- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #54.021
Bana uyar da tatil dönüşü sana zor olur. Aaa 8 i pazar. Pazar döneceğiz. Yolda düzgün bir tesiste bile buluşabilirizOlsun kiz olmadi 8 de eskte gorusuruz
Olur olur ayarlariz her turluBana uyar da tatil dönüşü sana zor olur. Aaa 8 i pazar. Pazar döneceğiz. Yolda düzgün bir tesiste bile buluşabiliriz
Emziremiyorum diye de üzülme yanılmıyorsam başkalarının yanında mama verirken rahatsız oluyorum demiştin önemli olan sağlıkYok canim maalesef biz sadece mama kullaniyoruz.saglik sorunu nedeniyle sutum yok.
Gexe uykulari duzene girdi bazen uyuyoe bazen 1 saate kalkiyor coo emiyor mu senin ki gaz biriyiyordur ondan bizimki çok emmiuor cunkuGeceleri nasılsınız. Genelde 2.5-3te uyurdu. 2 gecedir sabah 6da uyuyor. Böyle devam etmesinden çok korkuyorum. Uyumamakta değil uyumak istiyor ama sancı yaptığı için dalamıyor.
Biz sancılar gelince ağlamakla uyaniyor onlar geçmedi dun omzumda uyuya kaldı iki defa çığlık çığlığa ağlayarak kafayı kaldirdi çırpındı sonra geri daldı ama bazen dalmadığı uykunun bölündüğü de oluyorGeceleri nasılsınız. Genelde 2.5-3te uyurdu. 2 gecedir sabah 6da uyuyor. Böyle devam etmesinden çok korkuyorum. Uyumamakta değil uyumak istiyor ama sancı yaptığı için dalamıyor.
Benimki de donmedi 24 ocak dogunlu kafayı sağa da yatırmıyor çevirmiyo o taraftarsam bile doktora sordum tercih dedi valla 2 3 haftaya düzelmezse ortspediye gidicemKızlar siz bebekler dönüyor falan yazıyorsunuz da bizimki dönmüyor ben şimdi takıldım ona. Eller kollar hiç durmuyor kafa da öyle ama dönmedi sağa yada sola. 18 şubat doğum. Bi sorun falan mı var acaba Allah korusun ben takılırım buna
Uzuliyorum ama yapacak bisey yok.mecbur.eninde sonunda bisekilde biyuyecek.ilk oglumda cevrem mama veriyosun.hep hasta olacak.bagisikligi hic gelismeyecek dediler.oglum her cocuk gibi hasta olur o kadar.zekasi gelismeyecek mama yuzunden dediler.1.sinifiz ama masallhimiz var.daha dun satranc turnuvasinda 1.oldu.emzirmiyosun aranizda bag olmuyacak dediler.esim aranizdaki bagi cok kiskaniyorum diyo.iste sirf bu laflar yuzunden her mama verisimde aglayarak verdim.kimsenin yaninda veremedim.travma yaratmislar bende.bunda biraz daha rahatim.alistim sayilirEmziremiyorum diye de üzülme yanılmıyorsam başkalarının yanında mama verirken rahatsız oluyorum demiştin önemli olan sağlık
Gogus kanseri olup iki memesini aldiran bir tanidigimiz var. 2 ogluda istanbulda cerrah. Birisi kalp damar biri beyin cerrahi. O laflari edenlerin aklina edeyim..Uzuliyorum ama yapacak bisey yok.mecbur.eninde sonunda bisekilde biyuyecek.ilk oglumda cevrem mama veriyosun.hep hasta olacak.bagisikligi hic gelismeyecek dediler.oglum her cocuk gibi hasta olur o kadar.zekasi gelismeyecek mama yuzunden dediler.1.sinifiz ama masallhimiz var.daha dun satranc turnuvasinda 1.oldu.emzirmiyosun aranizda bag olmuyacak dediler.esim aranizdaki bagi cok kiskaniyorum diyo.iste sirf bu laflar yuzunden her mama verisimde aglayarak verdim.kimsenin yaninda veremedim.travma yaratmislar bende.bunda biraz daha rahatim.alistim sayilir
Evet benim de cevremde ornekler var.ama duygu yogunlugun icinde mantikli dusunemiyosun.o laflari edenleri lohusalliktan ciktiktan sonra hadlerini bildirdim cok sukur.ama travmasini birakmislar maalesefGogus kanseri olup iki memesini aldiran bir tanidigimiz var. 2 ogluda istanbulda cerrah. Birisi kalp damar biri beyin cerrahi. O laflari edenlerin aklina edeyim..
Benim kendi oz annem daha hastanedeki 2 gun bana senin sutun besleyici degil sulu dedi bana. Daha memeden damla damla sut geliyor cocuta var kasik kadar mide bana dedigi bu.Evet benim de cevremde ornekler var.ama duygu yogunlugun icinde mantikli dusunemiyosun.o laflari edenleri lohusalliktan ciktiktan sonra hadlerini bildirdim cok sukur.ama travmasini birakmislar maalesef
Kızlar siz bebekler dönüyor falan yazıyorsunuz da bizimki dönmüyor ben şimdi takıldım ona. Eller kollar hiç durmuyor kafa da öyle ama dönmedi sağa yada sola. 18 şubat doğum. Bi sorun falan mı var acaba Allah korusun ben takılırım buna
Uzuliyorum ama yapacak bisey yok.mecbur.eninde sonunda bisekilde biyuyecek.ilk oglumda cevrem mama veriyosun.hep hasta olacak.bagisikligi hic gelismeyecek dediler.oglum her cocuk gibi hasta olur o kadar.zekasi gelismeyecek mama yuzunden dediler.1.sinifiz ama masallhimiz var.daha dun satranc turnuvasinda 1.oldu.emzirmiyosun aranizda bag olmuyacak dediler.esim aranizdaki bagi cok kiskaniyorum diyo.iste sirf bu laflar yuzunden her mama verisimde aglayarak verdim.kimsenin yaninda veremedim.travma yaratmislar bende.bunda biraz daha rahatim.alistim sayilir
Koca popoymus evet masallah kaldiramiyordur:))Benim kiz 2 subat dogumlu kafayi cok guzel kaldiriyor kendini arkasinda destek varsa onede atiyor ama daha donmuyor. Benimki 2 aylikken 6.900du acaba poposunu mu kaldiramiyo koca popo...
Kızım bronşit olmuşDoktorumuz balgami kusarak atar oksurunce sirtina vurun ters cevirip demisti bildigin kusturuyoduk cocugu ve rahatliyodu aklinda olsun
Geçmiş olsun canım1 saatte bile bronşite çevirdiği oluyomuş. İnşallah biran önce iyileşir miniğinKızım bronşit olmuşsabahtan beri hastanedeydik. İki günde nasıl bu kadar ilerler anlamadım. Dediğin şekilde hem gece hem sabah kustu yarın kontrol var evde de tedavi verdi inş işe yarar
Ya ben bu insanları anlamıyorum illaki eleştirecekler rencide edecekler üzecekler nasıl bir zihniyet allah bunlara vicdan versin baby goat mamayı kızıma yeni içirdim kokusu berbat tadı bir acayip keçi sütü olduğu için mi böyle aptamille sma nın tadı kokusu iyiydiUzuliyorum ama yapacak bisey yok.mecbur.eninde sonunda bisekilde biyuyecek.ilk oglumda cevrem mama veriyosun.hep hasta olacak.bagisikligi hic gelismeyecek dediler.oglum her cocuk gibi hasta olur o kadar.zekasi gelismeyecek mama yuzunden dediler.1.sinifiz ama masallhimiz var.daha dun satranc turnuvasinda 1.oldu.emzirmiyosun aranizda bag olmuyacak dediler.esim aranizdaki bagi cok kiskaniyorum diyo.iste sirf bu laflar yuzunden her mama verisimde aglayarak verdim.kimsenin yaninda veremedim.travma yaratmislar bende.bunda biraz daha rahatim.alistim sayilir
İnş canım. Doktora sordum bebeklerde çok hızlı ilerliyor dediGeçmiş olsun canım1 saatte bile bronşite çevirdiği oluyomuş. İnşallah biran önce iyileşir miniğin
Ya sunlardan biri bana denk gelse de butun sinirimi cikartsam.Bu konuyla ilgili birsuru bilimsel calisma var, harvard study ler yayinlandi anne sutu alan cocuk formul mama ile beslenen cocuktan daha zeki falan olmuyor.daha ustun olmuyor. Bunlari diyenler hangi bilimsel calismalara dayanarak soyluyor acaba???? Bosver hepsini, 1- mama verdigine gore vardir bir nedeni yorum yapmak kimseye dusmez, 2- oyleymis boyleymisle degil kanitlarla gelsinler bakalim.Uzuliyorum ama yapacak bisey yok.mecbur.eninde sonunda bisekilde biyuyecek.ilk oglumda cevrem mama veriyosun.hep hasta olacak.bagisikligi hic gelismeyecek dediler.oglum her cocuk gibi hasta olur o kadar.zekasi gelismeyecek mama yuzunden dediler.1.sinifiz ama masallhimiz var.daha dun satranc turnuvasinda 1.oldu.emzirmiyosun aranizda bag olmuyacak dediler.esim aranizdaki bagi cok kiskaniyorum diyo.iste sirf bu laflar yuzunden her mama verisimde aglayarak verdim.kimsenin yaninda veremedim.travma yaratmislar bende.bunda biraz daha rahatim.alistim sayilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?