2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benimde olmasi gereken degerin biraz altinda cikti b12.doktorum ayri birsey vermedi zaten multivitamin kullaniyorum ama dahada dusermi ilerleyen zamanlarda gorcez

Akşamları bulantı oluyor ben de kaç gündür azcık öğürtüyor ama kusmuyorum ve akşam yemeklerinden tiksiniyorum yemeği yapıyorum masayı hazırlıyorum oturunca başlıyor tiksinme ya yarı bırakıyorum ya hiç yemiyorum

Hangi markayi kullansak peki bu sebamed falan var yoksa daha iyileri de var mi eczaneye mi gidip sorsam canim ya
Valla canım önemli olan düzenli nemlendirmek şu aktarlardan badem yağı kakao yağı alıp karışımını sürebilirsin bio oil olabilir Hindistan cevizi yağı olabilir ya çatlak önleyici bi krem olabilir orası senin tercihine kalmış

Ben de 12. Haftam bitsin oyle baslicam. Bu sefer bio-oil kullanicam. Simdilik yuzum icin gunes kremine basladim duzenli. Lekelenme olmasi diye
Bende arada sürüyorum bio oil i ama emilmesi geç yağlı kaldığı için vücudum rahat edemıyorum.. belki aralarda sürerim onu da

Benimki sadece denize izin verdi tatlım, gerçi havuza ben hiç girmem zaten :) İstanbul da denize de giremediğim için bu sene böyle geçsin artık diyorum :)
Ben yazlıktayım deniz çok faydalı bol bol güneşlen dedi. herkesin girdiği havuzlara bende girmem ama bize ait temizliğne güvendiğim için rahatça giriyorm.

Kusma yok ama istahsızım asırı agzıma bişi koymak istemiyorum zoraki yiyorum herşeyden tiksiniyorum 5 kilo vermişim ama göbek tostoparlak var

Ya benim karnimda hic catlagim olmadi ilk hamileligimde.
Ama bacaklarimin arkasi cok kotu oldu baya boydan boya catlak diz kapaklarimin altina kadar. Beyaz beyaz.
Bunda sadece karnima surerim krem heralde zaten bacaklarim mahvoodu.

Ben yazlıktayım deniz çok faydalı bol bol güneşlen dedi. herkesin girdiği havuzlara bende girmem ama bize ait temizliğne güvendiğim için rahatça giriyorm.

O zaman seninki süper canım, ne kadar klorlandınız filan biliyorsun sonuçta :)

Benim içinde yüzer misin azıcık :)

Aynen sağlık olsun alan almış sonuçta ne edecez acelesi yok veririz ben oğluma hamile kaldığım kilodan 1 eksiğim bunda kaç kilo alıcam çok merak ediyorum tedbirli gidiyorum bakalım
Bende mümkün oldugunca tedbirli davranıcam 100 u gecerim ama napalım artık sık emzirme ve sporla vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…