2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Allah yardimcin olsun canim ins bugünlerde gecer bende senin durumundayim kanama devam ediyor riks devam ediyor Allaha emanet kuzularimiz Allah en hayirlisini versin korku icnde beklemek zor

SAğol canım yatıyorum hastanede,bebekler iyi şükür ama risk devam ediyor maalesef sen nasılsın herşey yolundadır inşallah

Allah yardimcin olsun canim ins bugünlerde gecer bende senin durumundayim kanama devam ediyor riks devam ediyor Allaha emanet kuzularimiz Allah en hayirlisini versin korku icnde beklemek zor

İnşallah riskli donemi atlatip saglikla kavusursunuz bebislerinize kizlar Rabbim kolaylik versin

Günaydın kızlar yattığım zaman falan hapşururken kasıklarım kopacak gibi geriliyor sizdede oluyormu
Birde dünden beri sırtım ve belim ağrıyor sizde durumlar nasıl

Ablamda normalde tüy bile olmaz canim hamilelikte badem yağı kullandı karninda tüylenme olmaya başlayınca bıraktı. Aslinda en guzelo dogal yağ almak aktardan. O zaman ben bir ara gidip aktarlara danisayim

SAğol canım yatıyorum hastanede,bebekler iyi şükür ama risk devam ediyor maalesef sen nasılsın herşey yolundadır inşallah

Canım ne kadar savaşçılar bak, her şey güzel olacak inşallah. İkiz gebeliğin de zorlukları bunlar ama en riskli dönem bitiyor neredeyse. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Günaydın kızlar yattığım zaman falan hapşururken kasıklarım kopacak gibi geriliyor sizdede oluyormu
Birde dünden beri sırtım ve belim ağrıyor sizde durumlar nasıl

Ben ayaklarimi uzatarak sirt ustu yattigimda sag kasikta cok rahatsiz edici gerilme ve batma oluyor.

Bende de benzer şeyler oluyor. Sabah uyandığımda sırt üstü yatarsam kasıklarım gergin oluyor, hatta uyanınca gerinmek istersin ya onu yapmaya cesaret edemiyorum.

Gerçi kitapta bu haftalarda bu tür ağrılar olabilir yazıyordu.

Kendime nazar ettim cnm birşey hissetmiyorum diye belim ayakta durunca kopacak gibi oluyor vajinanın üstünde iğne batması gibi birşeyler oluyor

herkese merhaba,

arkadaşlar 5. haftada 3-4 günlük bir mide bulantısının ardından hindistan cevizi ve türk kahvesi tiksintim dışında hiç birşey kalmadı. o kadar ki hindistan cevizi özlü sabunu atacak ve kahve fincanı yıkayamayacak kadar nefret ettim ki türk kahvesi vazgeçilmezimdi. ne agrı ne sızı ne bulantı korkuyorum valla. ama İştah o biçim :) kilo almaya başladım. İnanılmaz endişeliyim. Görümcem her ne kadar boşver tadını çıkar dese de tosuncuk olmak istemiyorum. Çalışıyorum ve son zamana kadar çalışmak istiyorum. ee ne kadar geç izne çıkarsam o kadar bebişimle kalırım :) Ha kese görelim ha kalp atışı derken ben bu hamilelikten hiç bişey anlamıyorum. Safi endişe durumları ....Ben de vaziyetler böyle... Allah yardımcımız olsun..

Canim insallah iyi olcak bebıslerin cnm allah koruyacak onları ben evde yatıyorum hic bir is yapmiyorum kesede farklı yerlerinde kanama oluyo ilaclara devam cnm hafta cuma gidicem cnm insallah gecmistir aklım sende seni cok iyi anliyorum korku icinde yasamak cok kötü insallah atlatcaz cnm guzel günleri görücez insallah allah herkese diledigi saglıklı hayırlı evlatlar versin haraketlerine kadar dikkat et cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…