2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlarınkinin boyu uzun o yüzden zayıf görüyorlar. Boyuna gidiyor diyecekler artık. Bugün bende kontrole götürdüm 3 aylık. Doktor şeker stribi yazacak bana. İlaç kullanıyormusun dedi. Hayır diyet yapmaya çalışıyorum dedim. Gülüştük. Hamileyken 5 kilo anca aldım. Dayanabildim ama emzirirken dayanamıyorum dedim. İçeride başka bir teyze vardı. Neeeee 5 kilo mu çok az 20 kilo alman lazımdı, rejim yapıyonuz yazık değilmi bebeğine dedi köpürdü. Odadaki herkes gülümsedi. Sende haklısın be teyzecim dedim bende gülümsedim hiç kaile bile almadım

Kizlar benim 2 kilom kaldi ne gidiyo ne geliyor sizler ne durumdasiniz
2 miiii bişey kalmamis ben 56 ile hamile kaldım 69 oldum hala 63 kiloyum 6 kilom var hala ve kurbanda tatile gidicez neremi açabilirim denize havuza girerken bilmiyorum emzirirkende çatlak oldu bide yanlarda kot giyemiyorum zaten düğme kapanınca etler fışkırıyor en kisa zamanda fitness a başlıycam kilonun hamligi var bide bacaklar tasimiyo kızı bile zor taşıyorum

Kızlar Bu arada dün akşam kötü bi haber aldım annemden üst kat komşusu daha 5 senelik falan evliler kız banyoda düşmüş basını çarpmış beyin kanaması geçirmiş hastahaneye kaldırmışlar pıhtı atmış ama nereye bilmiyorum daha yenilerde bebek görmeye anneme gelmişlerdi şok oldum gencecik kız bebek sahibi olmaya çalışıyorlardı hep üçüz ikiz falan hamile kalıp düşürüyordu en son üçüz hamile kalmıştı birinin kalbi durunca hepsinin durmuş anne karnında ve en acisida kız yine hamileymiş Inşallah evladı da kendi de sağ salim kurtulur ya

Uyku meselesini soracağım ben. Bebişleri nasıl uyutuyorsunuz? Yerine yatırıyorum pışpışlayarak uyutuyorum diyen var mı?
Kucakta uyuyunca emerken yerine yatırıyorum gözünü açıp kıpırdanmaya başlayınca da şşş-pat yöntemini kullaniyorum aynı anda salliyorum da ise yaradı bizde..

Onlara takılma hiç sen annesisin sen bilirsin..benimkine de çok zayıf diyorlar 5 kiloyu yeni geçti ve 2 bitip 3 aya girdik hatt 2 buçuk aylık nerdeyse ama bana göre normal çünkü hergun ben taşıyorum onu :)

Hayatta da telefonla konuşamam biliyomusun
Ayyy bende sendenim hiç sevemem konuşmayı hep whatsapp mesaj faln biyer arancak olsa esime aratirim müşteri hizmetleri arayınca bile eşime veririm ama eninde sonunda beni istiyorlar:) telefon acmam hiç bide önemli insan aramadıkça :)

Spor yaptık beraber deseydin :)

Bizimki sapıttı kalkınca emiuor az sonra uyyacakken emmek istiyor
Bu sefer gaz doluyor emzik de almiyor ne yapacağımı sasirdim el emme basladi başlayalı uykuya geçerken meme istiyor sanki uykuya geçerken emince de gazdan uyaniyor tam çıkmıyor uyku esnasında uyuklarken uyku bölünecek diye gaz icin çok pat pat da yapamıyorum kısır döngünün ixine girdik yine

Nasil şimdi bizimde mi olmayacak rotateq 25 mayısta dedi sağlık ocağındaki hemşire 2 ay bitti bizim o üçlü zor olan asi geçti hatta dr da rotarix demişti ama ben rotateq yaptircaktim

Nasil şimdi bizimde mi olmayacak rotateq 25 mayısta dedi sağlık ocağındaki hemşire 2 ay bitti bizim o üçlü zor olan asi geçti hatta dr da rotarix demişti ama ben rotateq yaptircaktim
Rotatec 2.ay asilariyla baslaniyor 4 asi bir arada oluyor. Sonra 3. Ayda baslanmiyor. Niye bilmiyorum ama. Dun P Prime18 ye de o artik gecti rotarix yaptirin demisler.

Benim kızda aynı ya özellikle gündüz böyle wc 'te gitmek için uyudu diye 2dk.yerine koyuyorum hemen uyanıp ağlıyo böyle bağımlı olmaları bi yönden iyi bi yönden kötü malesef

Aynen hep beni istemesi hoşuma gidiyor. Ama sosyal olarak sıfırlandım artık sıkmaya boğmaya başladı buda beni. Ama ben kendime 4 ay verdim. O yüzden önemsememeye çalışıyorum. 1.5 ay kaldı bakalım. Şu gaz bi bitsinde

Aynı bizimki. Yani bu ara bi mızmız. Uykuya geçerken meme istiyor. Sonra gazı olup uyanıyor. Çıkarıp yatırsam uykusu açılıyor. Bizim ki kaynanamın mevlidinden sonra böyle oldu. Hatta kaynanamların evine bir girdik bastı çığlığı. Kaldığımız 3 gün hep ağladı. Çünkü ev hep kalabalıktı. Ama kendi annemde hiç ağlamadı. Babamla annemden başka kimse yoktu evde. Eşim bile farketti. Kaynanamlardan yeni döndük ama hala mızmız.

Kizlar kanguru olarak solomombabyi kullananlar var mi.yeni dogan aparatiyla kullaniliyo.ediz icinde durmuyo onun.cok sarip sarmaliyo.rahat degil onun icinde.siz nasil kullaniyosunuz veya kullandiniz mi.

Bizimde el emme basladi başlayalı böyle emmeyi yeni öğrenmiş hibi
Gerdi hoş 1 aydir gerçek meme emiyir çocuk oda savaşla

Kızlar Sirket elemanları özel sektörde çalışan arkadaşlar size guzel haberim var yeni ögrendim is arkadaşlarım gelince söylediler
Simdi normalde işçi bi annenin 6 ay ücretsiz ixin hakkı var yasal olarak bunu şirket vermek zorunda şirketin insiyatifinde degil ya verecek ya tazminat verip çıkış verecek
Bu 6 Aydan sonra ise dönüyordu bizim is yerinde doguranlar bende oyle donecektim bizim sikletten bir kız araştırmış öğrenmiş o 6 Aydan sonra 2. Kez 6 ay ücretsiz izin talebinde bulunabiliyor musuz ama bu şirketin insiyatifinde imiş kız yüksek bi yerden aratmış referansını söylemiş kıza 2. 6 ayı vermişler
Ve böylelikle bana örnek teşkil ettiği icin bende 6 ay bitince tekrar başvuru yapacağım
Aklınızda olsun
Ama şirket vermeyede bilinen tamamen şirkete bağlı 2. 6 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…