2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar göğsümü sağıyorum ya çok acıyo ucunun dip kısmı kopacak gibi böyle kızarmışta ne yapmam lazım bilgisi olan var mı?

KuUm 3 ay dolunca biter dediler bu hafta resmen kolik sancısından heo agladi omzunda bitmedi daha sanieim 4 ayi buluyor

Geceleri nasılsınız. Genelde 2.5-3te uyurdu. 2 gecedir sabah 6da uyuyor. Böyle devam etmesinden çok korkuyorum. Uyumamakta değil uyumak istiyor ama sancı yaptığı için dalamıyor.

Kızlar siz bebekler dönüyor falan yazıyorsunuz da bizimki dönmüyor ben şimdi takıldım ona. Eller kollar hiç durmuyor kafa da öyle ama dönmedi sağa yada sola. 18 şubat doğum. Bi sorun falan mı var acaba Allah korusun ben takılırım buna

Canim sma ve aptamil oglumu felaket kabiz yapti.keci kakasi gibi cikiyodu artik.sma da demir icerigi fazlaymis zaten o daha beter yapti.dr golden goat aldirdi cok sukur daha iyiyiz.goat baby ye gore degerleri daha iyiymis dedi.

Canım benimki de dönmüyor daha hem seninkinden büyük. Telaş yapma daha biraz vakti var.

arkadaslar humananin iyi geceler cayi var hem sakinlestiriyormus hem de uykuya geçmesini kolaylastiriyormus. kullanan var mi acaba? bende cok uyumaya direndiği zamanlarda kullanayim diyorum az miktarda. arada da kendim iceyim diyorum sutumden gecer belki.( gerci bebek bakarken uykuya dalmam insallah )

Canım benim oğluş 3 buçuk aylık dönmüyor daha. Yüzüstü yatınca kafasını bile dik tutmak istemiyor. Her çocuk bir değil işte. Kızım bu ayda dönmüştü. Oğluş tembel çıktı:) bi de dönmekten kasıt sağa yada sola dönmek değil de yüz üstüyken sırt üstü. Yada sırt üstüyken yüz üstü dönmek

Cnm persantil tablosundan bakabilirsin. Benimki 3 aylıkken 6600 dü ortalamadaydı persantil tablosuna göre. Ama erkek kız çocukların farklı tabi

Canim sma ve aptamil oglumu felaket kabiz yapti.keci kakasi gibi cikiyodu artik.sma da demir icerigi fazlaymis zaten o daha beter yapti.dr golden goat aldirdi cok sukur daha iyiyiz.goat baby ye gore degerleri daha iyiymis dedi.
Teşekkür ederim canım her gün kakasını yapardı sma günde bir defa 120 cc içiyor 4 gündür kaka yok sürekli içse ne olacak baby goat 2 kutu aldım artık birini iade ederim golden goat alırım sen takviye olarakmı veriyorsun

Benim kız 3 aylıkken 4600 dü. Baya ufak yani:))

3 4 saat uyuyup emip tekrar 3 4 saat uyuyoe mu gündüz

Yok, genelde emme, uyku uyanma oyalanma şeklinde geçiyor, gündüz genelde yarımşar saat uyuyor

Benimki de daha dönmüyor 10 Şubat doğumlu , takma kafana her çocuk bir degil hem de birden dönecekler Bi bakmışız dönmüş :)

Geceleri nasılsınız. Genelde 2.5-3te uyurdu. 2 gecedir sabah 6da uyuyor. Böyle devam etmesinden çok korkuyorum. Uyumamakta değil uyumak istiyor ama sancı yaptığı için dalamıyor.
Bizim de cook fenaydı gece dört beş bazen 6 , dedim hep böyle gidicez herhalde yandık geç yatmasından ziyade öyle ağlıyor kıvranıyordu kı içim parçalanıyordu . Ama son bir haftadır düzeliyor biraz hala sancı olduğu oluyor ama saatler cok çekildi geriye daha kolay çıkarıyor gazını dayan az kaldı geçecek

Yok canim maalesef biz sadece mama kullaniyoruz.saglik sorunu nedeniyle sutum yok.

Benimki de 14 şubat doğumlu dönmüyor. Hiç te kafama takmıyorum. Çocuklarımızı kıyaslamak bizi strese sokmaktan başka bi şeye yaramaz. Her çocuk farklı. Zamanı gelince illaki dönecek

30 haziran 7 temmuz arasi alanyada @poffi ye bqskina geliyorum geliyorum zaten 30 haziran gelisinde yada 7 temmuz donusunde denizliye bir arkadasimi ziyarete ugrayacagim. Haberlesiriz artik duruma gore :)

Evet canim eczaneden aliyorum.
Demeeeee. 5-8 temmuz ben esk. Te olacaktım. Düğün vardı. 30 haziran yap en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…