- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #54.361
Kızlarınkinin boyu uzun o yüzden zayıf görüyorlar. Boyuna gidiyor diyecekler artık. Bugün bende kontrole götürdüm 3 aylık. Doktor şeker stribi yazacak bana. İlaç kullanıyormusun dedi. Hayır diyet yapmaya çalışıyorum dedim. Gülüştük. Hamileyken 5 kilo anca aldım. Dayanabildim ama emzirirken dayanamıyorum dedim. İçeride başka bir teyze vardı. Neeeee 5 kilo mu çok az 20 kilo alman lazımdı, rejim yapıyonuz yazık değilmi bebeğine dedi köpürdü. Odadaki herkes gülümsedi. Sende haklısın be teyzecim dedim bende gülümsedim hiç kaile bile almadım@lulicik @maviucurtma33 sizin bebekler kac aylikti? Benim oglum 3ayi gecti 5500 civarinda ve bana tombalak geliyorDoktorunuz kilo alimi iyi diyorsa takmayin kafaniza zayif diyenleri lutfen.cocuklugum boyunca anneme nu kiz cok zayif yedirmiyormusun bakmiyormusun derlerdi ben bile kizardim minicik halimle kilo onemli degil saglikli mi o onemli
2 miiiiKizlar benim 2 kilom kaldi ne gidiyo ne geliyor sizler ne durumdasiniz
Çok sevindim canim bebisler iyilesiyo yavaş yavaş en kısa zamanda eski sağlıklarına kavuşurlar inşallah..Hala sıkıntı var solunumunda tedaviye devam. Güzel haber az önce artık besleyebilirsin dediler:)
Kucakta uyuyunca emerken yerine yatırıyorum gözünü açıp kıpırdanmaya başlayınca da şşş-pat yöntemini kullaniyorum aynı anda salliyorum da ise yaradı bizde..Uyku meselesini soracağım ben. Bebişleri nasıl uyutuyorsunuz? Yerine yatırıyorum pışpışlayarak uyutuyorum diyen var mı?
Ben tutmayacağım.Emziren anneler ramazanda oruc tutacak misiniz
Bende görmüştüm çok oldu ama saçma sapan di benimkiler hep saçmadır zaten:)Ahaha araaaa beniiii optum seniii seniiii
Hayir olsun diycem ama bi insan beni ruyasinda goruyorsa hayir degildir o kabustur '
Onlara takılma hiç sen annesisin sen bilirsin..benimkine de çok zayıf diyorlar 5 kiloyu yeni geçti ve 2 bitip 3 aya girdik hatt 2 buçuk aylık nerdeyse ama bana göre normal çünkü hergun ben taşıyorum onu :)Kizlar uzun zamandir girmiyordum geçmişi de okuyamadim bebegi hasta olanlar varmis acil sifalar dilerim onun haricinde hersey yolundadir insallah.... Benim de derdim var. Sütum vat mama da veriyorum ama bebek cok iştahsiz oldu aç yasiyor resmen hala 6 kilo olmamistir insanlar moralimi bozmaya basladi zayif diye.. Var mi bir tavsiyesi olan
Ayyy bende sendenim hiç sevemem konuşmayı hep whatsapp mesaj faln biyer arancak olsa esime aratirim müşteri hizmetleri arayınca bile eşime veririm ama eninde sonunda beni istiyorlar:) telefon acmam hiç bide önemli insan aramadıkça :)Hayatta da telefonla konuşamam biliyomusun
Spor yaptık beraber deseydin :)Yakinda cemiyetimiz var dun aksam nikah kıyıldı. Gören besleyememissin diyor. Hele yasli bir kadin beni insanların icinde yerin dibine soktu dogdugu zaman daha kiloluydu naptin da bu hale geldi dedi. Ayakabim cikarip kadina firlatasim geldi.
Nasil şimdi bizimde mi olmayacak rotateq 25 mayısta dedi sağlık ocağındaki hemşire 2 ay bitti bizim o üçlü zor olan asi geçti hatta dr da rotarix demişti ama ben rotateq yaptircaktimNe sacmalamis o ya biz 2.ay asilariyla beraber yaptirdik hicte ara olmasi lazim demedi kimse.. hatta daha az yan etki yapar dedi doktor. 3. Ayda rotatec olmuyor canim. 2 ay yapmak gerekiyor. Rotarix yaparlar artik. Hatta ozellikle sor doktoruna cunku rotatec baslarsin son doz yarim kalir.
Gecen 3 gun ust uste gordu annemi banamisin demedi. Pusette gulucuk atiyor uzaktan yanina yaklassin ciglik kiyamet :/
Babam cok uzuluyor. Bugun dediki o kadar tras oldum geldim berberde sakalim batmasin doye yaptigina bak diye. Uzuldum valla ya.
Rotatec 2.ay asilariyla baslaniyor 4 asi bir arada oluyor. Sonra 3. Ayda baslanmiyor. Niye bilmiyorum ama. Dun P Prime18 ye de o artik gecti rotarix yaptirin demisler.Nasil şimdi bizimde mi olmayacak rotateq 25 mayısta dedi sağlık ocağındaki hemşire 2 ay bitti bizim o üçlü zor olan asi geçti hatta dr da rotarix demişti ama ben rotateq yaptircaktim
Bende simdi fark ettim bizimde pipi ucu kizarik doktor bisey dedimi gittinizmi doktora
Benim kızda aynı ya özellikle gündüz böylewc 'te gitmek için uyudu diye 2dk.yerine koyuyorum hemen uyanıp ağlıyo böyle bağımlı olmaları bi yönden iyi bi yönden kötü malesef
Aynı bizimki. Yani bu ara bi mızmız. Uykuya geçerken meme istiyor. Sonra gazı olup uyanıyor. Çıkarıp yatırsam uykusu açılıyor. Bizim ki kaynanamın mevlidinden sonra böyle oldu. Hatta kaynanamların evine bir girdik bastı çığlığı. Kaldığımız 3 gün hep ağladı. Çünkü ev hep kalabalıktı. Ama kendi annemde hiç ağlamadı. Babamla annemden başka kimse yoktu evde. Eşim bile farketti. Kaynanamlardan yeni döndük ama hala mızmız.Bizimki sapıttı kalkınca emiuor az sonra uyyacakken emmek istiyor
Bu sefer gaz doluyor emzik de almiyor ne yapacağımı sasirdim el emme basladi başlayalı uykuya geçerken meme istiyor sanki uykuya geçerken emince de gazdan uyaniyor tam çıkmıyor uyku esnasında uyuklarken uyku bölünecek diye gaz icin çok pat pat da yapamıyorum kısır döngünün ixine girdik yine
Bizimde el emme basladi başlayalı böyle emmeyi yeni öğrenmiş hibiAynı bizimki. Yani bu ara bi mızmız. Uykuya geçerken meme istiyor. Sonra gazı olup uyanıyor. Çıkarıp yatırsam uykusu açılıyor. Bizim ki kaynanamın mevlidinden sonra böyle oldu. Hatta kaynanamların evine bir girdik bastı çığlığı. Kaldığımız 3 gün hep ağladı. Çünkü ev hep kalabalıktı. Ama kendi annemde hiç ağlamadı. Babamla annemden başka kimse yoktu evde. Eşim bile farketti. Kaynanamlardan yeni döndük ama hala mızmız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?