2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Evet aynen, benim esimde oyle diyor. yazik onlarda bizi dusunuyor iste :)

Virüs kaynaklı olunca antibiyotik işe yaramıyormuş sanırım.

Amin inşallah, ben de ilk bebekli tatili yapmayı çok istiyorum. İnşallah inşallah.

Maşallah ona :) bebeğini düşün gerisini boşver tatlım, zaten gereksiz teferrüat :)

Mrb arkadaşlar oncelikle Allah hepimizin yavrumuzu hayirli sagliklisiyla kucağımıza almayi nesip etsin
Bnde 12 haftalik hamileyim doktorum ikili test uçlu test falan buseyler dedi pek anlamadim ikili test ne zaman yapilir nedir kan alicaklar dmi

Kızlar catlak kremi kullanmaya ne zaman baslayacagiz aslinda sanki şimdi baslasak anca yumusamaya esnemeye baslar cildimiz. Bilgisi olan var mi bu konuda

İkili testi 11-14.haftalar arasında yapıyorlar sanırım. Ultrason kontrolü ve alınan kanda bakılan iki değerle yorumlanan bir test.

Merhabalar buraya yeni katildim herkes bebisini saglikla kucagina alsin insallah Doktorum gebelik rutin tahlilleri istedi haftaya kontrole goturucem sonuclari 9. Haftama giricem o zaman. B12 degerim 96 cikti , boyle degeri dusuk cikan var mi acaba ve onerilen sey nedir biliyor musunuz?

Selam kızlar yarın ikili test için gidicem cinsiyet tahmini yapar mı acaba 11+6 olucam :) kızımda ikili testte belli olmuştu 12 haftada

Valla canım netten araştırdım 3. Aydan itibaren başlayın diyorlar yarın 12+0 oluyorum bende başlayayım dedim artık :)
Ben de 12. Haftam bitsin oyle baslicam. Bu sefer bio-oil kullanicam. Simdilik yuzum icin gunes kremine basladim duzenli. Lekelenme olmasi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…