- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #6.201
Benim ev merkezde olunca arada kaçıp geliyor buraya canim. Karnini doyurmak icin ust kattaki mutfaga masraf edecegine geliyor selam vermeden mutfaga girip kapıyı kapatıyor yiyip içip ses vermeden tekrar çıkıyor odaya girip ütüyü kullanıyor. Yani kafasina göre takılıyor. Küçük olsa cahilligine verecegim de benden 4 yaş büyük.. Neyse sabır gider birkac güneNiye sende kaliyo kuxum bu ?
Valla benim kucuk horumce de şirret gizliden gizliye beni sikayet etmis kvye.
Bende senin kızınin ettiklerini biliyomusun dedim saydim döktum. Basbelasi ya o yumurtayi onun kafasinda kirsan keske.
Hem ne isi varya senin evinde.
haklisin sonuna kadar ceken bilir cnm herkesin bir sabri var allah yardimcin olsun aile isi zorAmin canım inşallah.. 3 senedir cektiklerimi bir ben bilirim. Simdi abimin söylediği söz herkese ağır geliyor ama burada yazmadığım çok şey var benim babamın hiç haberi yokken adam olaylardan bile habersizken benim babamin şerefine hakaret etti bu insanlar. Ben hem bir çocuğum olsun isterken hem de hep aklimda bir gün boşanıp gitme düşüncesi oldu. Eşimin güzel kalbi ve sabrı sayesinde devam edebiliyorum sadece.
Kimse kimsenin yasadiklarini bilemez canim. Benim babam da bisey demedi ama delikanlı bir abim var adı üstünde kanı deli. Egitim bizim aramizda hicbir zaman sorun olmadi olamaz da. Belki eşim memur olsaydi biz bu kadar rahat bir yaşam suremezdik. Benim anlattigim şey ile senin anladığın şey farklı canım. Benim kayinpederim belediyedeki nikah basvurumuzu iptal ettirmiş bir insan. Onun yüzünden benim 70 yaşındaki annem ve 74 yaşındaki babamin gözünden yaş aktığını gördüm ben. Gülüp geçmek evet..... Sadece benim canim acisaydi ya da anne babamin cani bu kadar yanmasaydi ben de gülüp geçebilirdim. Dedim ya kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez. Hala diyorum burada anlatmak istemediğim bircok şey var ve eğitim bunların yanında komik ve ucube kalıyor. Bu nedenle egitime artık vurgu yapmazsanız sevinirim. Benim eşim cahil de değil işsiz de değil. Ki ben onu her haliyle sevemsem coktan bitmişti bu iş.
Migde bulantilarim geri döndü çok kötüyüm
Çok teşekkürler cnm tam geçti demiştim bir haftadir iyiydim geceden beri yine aynı oldum allah hepimize yardım etsin inşallah sanada geçmiş olsunbu gece bana da bir uğradılar...
Allah kolaylık versin daimi çekmek çok zor.
Kapiyi acmasan musait degiliz desen arsiz ya.Benim ev merkezde olunca arada kaçıp geliyor buraya canim. Karnini doyurmak icin ust kattaki mutfaga masraf edecegine geliyor selam vermeden mutfaga girip kapıyı kapatıyor yiyip içip ses vermeden tekrar çıkıyor odaya girip ütüyü kullanıyor. Yani kafasina göre takılıyor. Küçük olsa cahilligine verecegim de benden 4 yaş büyük.. Neyse sabır gider birkac güne
Doktorum izin verdiği için giriyorum ama kendimi yormadan 15 dk 15dk. İki üç kez. Aralarda yarım saat dinlenme. Doktor güneşlenmemi yasakladı gölgede oturuyorum mümkünse koyu gölgede.Kızlar aranızda denize giren oldu mu sıkıntı olur mu acaba daha küçük mù denize girmek için
Valla yine girmedim canım millet denizde ben oturuyorum 3 ay dolsa girerdim de şimdi ne olur ne olmaz bu yaz da böyle olsun ne yapalımcanım ben daha o konuyu sormadım. gidenler çok havuza bile gireni gördüm. ben çok pimpirikliliğimden girmek istemiyorum. ama doktorun sakınca görmediyse çok kalabalık olmayan yerde girebilirsin bence. denizde olsa sonuçta kalabalık olursa mikrop kapabilirsin.
Ya aslinda ben de çok sorun olacağını düşünmüyorum ama önceden bir kaybım olduğu için ne olur ne olmaz diyorumDoktorum izin verdiği için giriyorum ama kendimi yormadan 15 dk 15dk. İki üç kez. Aralarda yarım saat dinlenme. Doktor güneşlenmemi yasakladı gölgede oturuyorum mümkünse koyu gölgede.
Oh ya ne güzel benim de geçen seneki hamileligim olsa yapardım onda cok rahattim ama insan bir kez kaybedince herseyden korkuyorBende giriyorum denizehatta havuz.
Hatta ve hatta cocugumu kaydiraktnda kaydirdim sonra fakettimki cocuk kendi daha iyi kayiyo ben onu havuzun icinde bekliyorum :)
Tabi canim haklisin.Oh ya ne güzel benim de geçen seneki hamileligim olsa yapardım onda cok rahattim ama insan bir kez kaybedince herseyden korkuyor
Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin csnim ne guzel. emin ol çok zor bir kayıp yaşadıktan sonra insan rahat bir hamilelik geciremiyormus yaşamayan anlamaz allah kimseye de yaşatmasin inşallahTabi canim haklisin.
Benim ilk oglum da cok rahatti bu bebisde daha doktorada gitmedim hic :)
Pek gevşeğim
Canim insallah rabbim bu acilari sana evladinla unuttursun tekrar.All
Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin csnim ne guzel. emin ol çok zor bir kayıp yaşadıktan sonra insan rahat bir hamilelik geciremiyormus yaşamayan anlamaz allah kimseye de yaşatmasin inşallah
Serklaj için yine de bazı riskler olması gerekmiyor mu? Yaptırabilirsiniz bır arkadasım vardı. Onunki çoğul gebelikti. Daha önce de erken doğum ile bir hafta yaşamış bebeği. Hikayeler trajik, her şey bizim için. İnşallah korktuklarimizdan uzaktan oluruz.
Ay hic sormayin benim kotu tecrubem de 22. Hafta. 22 yi gecmeden rahat edemicem. Pozitif olmaya calisiyorum ama korkmamak elde degil.
Senin De mi kaybın var canım çok zor gerçekten. Evet düşünmemeye çalışmaktan başka yapacak bir şey yok
Hayirli sabahlar herkese bende sabah uyandigimda iki parca geldi cok korktum bebek dustu diye doktor bebek iyi ama her an hersey olabilir dedi igne ilac korku ile bekliyirum on haflik benim kuzum Allah hepsini korusun ins
Valla belki böyle anlatinca dedikoduya giriyor belki karnimdaki bebege kötülük ediyorum ama nefret ediyorum içimde tutamiyorum. Daha bu sabah indi üst kattan deli gibi zile basıyor. Ben de kapiyi açtım aldim içeriye zile basmana gerek yok kapıyı tıklayinca zaten duyuyorum dedim. Bana diyor ki o zaman kocan sabah gidince anahtari kapinin üstünden al ben de disaridan istediğim zaman açayım.. Kesinlikle olmaz dedim içeriye hırsız da girse anlamam o zaman den kapıyı tiklaman yeterli dedim. Hayır benim evime istediği zaman girmek gibi bir lüksü yok kimsenin. Suratini asti gitti ütümü kullanıyor içerde
Sonra çekti gitti.. Ne salak bişey yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?