafasina vurmuyor ama hirslaniyo iki elini yumruk yapiyo memeye vuruyo bana vuruyo sallarken ellerini kendi yüzünü sıkıyo:)

Bizimki de aynı yumruk yapıp hırslı hırslı elini sallıyor bizimkinin farkı kendine kafasına vuruyor , ona üzülüyorum artık kafasını korumaya çalışıyorum.

Benim kız 1 aylık hep sağa dönüyor

Canm bizim aile zaten musulmaniz cok şükür dedelerimiz rus tatarlari yani rus tatarlariyiz musulmaniz ama aciktim onlarin baskilarindan degilde icimden gelerek kapandim ama dedigin gibi onlarin her istedigini yaptigim zmn daha cok sey istiyorlar elimden gelene kadar yapiyorum elimden gelmeyen seyide soyluyirum bn bunu yapamam diye bnm eltilerim hic birseye karsilik vermiyorlarmis kv dovse bile ses etmiyorlarmis ama bn hp kendimi savunuyormusum susmuyormusum oyuzden boyle yapiyorlarmis yav biri beni dovucek neden ses etmim cok sey yasattilar simdide dışladılar cok şükür ki esim o zihniyette degil insallah ta degismez degissede kendi kaybeder dua et benm icin kuzum ya tukanmis gibi hissediyorum

P Prime18 ayni sorum bizdede var canm kafasi 1000 derece sag tarafa donuyo o tarafa donmezse uyumuyo bnde inatla sol tarafa baktriyorum cunku kafasi yamuluyo

Canm benimkide mama emmiyo gece bir kez saat 5 te 100 cc icti sabah 8 bucukta 25 cc saat 11 bucukta gene 25 cc bugun konturolumuz var sorucam drya korkmayi basladim artuk neden emmiyo

Bibde bir sorum var beş gün sonra düzeltilmis yaş olarak üç ayı doluyor kızımın . Sizin bebisleriniz kaç kilo bu zamanda olanlar için. Karşılaştırmak için sormuyorum ama prematurelerin düzeltilmiş yaşı yakalamasi önemli o yüzden soruyorum biz geçen hafta 5500idik sizde durumlar nasil

Doktorumuz balgami kusarak atar oksurunce sirtina vurun ters cevirip demisti bildigin kusturuyoduk cocugu ve rahatliyodu aklinda olsun

Benim oglumda premature 3ay 10gunluk 3ay kontrolunde 5400 idi doktor kilosunu iyi buldu bence hic takilma kilosuna saglikli olmalari onemli

Kızlar mamalar hakkında fikrinizi almak istiyorum günde bir kez mama veriyorum önce aptamil kullandım sma daha iyi diye 1 ay sma kullandım ama kızım önceden her gün kakasını yapardı şimdi 4 gündür yapmadı bugünde bimden golden goat sanarak goat baby aldım :) bu mama hakkında bilgisi olan var mı yoksa golden ğoat mı alsam

Benim oglumda premature 3ay 10gunluk 3ay kontrolunde 5400 idi doktor kilosunu iyi buldu bence hic takilma kilosuna saglikli olmalari onemli
teskkurler tabi ki önce sağlık diyorum zaten başka sağlık problemleri de var onlarla mucadele ediyoruz bir yandan. bir yandan da gelisimini yakalayabiliyor mu merak ediyorum

Bu ara az emiyor, gündüz 3-4 saati bulabiliyor bazen. Bir de sağ memeyi red başladı :/
Bizimde sağ da sikinri var zaten yarıldı ucum emerken acıyor iyice sağma yapsam iyice ayrılıyor ne yapacağımı şaşırdım

Bizim 3 ay 1 hafta 5530 benxe kilosu çok iyi canim

Kızlar cuma günü sünnet oldu oğlum bardak kapama altını alma derken pek uğrayamadım buralara inşşallah iyisinizdir :)
Hayirli ve gecmis olsun. Damatliginida gorursun insallah. Darisi bize babayı ikna edemiyorum kucuk deyip duruyor 5 6 yaşını bekliyecekmis. Ama ben 5 6 aylikta goturecrm ondan habersiz sunnet ettirecem. Buyutse cok aci ceker şimdi hatirlamaz

Selam gençlik bugün kandilmis ya hiç haberim olmadı evin içinde koşturup dururken kandiliniz mübarek olsun. Bebislerimizle ailemizle hayırlı ömür sürelim inşallah..
Sizin ve herkesin kandili mubarek olsun. Guzel dualarin icin amin.gonlunuzdeki guzellikleri yasamayi nasip etsin rabbim. Hayirli kandiller

2 aylikta 5400 du oglum canim suan 2 bucuk aylik.

Bir soru sormuştum mama kullananlar hangi mamaları kullanıyorsunuz baby goat hakkında bilginiz var mı sma yla aptamil kullandım günde bir defa veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…