2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Geceleri nasılsınız. Genelde 2.5-3te uyurdu. 2 gecedir sabah 6da uyuyor. Böyle devam etmesinden çok korkuyorum. Uyumamakta değil uyumak istiyor ama sancı yaptığı için dalamıyor.
Gexe uykulari duzene girdi bazen uyuyoe bazen 1 saate kalkiyor coo emiyor mu senin ki gaz biriyiyordur ondan bizimki çok emmiuor cunku

Geceleri nasılsınız. Genelde 2.5-3te uyurdu. 2 gecedir sabah 6da uyuyor. Böyle devam etmesinden çok korkuyorum. Uyumamakta değil uyumak istiyor ama sancı yaptığı için dalamıyor.
Biz sancılar gelince ağlamakla uyaniyor onlar geçmedi dun omzumda uyuya kaldı iki defa çığlık çığlığa ağlayarak kafayı kaldirdi çırpındı sonra geri daldı ama bazen dalmadığı uykunun bölündüğü de oluyor
Su sıra alttsn değil de genirme çok

Kızlar siz bebekler dönüyor falan yazıyorsunuz da bizimki dönmüyor ben şimdi takıldım ona. Eller kollar hiç durmuyor kafa da öyle ama dönmedi sağa yada sola. 18 şubat doğum. Bi sorun falan mı var acaba Allah korusun ben takılırım buna
Benimki de donmedi 24 ocak dogunlu kafayı sağa da yatırmıyor çevirmiyo o taraftarsam bile doktora sordum tercih dedi valla 2 3 haftaya düzelmezse ortspediye gidicem

Emziremiyorum diye de üzülme yanılmıyorsam başkalarının yanında mama verirken rahatsız oluyorum demiştin önemli olan sağlık
Uzuliyorum ama yapacak bisey yok.mecbur.eninde sonunda bisekilde biyuyecek.ilk oglumda cevrem mama veriyosun.hep hasta olacak.bagisikligi hic gelismeyecek dediler.oglum her cocuk gibi hasta olur o kadar.zekasi gelismeyecek mama yuzunden dediler.1.sinifiz ama masallhimiz var.daha dun satranc turnuvasinda 1.oldu.emzirmiyosun aranizda bag olmuyacak dediler.esim aranizdaki bagi cok kiskaniyorum diyo.iste sirf bu laflar yuzunden her mama verisimde aglayarak verdim.kimsenin yaninda veremedim.travma yaratmislar bende.bunda biraz daha rahatim.alistim sayilir

Uzuliyorum ama yapacak bisey yok.mecbur.eninde sonunda bisekilde biyuyecek.ilk oglumda cevrem mama veriyosun.hep hasta olacak.bagisikligi hic gelismeyecek dediler.oglum her cocuk gibi hasta olur o kadar.zekasi gelismeyecek mama yuzunden dediler.1.sinifiz ama masallhimiz var.daha dun satranc turnuvasinda 1.oldu.emzirmiyosun aranizda bag olmuyacak dediler.esim aranizdaki bagi cok kiskaniyorum diyo.iste sirf bu laflar yuzunden her mama verisimde aglayarak verdim.kimsenin yaninda veremedim.travma yaratmislar bende.bunda biraz daha rahatim.alistim sayilir
Gogus kanseri olup iki memesini aldiran bir tanidigimiz var. 2 ogluda istanbulda cerrah. Birisi kalp damar biri beyin cerrahi. O laflari edenlerin aklina edeyim..

Gogus kanseri olup iki memesini aldiran bir tanidigimiz var. 2 ogluda istanbulda cerrah. Birisi kalp damar biri beyin cerrahi. O laflari edenlerin aklina edeyim..
Evet benim de cevremde ornekler var.ama duygu yogunlugun icinde mantikli dusunemiyosun.o laflari edenleri lohusalliktan ciktiktan sonra hadlerini bildirdim cok sukur.ama travmasini birakmislar maalesef

Evet benim de cevremde ornekler var.ama duygu yogunlugun icinde mantikli dusunemiyosun.o laflari edenleri lohusalliktan ciktiktan sonra hadlerini bildirdim cok sukur.ama travmasini birakmislar maalesef
Benim kendi oz annem daha hastanedeki 2 gun bana senin sutun besleyici degil sulu dedi bana. Daha memeden damla damla sut geliyor cocuta var kasik kadar mide bana dedigi bu.
Bazi insanlar boyle takmayacaksin. Baska alternatif yok malesef.

Kızlar siz bebekler dönüyor falan yazıyorsunuz da bizimki dönmüyor ben şimdi takıldım ona. Eller kollar hiç durmuyor kafa da öyle ama dönmedi sağa yada sola. 18 şubat doğum. Bi sorun falan mı var acaba Allah korusun ben takılırım buna

Cnm donmesi demek yuzustuyken sirtustu donmesiymis. Gecen bende merak ettim bir doktor diyordu sirtustunden yuzustune 4. Ay da bekleniyormus ben onun yalancisiyim. Benimkindede tik yok ama eller ayaklar fora :))

Cnm etrafta bir emzirme baskisi var malesef. Su zamana kadar kimseye emziriyirmusun mama mi veriyorsun diye sormadim. Bu konuyu kendileri acmadiysa. Ama bizim dedikodu meraklisi teyElerimiz ve amcalarimiz soruyor malesef. Bir suru dunya hali var siZene. Yok geldimi gittimi yettimi fln.
Benim takip ettigim meme kanseri olmus bi kiz var. Her beslemede kucaginda yada temas halindeydi kiziyla. Gayette guzel iliski kurulur bence.

Benim kiz 2 subat dogumlu kafayi cok guzel kaldiriyor kendini arkasinda destek varsa onede atiyor ama daha donmuyor. Benimki 2 aylikken 6.900du acaba poposunu mu kaldiramiyo koca popo...
Koca popoymus evet masallah kaldiramiyordur:))

Cnm bizimki mecbur reflu yataginda yatiyor doktor dedi oyuzden tekrar mekrar gunduz yapsin oda :)) simdi burdanokuyirum ya gwce aoyle donuyo falan doye bizimki nasil uyucak acaba bi aralar cilgin gibi uyuyordu.

Doktorumuz balgami kusarak atar oksurunce sirtina vurun ters cevirip demisti bildigin kusturuyoduk cocugu ve rahatliyodu aklinda olsun
Kızım bronşit olmuş :( sabahtan beri hastanedeydik. İki günde nasıl bu kadar ilerler anlamadım. Dediğin şekilde hem gece hem sabah kustu:( yarın kontrol var evde de tedavi verdi inş işe yarar

Kızlar bugün kalça ultrasonumuz vardı şükür normal çıktı. Kilo alımımız düzelmiş 6200 kg 61 cm olmuşuz. Gecen aya göre yarısını almış kilo ama 13 gün nerdeyse yemedi içmedi zaten. İnşallah zamanla emme konusunu da aşıcaz bide sütüm çoğalırsa değmeyin keyfime :super: bu arada benim Erimin askerliği de bitti şükür artık kavuşuyoruz :KK68:

Kızım bronşit olmuş :KK43: sabahtan beri hastanedeydik. İki günde nasıl bu kadar ilerler anlamadım. Dediğin şekilde hem gece hem sabah kustu:KK43: yarın kontrol var evde de tedavi verdi inş işe yarar
Geçmiş olsun canım1 saatte bile bronşite çevirdiği oluyomuş. İnşallah biran önce iyileşir miniğin

Ya ben bu insanları anlamıyorum illaki eleştirecekler rencide edecekler üzecekler nasıl bir zihniyet allah bunlara vicdan versin baby goat mamayı kızıma yeni içirdim kokusu berbat tadı bir acayip keçi sütü olduğu için mi böyle aptamille sma nın tadı kokusu iyiydi

Ya sunlardan biri bana denk gelse de butun sinirimi cikartsam.Bu konuyla ilgili birsuru bilimsel calisma var, harvard study ler yayinlandi anne sutu alan cocuk formul mama ile beslenen cocuktan daha zeki falan olmuyor.daha ustun olmuyor. Bunlari diyenler hangi bilimsel calismalara dayanarak soyluyor acaba???? Bosver hepsini, 1- mama verdigine gore vardir bir nedeni yorum yapmak kimseye dusmez, 2- oyleymis boyleymisle degil kanitlarla gelsinler bakalim.

Back
X