- 28 Mart 2017
- 16.595
- 68.043
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #54.681
O biraz kizina bagli. Benim kizim suan yabancilama doneminde baskasi yanina yaklassin basiyor cigligi. O yuzden bir yere gidince kucagimdan indirmiyorum. Isteyen olursada kusura bakma agliyor veremem diyebiliyorum. Ama bana sorarsan covuk ne kadar kalabaliga karissa o kadar iyi.Öncelikle cvp verdiğin için çok tskur ederim ben uçakla gitcem yolun büyük bir kısmını benim korkum cenaze evinde çok kalabalık beni geçtim yatma yeme içme kizim çok rahatsız olurmu insanlara rahatsızlık verirmi gidebilirim dimi ya seni takdir ediyorum zaten masallah size
Tskue ederim cvp verdigin için burda kalincada baya kötü oldum sutumde öyle sanki ordaki insanlara ayıp ettim yanlarında olamadım cenaze evininkalabaligindan korkuyorum bebegi banyo emzirme uyutma vs insanlar acılarının yanindabide aglayan bebek ama gitmemekte beni çok üzdü neyse sagolasin allah razı olsunAslında esas düsünmen gereken konu sütün. Orada aci icinde insanlar var, coğu da senin canın ciğerin.... Iyice uzulup sutunden olmaz misin? Yola gelince ben 3 aylik bebekle 4 saatlik, 6 aylikken de 13 saatlik yola ciktim. Dikkat etmen gereken bazi seyler var, arabanin icinin ısısı, klima asla direk arkaya vurmayacak, cam acilmayacak cocuk ruzgara maruz birakilmayacak, bebek otokoltuğunun konforu (kemerleri falan rahatsiz etmemeli) sık sık mola verip bebeginin özbakımını yapmalisin. Terini, durumunu kontrol etmelisin.araba hareket ederken asla koltugundan kucağına almaman gerek. Yani zordur bebekle uzun yol.
Beklentin cok yuksek bacim. Ben 3 apartman yanimdan annemi getiremiyorum sen sehir degistirmekten bahsediyorsun:)Bir bakici derdi de benden. Eylülde çalışmaya baslayacagim. Arkadaşlara daha çocuk dogmadan haber vermiştim akillarinda olsun diye cunku ben buralı degilim onlar en azından buralı diye. Çocuk 3 aylık oldu nerdeyse. Dün cocugu evde koyup kuaföre gittim ona da haber biraktim. Haberi olsun diye. Bakalım inşallah bulurum iyi birini. Anneme bayadir yalvarıyorum buraya yerlesşinler diye. Çünkü torunu olunca şehir değiştiren dedeleri ananeleri görünce ozeniyorum. Onları oraya bağlayan bişey de yok ama işte. Annem de çevresini bırakmaya kiyamiyor. Kaldik bı başına gurbet ellerde. @kaancelilnemesis
E Elisasya4
Beklentin cok yuksek bacim. Ben 3 apartman yanimdan annemi getiremiyorum sen sehir degistirmekten bahsediyorsun:)
Vay anasını ne babalar var. Eşim seminere gideceği için 1 hafta annemi çağırdım. Geçen babam aramış damadın geldi artık yarın otobüse bin gel dedi. Bak şimdi canım sıkıldıAhahahhanapiyim dedim ya etrafimda gorunce ozeniyorum. Hele bı arkadaşımın babası doğumdan sonra görmeye gelmiş. Sonra geri gidemem ben artık demiş. Gitmiş çalisiyorken emeklilik istemiş oturduğu evi satmış gelip burdan ev aldı yerleşti. Benim çocuğumun nesi eksik hatta benim babamin ugrasacak bir isi bile yok.
Başınız sağolsun çok zor bir durum. Yol en son dert edeceğiniz şey olsun. Ben bir ay önce iki küçük çocukla 10 saatlik yola gittim geldim. Zor oldu ama yapılmayacak şey değilMrba anneler öncelikle hepimizin evlatlarına allah sağlık sıhhat versin...bu forumada bazen bakıyorum ve çok bilinçli yorum yapan çok anne gördüm o yüzden yardiminiza ihtiyacım var benim kaynim vefat etti ve acı ve ani bi şekilde oyuzden esim ailesi yıkıldı esim memleketine gitti ben annemleyim bebegim 50 gunluk ama hem kayniminacisi hem o insanların yanında olmamak beni çok üzdü manaya basladim neyse şunu sorcaktim ben sizce eşime deyip gelip beni alsinmi gelmek istiyosan alayım dedi çok istiyorum onların yanında olmak iki aylik bebege eziyet etmiş olur uyum o ortama götürerek bide çok.uzak bir memleket gitmesem ayıp olmazmi bi akıl verin lutfen
O da haklı bence benim çocuklara annem bakıyor sağolsun ben ona güvenip yaptım ama ben de senin annenin kafadayım. Aynısını ben de söylicem gelinlereO da iyiymis. Benim ki faha evlendigim gunun ertesinde cekti kenara ben bakmam simdiden soyleyeyim bana güvenip cocuk yapma diye. Bize yeterince bakmis artik gezip tozma keyif yapma zamaniymis.
Aynnen oyle canim ici bos yani bi mantigi yokE okadar reklamın hiçbir anlamı yokki zaman. Göz boyamak oluyor bu
Cocuklarim buyusun geri gitcem buralardanSorma. Aile desteği manevi açıdan çok önemli. İnan benim hiç derdim yok çok şükür. Yani kara kara düşünecek kadar yok. Herşeyle hertürlü mücadele ederim. Ama ailemin bu halleri beni yoruyo. Yıkılıveriyorum. Çocuklar büyüsün muhtaçlığım biter inşallah.
9 18 ler cok büyük geldi. 0 18 aldim o yuzden. Yatar pozisyonu var evet. 360 derece donuyor. Dogumdan itibaren yatay pozisyonda kullanilaviliyor dediler ama daha bekliyorum gecmek icin.
Cok kucuk daha canim buyurse birax yaptir ama bence gereksiz kizimin kafasi keldi iki yaşında uzadi saclari simdi 7 yasinda cokkk gur ve hic kuafore goturmedim uzayinca ucundan ben kesiyorumKizla4 bana herk4s bebrgin saclarini sifira vur gurlesir diyor var mi asli astari :)
Kızlar merhaba mastit oldum göğsüm açılmıyor ateş var tomurcuk var lahanayı bir haslayip koyun diyen var bi buzlukta 30 dk tutup dondurun sarın diyen var hangisi doğru bana bi yardımdı olun
Bizimkide 0-18 pusete koyup falan iyalanmayalim sabit dursun istemistik ama biraz oturuyormus gibi geldi. Sonra pusete donduk tekrardan. Oturmaya baslasin oyle gecicem.9 18 ler cok büyük geldi. 0 18 aldim o yuzden. Yatar pozisyonu var evet. 360 derece donuyor. Dogumdan itibaren yatay pozisyonda kullanilaviliyor dediler ama daha bekliyorum gecmek icin.
Cnm bence gitmelisin ucakla sen tek de gidebilirsin ama cesaret edemezsen tabi esin alsin. Orda banyo vs icin dert etme bence insanlarin kafasini da dagitirsin. Bebeginle ilgilenirler. Onun disindada yanlarinda olmus olucaksin ozelliklede esinin.Öncelikle cvp verdiğin için çok tskur ederim ben uçakla gitcem yolun büyük bir kısmını benim korkum cenaze evinde çok kalabalık beni geçtim yatma yeme içme kizim çok rahatsız olurmu insanlara rahatsızlık verirmi gidebilirim dimi ya seni takdir ediyorum zaten masallah size
Aman Allahim oyle anne babadami varmis. Annem dogumdan sonra yanimda kaldi bir hafta biz ailesek soka girdik. Aradim hemen babami tesekkurler bilmemneler lutfettigi icin. Ondan sonrada iste arada goruyorlar ne zamandir evime bile gelmediler gormeye ben goturuyorum. Annem calisiyor bakamaz ama iki dk biraksan cocugu bi isini halletmeye ona hile laf ediyorlardi eskiden simdi alistilar biraz biraz.Ahahahhanapiyim dedim ya etrafimda gorunce ozeniyorum. Hele bı arkadaşımın babası doğumdan sonra görmeye gelmiş. Sonra geri gidemem ben artık demiş. Gitmiş çalisiyorken emeklilik istemiş oturduğu evi satmış gelip burdan ev aldı yerleşti. Benim çocuğumun nesi eksik hatta benim babamin ugrasacak bir isi bile yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?