2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar kanguru olarak solomombabyi kullananlar var mi.yeni dogan aparatiyla kullaniliyo.ediz icinde durmuyo onun.cok sarip sarmaliyo.rahat degil onun icinde.siz nasil kullaniyosunuz veya kullandiniz mi.
Benimki ergo baby, yeni dogan aparatini 5 bucuk kilodan sonra kullanmaya gerek yok. Fakat benimki de koydugun an meme aramaya basliyor durmuyo bi turlu, kendini asagiya dogru kaydirmaya basliyor. Daha 1 defa bile rahat kullanamadim

Kızlar işe başlayınınız varmı bır haftam kaldı napıcam ben
Ben unutuyorum ya siz yazınca aklıma geliyor 15 inde benim de iznim bitiyor ya sonrasi için Dr uma gidecem bakalim ne kadar verebilecek rapor sonra 40 gün yıllık iznim var :)) sonrası Allah kerim görevde yükselme sınavına girmistim eğer kazanirsam göreve baslayacam yoksa ucretsiz izni baslatacam kızımda 24 ay ücretsiz izin kullanmıştım

Benim iznim bitti.drdan 1aylik heyet raporu aldim bugunn.1temmuza kadar 1heyet daha lazim bana

Sirketler kolay kolay çıkış wermez hele benım gıbı 7 8 yıllık elemana hıc vermez

Bana 3 ay evden calisabilirsin dediler. 14 Mayis itibariyle evden calismam gerekiyor ama imkansiz gibi su an. Muhtemelen ayrilicam isten
Bejce değerlendır keşke bana da öyle ımkan olsa. Ben daha eevıme doyamadım. Bır gun bıle işler dursun keyıf yapayım dıyemedım. Bebeğimin mevlutunu bıbıle yapamadım daha

Benımde 20 gun kaldı yıllık ıznım o da bıgun bıtecek yıne cagıracaklar raporda alınmıyokı kolaymkolay. Tazmınatımı verselerde gonderseler dıye baslıcam mecbur

Ptz başlıyorum ben. Dün annemi aradım. Hiç gelecekmiş gibi konuşmuyor. Dedim pazar akşamı burda ol ben ptz sabahı işe gidiyorum. Haftasonu ferhiyeye gidecektik babanın arkadaşlarıyla toplaşısı varmış dedi. Gitmeyive ozaman yapacak bişi yok çocuğu işegötüremem heralde dedim. Beni çok uğraştıracak

Allh yardmcımız olsun süt ğzni için noter gerekıyormue acaba yada üstlere bır yazı

Kızlar bişey sorcam. Sizinkiler gece yatınca kaç saat uyuyo ? Yani iki emme arası? Bizimki gece 2 de uyuyo sabah 10 a kadar uyandırmasam 5 saat uyucak ama ben 3.5 saat sonra uyandırıyorum uyandırınca da çok yeniyo gerci ama. Bu hafta hep doktordaydım sormayı unutmuşum. Kaç saat uyumasına izin veriyim diye

Canim bence artik uyandirma.3.5saat cok erken oluyo zaten.uyandiracaksan 5 saat gecsin artik.buyuduler 5-6 saat ac kalabilirler.

17 mayısta iznim bitiyor 3 hafta rapor alcam seminer döneminde bebemi de yanımda götüreceğim

Ben de aynisini yapmayi planliyorum. Hatta bayram sonrası 5 gun semineri istedigimiz yerde aliyormuşuz galiba. O zaman da annemlerin yanında olacağım için anneme bırakırım herhalde. Ama E3 haftalık raporu bile hangi doktordab alacagim kara kara düşünüyorum valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…