2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
O biraz kizina bagli. Benim kizim suan yabancilama doneminde baskasi yanina yaklassin basiyor cigligi. O yuzden bir yere gidince kucagimdan indirmiyorum. Isteyen olursada kusura bakma agliyor veremem diyebiliyorum. Ama bana sorarsan covuk ne kadar kalabaliga karissa o kadar iyi.

Bir bakici derdi de benden. Eylülde çalışmaya baslayacagim. Arkadaşlara daha çocuk dogmadan haber vermiştim akillarinda olsun diye cunku ben buralı degilim onlar en azından buralı diye. Çocuk 3 aylık oldu nerdeyse. Dün cocugu evde koyup kuaföre gittim ona da haber biraktim. Haberi olsun diye. Bakalım inşallah bulurum iyi birini. Anneme bayadir yalvarıyorum buraya yerlesşinler diye. Çünkü torunu olunca şehir değiştiren dedeleri ananeleri görünce ozeniyorum. Onları oraya bağlayan bişey de yok ama işte. Annem de çevresini bırakmaya kiyamiyor. Kaldik bı başına gurbet ellerde. @kaancelil nemesis
E Elisasya4

Tskue ederim cvp verdigin için burda kalincada baya kötü oldum sutumde öyle sanki ordaki insanlara ayıp ettim yanlarında olamadım cenaze evininkalabaligindan korkuyorum bebegi banyo emzirme uyutma vs insanlar acılarının yanindabide aglayan bebek ama gitmemekte beni çok üzdü neyse sagolasin allah razı olsun

Beklentin cok yuksek bacim. Ben 3 apartman yanimdan annemi getiremiyorum sen sehir degistirmekten bahsediyorsun:)

Beklentin cok yuksek bacim. Ben 3 apartman yanimdan annemi getiremiyorum sen sehir degistirmekten bahsediyorsun:)

Ahahahha napiyim dedim ya etrafimda gorunce ozeniyorum. Hele bı arkadaşımın babası doğumdan sonra görmeye gelmiş. Sonra geri gidemem ben artık demiş. Gitmiş çalisiyorken emeklilik istemiş oturduğu evi satmış gelip burdan ev aldı yerleşti. Benim çocuğumun nesi eksik hatta benim babamin ugrasacak bir isi bile yok.

Vay anasını ne babalar var. Eşim seminere gideceği için 1 hafta annemi çağırdım. Geçen babam aramış damadın geldi artık yarın otobüse bin gel dedi. Bak şimdi canım sıkıldı

Başınız sağolsun çok zor bir durum. Yol en son dert edeceğiniz şey olsun. Ben bir ay önce iki küçük çocukla 10 saatlik yola gittim geldim. Zor oldu ama yapılmayacak şey değil
benimki akşam saatlerinde uykuya dalmakta evde de zorlanıyor. Arabada da çok zor oldu gece uyutmak. Uyuyana kadar çok ağladı. Sizinki de arabada dışarda kolay uyuyan bir bebek değilse ya gece uyuttuktan sonra ya da sabah erken çıkın. Gidip gitmeme konusunda da en iyi kararı sen verebilirsin bunun ayıbı olmaz. Benim kayınpederim beyin kanaması geçirdi bebeğim 40 günlükken. 10 saatlik mesafedeler. Eşimi o durumda yalnız göndermek bana da cok zor geldi ama gitmedim çünkü hem iki çocukla benim onlara yarardan çok zararım olurdu hem de çocuklar orda sefil olurlardı. Sen de bebeğinle orada ilgilenebilir misin onu da düşün. Gitmek istiyorsan 40 ı çıktıktan sonra gitmek daha mantıklı bence hem şu anki ortam olmaz hem de onlar da biraz daha toparlamış olurlar.

O da iyiymis. Benim ki faha evlendigim gunun ertesinde cekti kenara ben bakmam simdiden soyleyeyim bana güvenip cocuk yapma diye. Bize yeterince bakmis artik gezip tozma keyif yapma zamaniymis.
O da haklı bence benim çocuklara annem bakıyor sağolsun ben ona güvenip yaptım ama ben de senin annenin kafadayım. Aynısını ben de söylicem gelinlere

Baby me devam mendiline geçtim o da zeytinyağlı
Komili de zeytinyağlı
Dokusu muhteşem
Primaya 5 basar
Hiç yapıştığını görmedim bebeme
Yazın özellikle hiç rahatsız etmez

Cocuklarim buyusun geri gitcem buralardan

9 18 ler cok büyük geldi. 0 18 aldim o yuzden. Yatar pozisyonu var evet. 360 derece donuyor. Dogumdan itibaren yatay pozisyonda kullanilaviliyor dediler ama daha bekliyorum gecmek icin.

O zaman yatar pozisyonu varsa anakucağı rahat gelmediği an ona geçebilirsin. Ama şey pratik olmuyo mu, diyelim arabaya bindin pusette uyudu, hop ordan bebek arabasına aktarmak kolay olsa gerek. Bu durumda oto koltuğundan bebek arabasına geçirmek zor gibi bilemedim. Ben şimdi Maclaren baston kullanıyorum da, ne zaman arabaya binsek uyuyo benimki, bebek arabasına geçirirken hop uyanıveriyo, travel mi alsaydım diye pişmanlık yaşamıyo değilim

Kızlar merhaba mastit oldum göğsüm açılmıyor ateş var tomurcuk var lahanayı bir haslayip koyun diyen var bi buzlukta 30 dk tutup dondurun sarın diyen var hangisi doğru bana bi yardımdı olun

Cnm soguk kompresin(lahana) sutu azalttigini soyluyorlar. Onun yerine bol bol emzir ve mastir olduysan antibiyotigini kullan.
9 18 ler cok büyük geldi. 0 18 aldim o yuzden. Yatar pozisyonu var evet. 360 derece donuyor. Dogumdan itibaren yatay pozisyonda kullanilaviliyor dediler ama daha bekliyorum gecmek icin.
Bizimkide 0-18 pusete koyup falan iyalanmayalim sabit dursun istemistik ama biraz oturuyormus gibi geldi. Sonra pusete donduk tekrardan. Oturmaya baslasin oyle gecicem.
Cnm bence gitmelisin ucakla sen tek de gidebilirsin ama cesaret edemezsen tabi esin alsin. Orda banyo vs icin dert etme bence insanlarin kafasini da dagitirsin. Bebeginle ilgilenirler. Onun disindada yanlarinda olmus olucaksin ozelliklede esinin.
Aman Allahim oyle anne babadami varmis. Annem dogumdan sonra yanimda kaldi bir hafta biz ailesek soka girdik. Aradim hemen babami tesekkurler bilmemneler lutfettigi icin. Ondan sonrada iste arada goruyorlar ne zamandir evime bile gelmediler gormeye ben goturuyorum. Annem calisiyor bakamaz ama iki dk biraksan cocugu bi isini halletmeye ona hile laf ediyorlardi eskiden simdi alistilar biraz biraz.

A asya17 mabada ben de çok özendim millet torun bakmaya bayılıyor. Gotursem benimkiler de çok iyi bakar. Ama burda sıkılıyorum diyor annem. Onlara gittim ben de 2 hafta durabildim. Babam her gün söyler gel burda bakalım diye. Hatta eylul'de başlayacağim icin o zamana kadar durmamı istiyor ama eşimin gönlü yok ona da normal olarak. Valla maddi durum biraz kotu bizimkilerin. Onu bile kullandım Allah affetsin. Bakıcıya verdigimin fazlasını vercem diye ama yok. Ama tam tersi kayınvalide tamam desek şimdi bile hazir. Lakin güvenemiyorum.

nemesis sakın sıfıra vurdurma ben birde gorumcem arkadasim hepimiz bu laflara inanip sıfıra vurmustuk bebegin saci yarisi var yarisi yok arka kismi cikmiyo en ust kismi cikiyo biz cok pisman olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…