2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar işe başlayınınız varmı bır haftam kaldı napıcam ben
Puff bende 14 unde baslicam (

Bejce değerlendır keşke bana da öyle ımkan olsa. Ben daha eevıme doyamadım. Bır gun bıle işler dursun keyıf yapayım dıyemedım. Bebeğimin mevlutunu bıbıle yapamadım daha
Bende yapmadim tembelliklten mi desem etrafimda yardimci yokmu desem belki yazin yaparim.

Canim kilo aliminda bir problem yoksa istedigi kadar uyuyuyabilir. Benimki bazen abartip 7 saate yakin uyuyo ama bazen:)) bende ses etmiyorum dinlensin diye.

Benimkide 3 aylık canım yarın sağlık ocağına gideceğiz 3 ay kontrolüne bakalım kaç kg çıkacak ben takmak istemiyorum ama çevre baskısı çok fazla kv tarafımda bebekler hep iri kilolu eşimin yeğenleri filan bizim bebek çok küçük geliyor onlara sürekli bir şaf söylüyor kv yoksa normal çünkü bende hep zayıfmısım küçükken bana çekmiş

Ay allah yardımcısı olsun rabbim yavusunu da kendisininde korusun çok tehlikeli gerçekten hamileyken boş yere yaşsmıyor insan o korkuları ya düşersem ya bir yerimi çarparsam filan diye

8 saat bile uyur dedi doktor bize 6 saat uyursa korkmayın dedi
Nette yazıyor doktorlar yazmis artık tek besleme ile sabaha kadar uyurlarmış hatta besleme bile olmayabilir mis

Kizlar sag memem cok agriyor bugun. Kizariklik sisme sertlik sut akiminda sikinti vs yok. Ates vs de yok bende. Boyle mastit olur mu ki.

Sali gunu sordum ayni soruyu 4 saatte bir kaldir dedi canim.

8 saat bile uyur dedi doktor bize 6 saat uyursa korkmayın dedi
Nette yazıyor doktorlar yazmis artık tek besleme ile sabaha kadar uyurlarmış hatta besleme bile olmayabilir mis
Evet aynen ben boyle yaptim 1 hafta boyunca gayet guzeldi hicbir sorum cikmadi. Ama bu hafta doktora soyledim 4 saatte bir kaldir dedi. Anlamadim ben de uyandirmamak daha mantikli geliyor cunku artik ac olsalar uyanip aglayacak durumdalar. Bu donemde uyku beslenme kadar onemliymis, uyandirip bolmek ne kadar dogru bilmiyorum

Kardeşimin bebeğiyle 23 gün var aramızda. Eyvah dedim ilk başta illa bi kıyaslama olur şimdi. Çünkü kardeşim ve eşi iri ilk bebesi de hep tombiş gitti. Şimdi de onun bebesi 4 aylık 9 kg maşallah. Tabiki bi kıyaslama oluyo çevrede. Ama dediğin gibi genetik bu işler çok da takılmamak lazım

A asya17 benimde aynen 24 mayısta bitiyor kızlar 2 hafta rapor alcağım seminerdede allah büyük bakalım

Evet oluyor maalesef kıyaslama benim eltimde doğum yaptı şimdi yazın koyaslayacaklar onun ilk bebeğide iriydi dediğin gibi bu da iri olur büyük ihtimalle ama insanları takmamak lzım benşm kv çünkü sürekli konusur sürekli bir yorum yapar daha evliliğimin 3. Yılı takarsam ömür grçmez

Ücretsiz izine ayrılacak mısın canım ben başlayacağım eylülde sanırım sonradan daha zor oluyor çocuğun ayrılması diyorlar
Evet 1 yil ucretsiz izin alacagim 20aylik oluncada kreseverecegim. Dogru daha zor olacak ayrilmak ama Ankara gibi yerde guvenecek bakici bulamam ve cok fazla para istiyorlar.sirf bugunleri dusunup borca girmedik hic 1yil tek maas idare edilir

Canım psikiyatri ve beyin cerrahları yardımcı olur diye düşünüyorum. 1 haftada aile hekiminden alacağız. Benim ailem de yanımda değil. Çocuğu seminerde yanımda götüreceğim.

Bizim doktoe gündüz uykusu fazla bile olsa asla kaldırmayın kendisi belirleyecek uyanıp uyanmamayi acıkıp emmehi asla müdahale etmeyin dedi
Hatta eskiden anneler saat mi tutarmış coxik ağlayınca emzirirkis 2000 li yılların milenyum kolero bu yeni nesil dedi

Ücretsiz izine ayrılacak mısın canım ben başlayacağım eylülde sanırım sonradan daha zor oluyor çocuğun ayrılması diyorlar
Bende eylülde başlayacağım canım. Ev kredimiz var ailelerden hiç yardımda yok malesef. Bakıcı da yok henüz. Nasıl bırakacağım kara kara düşünüyorum içim daralıyor. Hiç ayrı kalmadım kuzumdan biberon emzik te kullanmıyor. Eylül ü düşünmek dahi istemiyorum

Canım ben hiç uyandırmıyorum. Doktor 6 saat uyur uyandırma çocuğun biyolojik saatini bozma dedi.

zor kardeş zor. Annenle aynı ilde misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…