2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Gözün aydın, sağlıklı olsunlarda ben de razıyım yatmaya.

Bende giriyorum denize hatta havuz.
Hatta ve hatta cocugumu kaydiraktnda kaydirdim sonra fakettimki cocuk kendi daha iyi kayiyo ben onu havuzun icinde bekliyorum :)

Canım iki farklı arkadaşımın çocuklarının başına geldiği için uyarmak istedim. Bu sene havuzlardan bulaşan bir virüs varmış. El ayak hastalığı deniyormuş. Normalde Türkiye de son yıllarda görülmüyormuş ama doktorlar Suriyelilerle tekrar geldiğini düşünüyormuş. O yüzden çocuklarınızı havuza sokmayın demiş iki farklı doktor. El ve ayaklarda hatta bazen tüm vücutta kırmızı yaralar çıkıyor. Tüm ağız içini aftlar kaplıyor.ateş yükseliyor.
Çocukları olanları uyarmak isterim.

Canim havuzlardan degilde her yerden bulasiyo komsumun kizi atlatti gecen sene bizde yok henuz 1 ay falan suruyo ama ya.
Insaninda gidesi geliyo illaki evde otur otur.

Canim havuzlardan degilde her yerden bulasiyo komsumun kizi atlatti gecen sene bizde yok henuz 1 ay falan suruyo ama ya.
Insaninda gidesi geliyo illaki evde otur otur.

Çok korkunç gerçekten. Ben de deniz aşığı bi insanım ama bu sene tutuyorum kendimi, daha parmağımı sokmadım :)

Bende iki gun once esime aynisini soyledim. Hem cok kaybi olan anne var, ben dahil, hemde cok fazla bebek kaybi var, Rabbim korusun.....

Allah birbirimize destek olmamız İçin birleştirdi bizi belki de. Rabbim tüm bebekleri korusun, bizlere bağışlasın inşallah.

Sevgili arkadaşlar ;
Bebeklerimiz ve hamilelik sürecimizle ilgili şeyleri paylaşsak; bizi üzecek gebelik harici negatif şeyleri burada paylaşmasak ne güzel olur. Uzun zamandır girp okuyamadığım için 6 sayfa gebelik harici olaylar okudum diğer hamile arkadaşlarımın deneyimlerini okumak isterken. Anlıyorum zor durumlar yaşamışsınız Allah kolaylık versin ama bu bize olumsuz enerji vermekten başka işe yaramıyor.

Ben hergün denize giriyorum.temizliğine güveniyorsan havuzada girebilirsn dedi doktorum.bir kaç kez girdim hatta..

Benimki sadece denize izin verdi tatlım, gerçi havuza ben hiç girmem zaten :) İstanbul da denize de giremediğim için bu sene böyle geçsin artık diyorum :)

Geçen yıl da aynı şekilde yakın arkadaşımın oğlu el ayak ağız hastaligina yakalandı. Antibiyotik dahi fayda etmedi.

Ben bu sene denizi es geçiyorum. Kalabalık olmayan yerlerde sıkıntı yok falan dendi ama... zaten riskim de var yolculuk yasak. Seneye iki çocukluk deniz tatili planı yaptım. Allah gerçekleştirsin inşallah

Bende iki gun once esime aynisini soyledim. Hem cok kaybi olan anne var, ben dahil, hemde cok fazla bebek kaybi var, Rabbim korusun.....

Bende eşime ara ara diyordum bugün yine biri bebeğini kaybetmiş ne çok kaybeden var falan diye etkileniyor insan tabi. Eşimde girme okuma senin moralini bozuyor diyordu. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Kizlar cok2 atresli bir donem gecirdim ama şu am cok mutluyum bebegimizi gördük kıpır kıpırdi masallah :)) agzini acip duruyor aynı babasi gibi aç boğaz olacak dedim güldük:) çok rahatladim valla darisi merak edenlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…