- 11 Mart 2010
- 727
- 610
- 103
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #54.401
Puff bende 14 unde baslicamKızlar işe başlayınınız varmı bır haftam kaldı napıcam ben
Bende yapmadim tembelliklten mi desem etrafimda yardimci yokmu desem belki yazin yaparim.Bejce değerlendır keşke bana da öyle ımkan olsa. Ben daha eevıme doyamadım. Bır gun bıle işler dursun keyıf yapayım dıyemedım. Bebeğimin mevlutunu bıbıle yapamadım daha
Canim kilo aliminda bir problem yoksa istedigi kadar uyuyuyabilir. Benimki bazen abartip 7 saate yakin uyuyo ama bazen:)) bende ses etmiyorum dinlensin diye.Kızlar bişey sorcam. Sizinkiler gece yatınca kaç saat uyuyo ? Yani iki emme arası? Bizimki gece 2 de uyuyo sabah 10 a kadar uyandırmasam 5 saat uyucak ama ben 3.5 saat sonra uyandırıyorum uyandırınca da çok yeniyo gerci ama. Bu hafta hep doktordaydım sormayı unutmuşum. Kaç saat uyumasına izin veriyim diye
Benimkide 3 aylık canım yarın sağlık ocağına gideceğiz 3 ay kontrolüne bakalım kaç kg çıkacak ben takmak istemiyorum ama çevre baskısı çok fazla kv tarafımda bebekler hep iri kilolu eşimin yeğenleri filan bizim bebek çok küçük geliyor onlara sürekli bir şaf söylüyor kv yoksa normal çünkü bende hep zayıfmısım küçükken bana çekmiş@lulicikmaviucurtma33 sizin bebekler kac aylikti? Benim oglum 3ayi gecti 5500 civarinda ve bana tombalak geliyor Doktorunuz kilo alimi iyi diyorsa takmayin kafaniza zayif diyenleri lutfen.cocuklugum boyunca anneme nu kiz cok zayif yedirmiyormusun bakmiyormusun derlerdi ben bile kizardim minicik halimle kilo onemli degil saglikli mi o onemli
Ay allah yardımcısı olsun rabbim yavusunu da kendisininde korusun çok tehlikeli gerçekten hamileyken boş yere yaşsmıyor insan o korkuları ya düşersem ya bir yerimi çarparsam filan diyeKızlar Bu arada dün akşam kötü bi haber aldım annemden üst kat komşusu daha 5 senelik falan evliler kız banyoda düşmüş basını çarpmış beyin kanaması geçirmiş hastahaneye kaldırmışlar pıhtı atmış ama nereye bilmiyorum daha yenilerde bebek görmeye anneme gelmişlerdi şok oldum gencecik kız bebek sahibi olmaya çalışıyorlardı hep üçüz ikiz falan hamile kalıp düşürüyordu en son üçüz hamile kalmıştı birinin kalbi durunca hepsinin durmuş anne karnındave en acisida kız yine hamileymiş Inşallah evladı da kendi de sağ salim kurtulur ya
8 saat bile uyur dedi doktor bize 6 saat uyursa korkmayın dediKızlar bişey sorcam. Sizinkiler gece yatınca kaç saat uyuyo ? Yani iki emme arası? Bizimki gece 2 de uyuyo sabah 10 a kadar uyandırmasam 5 saat uyucak ama ben 3.5 saat sonra uyandırıyorum uyandırınca da çok yeniyo gerci ama. Bu hafta hep doktordaydım sormayı unutmuşum. Kaç saat uyumasına izin veriyim diye
Sali gunu sordum ayni soruyu 4 saatte bir kaldir dedi canim.Kızlar bişey sorcam. Sizinkiler gece yatınca kaç saat uyuyo ? Yani iki emme arası? Bizimki gece 2 de uyuyo sabah 10 a kadar uyandırmasam 5 saat uyucak ama ben 3.5 saat sonra uyandırıyorum uyandırınca da çok yeniyo gerci ama. Bu hafta hep doktordaydım sormayı unutmuşum. Kaç saat uyumasına izin veriyim diye
Evet aynen ben boyle yaptim 1 hafta boyunca gayet guzeldi hicbir sorum cikmadi. Ama bu hafta doktora soyledim 4 saatte bir kaldir dedi. Anlamadim ben de uyandirmamak daha mantikli geliyor cunku artik ac olsalar uyanip aglayacak durumdalar. Bu donemde uyku beslenme kadar onemliymis, uyandirip bolmek ne kadar dogru bilmiyorum8 saat bile uyur dedi doktor bize 6 saat uyursa korkmayın dedi
Nette yazıyor doktorlar yazmis artık tek besleme ile sabaha kadar uyurlarmış hatta besleme bile olmayabilir mis
Kardeşimin bebeğiyle 23 gün var aramızda. Eyvah dedim ilk başta illa bi kıyaslama olur şimdi. Çünkü kardeşim ve eşi iri ilk bebesi de hep tombiş gitti. Şimdi de onun bebesi 4 aylık 9 kg maşallah. Tabiki bi kıyaslama oluyo çevrede. Ama dediğin gibi genetik bu işler çok da takılmamak lazımBenimkide 3 aylık canım yarın sağlık ocağına gideceğiz 3 ay kontrolüne bakalım kaç kg çıkacak ben takmak istemiyorum ama çevre baskısı çok fazla kv tarafımda bebekler hep iri kilolu eşimin yeğenleri filan bizim bebek çok küçük geliyor onlara sürekli bir şaf söylüyor kv yoksa normal çünkü bende hep zayıfmısım küçükken bana çekmiş
A asya17 benimde aynen 24 mayısta bitiyor kızlar 2 hafta rapor alcağım seminerdede allah büyük bakalımBen de aynisini yapmayi planliyorum. Hatta bayram sonrası 5 gun semineri istedigimiz yerde aliyormuşuz galiba. O zaman da annemlerin yanında olacağım için anneme bırakırım herhalde. Ama E3 haftalık raporu bile hangi doktordab alacagim kara kara düşünüyorum valla.
Evet oluyor maalesef kıyaslama benim eltimde doğum yaptı şimdi yazın koyaslayacaklar onun ilk bebeğide iriydi dediğin gibi bu da iri olur büyük ihtimalle ama insanları takmamak lzım benşm kv çünkü sürekli konusur sürekli bir yorum yapar daha evliliğimin 3. Yılı takarsam ömür grçmezKardeşimin bebeğiyle 23 gün var aramızda. Eyvah dedim ilk başta illa bi kıyaslama olur şimdi. Çünkü kardeşim ve eşi iri ilk bebesi de hep tombiş gitti. Şimdi de onun bebesi 4 aylık 9 kg maşallah. Tabiki bi kıyaslama oluyo çevrede. Ama dediğin gibi genetik bu işler çok da takılmamak lazım
Ücretsiz izine ayrılacak mısın canım ben başlayacağım eylülde sanırım sonradan daha zor oluyor çocuğun ayrılması diyorlarBenim pazartesi bitti dogum iznim bu 1 ayi atlaticam 5-10 ne verirlerse eylulde ucretsiz izin.seminerlere oglumla gidecem mecbur
Evet 1 yil ucretsiz izin alacagim 20aylik oluncada kreseverecegim. Dogru daha zor olacak ayrilmak ama Ankara gibi yerde guvenecek bakici bulamam ve cok fazla para istiyorlar.sirf bugunleri dusunup borca girmedik hic 1yil tek maas idare edilirÜcretsiz izine ayrılacak mısın canım ben başlayacağım eylülde sanırım sonradan daha zor oluyor çocuğun ayrılması diyorlar
Psikiyatri ve aile hekiminden almayı düşünüyorum canım.Raporu nasın alcksın ki
Canım psikiyatri ve beyin cerrahları yardımcı olur diye düşünüyorum. 1 haftada aile hekiminden alacağız. Benim ailem de yanımda değil. Çocuğu seminerde yanımda götüreceğim.Ben de aynisini yapmayi planliyorum. Hatta bayram sonrası 5 gun semineri istedigimiz yerde aliyormuşuz galiba. O zaman da annemlerin yanında olacağım için anneme bırakırım herhalde. Ama E3 haftalık raporu bile hangi doktordab alacagim kara kara düşünüyorum valla.
Bizim doktoe gündüz uykusu fazla bile olsa asla kaldırmayın kendisi belirleyecek uyanıp uyanmamayi acıkıp emmehi asla müdahale etmeyin dediEvet aynen ben boyle yaptim 1 hafta boyunca gayet guzeldi hicbir sorum cikmadi. Ama bu hafta doktora soyledim 4 saatte bir kaldir dedi. Anlamadim ben de uyandirmamak daha mantikli geliyor cunku artik ac olsalar uyanip aglayacak durumdalar. Bu donemde uyku beslenme kadar onemliymis, uyandirip bolmek ne kadar dogru bilmiyorum
Bende eylülde başlayacağım canım. Ev kredimiz var ailelerden hiç yardımda yok malesef. Bakıcı da yok henüz. Nasıl bırakacağım kara kara düşünüyorum içim daralıyor. Hiç ayrı kalmadım kuzumdan biberon emzik te kullanmıyor. Eylül ü düşünmek dahi istemiyorumÜcretsiz izine ayrılacak mısın canım ben başlayacağım eylülde sanırım sonradan daha zor oluyor çocuğun ayrılması diyorlar
Benimkinde sertlik böyle bilye gibi ve kızarıklık olmuştu ve çok ağrı vardı. Ters emzirmeyle kurtuldumKizlar sag memem cok agriyor bugun. Kizariklik sisme sertlik sut akiminda sikinti vs yok. Ates vs de yok bende. Boyle mastit olur mu ki.
Canım ben hiç uyandırmıyorum. Doktor 6 saat uyur uyandırma çocuğun biyolojik saatini bozma dedi.Kızlar bişey sorcam. Sizinkiler gece yatınca kaç saat uyuyo ? Yani iki emme arası? Bizimki gece 2 de uyuyo sabah 10 a kadar uyandırmasam 5 saat uyucak ama ben 3.5 saat sonra uyandırıyorum uyandırınca da çok yeniyo gerci ama. Bu hafta hep doktordaydım sormayı unutmuşum. Kaç saat uyumasına izin veriyim diye
zor kardeş zor. Annenle aynı ilde misiniz?Ptz başlıyorum ben. Dün annemi aradım. Hiç gelecekmiş gibi konuşmuyor. Dedim pazar akşamı burda ol ben ptz sabahı işe gidiyorum. Haftasonu ferhiyeye gidecektik babanın arkadaşlarıyla toplaşısı varmış dedi. Gitmeyive ozaman yapacak bişi yok çocuğu işegötüremem heralde dedim. Beni çok uğraştıracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?