2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim ev merkezde olunca arada kaçıp geliyor buraya canim. Karnini doyurmak icin ust kattaki mutfaga masraf edecegine geliyor selam vermeden mutfaga girip kapıyı kapatıyor yiyip içip ses vermeden tekrar çıkıyor odaya girip ütüyü kullanıyor. Yani kafasina göre takılıyor. Küçük olsa cahilligine verecegim de benden 4 yaş büyük.. Neyse sabır gider birkac güne

haklisin sonuna kadar ceken bilir cnm herkesin bir sabri var allah yardimcin olsun aile isi zor

ben size kıyas ya da münakaşa niyetinde cevap vermedim.

ve eşinizin kız kardeşlerinden biri de ben değilim.

hayat sizin, seçim sizin, saygılar.

Kapiyi acmasan musait degiliz desen arsiz ya.

Kızlar aranızda denize giren oldu mu sıkıntı olur mu acaba daha küçük mù denize girmek için
Doktorum izin verdiği için giriyorum ama kendimi yormadan 15 dk 15dk. İki üç kez. Aralarda yarım saat dinlenme. Doktor güneşlenmemi yasakladı gölgede oturuyorum mümkünse koyu gölgede.

Bende giriyorum denize hatta havuz.
Hatta ve hatta cocugumu kaydiraktnda kaydirdim sonra fakettimki cocuk kendi daha iyi kayiyo ben onu havuzun icinde bekliyorum :)

Valla yine girmedim canım millet denizde ben oturuyorum 3 ay dolsa girerdim de şimdi ne olur ne olmaz bu yaz da böyle olsun ne yapalım

Y'
Doktorum izin verdiği için giriyorum ama kendimi yormadan 15 dk 15dk. İki üç kez. Aralarda yarım saat dinlenme. Doktor güneşlenmemi yasakladı gölgede oturuyorum mümkünse koyu gölgede.
Ya aslinda ben de çok sorun olacağını düşünmüyorum ama önceden bir kaybım olduğu için ne olur ne olmaz diyorum

All
Tabi canim haklisin.
Benim ilk oglum da cok rahatti bu bebisde daha doktorada gitmedim hic :)
Pek gevşeğim
Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin csnim ne guzel. emin ol çok zor bir kayıp yaşadıktan sonra insan rahat bir hamilelik geciremiyormus yaşamayan anlamaz allah kimseye de yaşatmasin inşallah

All

Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin csnim ne guzel. emin ol çok zor bir kayıp yaşadıktan sonra insan rahat bir hamilelik geciremiyormus yaşamayan anlamaz allah kimseye de yaşatmasin inşallah
Canim insallah rabbim bu acilari sana evladinla unuttursun tekrar.

Sebep bulunamadığı için önleyici gibi düşünüyor bazen canım. Ve annem de kardeşimde 26.haftada suları gelerek hastaneye yatmıştı. O yüzden bende risk var.

Hayirli sabahlar herkese bende sabah uyandigimda iki parca geldi cok korktum bebek dustu diye doktor bebek iyi ama her an hersey olabilir dedi igne ilac korku ile bekliyirum on haflik benim kuzum Allah hepsini korusun ins

Allah yardımcınız olsun, bebeğiniz hep sizinle olsun İnş.

O senin gibisini bulmuş haline şükretsin. Benim gibi birine çatsaydı böyle anlayışlı davranmazdım İnan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…