2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Merhabalar hanimlar

Ikili tarama testi yaptıran varmı acaba?

Esenyurtta esencan hastanesinde muayne oluyorum normalde

Ikili tarama testi fiyatlarını ogrenebilir miyim?

Yolunda cok sukur canim. Aslijda 2 gun yatman lazim dedi doktor vucut susuz kalmis. ama 2 gun kalamayacagimi soyledim. Serum ve ilac verdiler, tabi ilacin etkisiyle uyumusum. simdi kendime geldim cok sukur gozum acilmis

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine her fırsatta dinlenmeye çalış

Yolunda cok sukur canim. Aslijda 2 gun yatman lazim dedi doktor vucut susuz kalmis. ama 2 gun kalamayacagimi soyledim. Serum ve ilac verdiler, tabi ilacin etkisiyle uyumusum. simdi kendime geldim cok sukur gozum acilmis
cok gecmis olsun brnde serum yedim gecen haftalarda 5 gun iyi geliyor en azindan bedenen iyi oluyosun

Benim boy 1.60 kilom suan 46.5 :) ama yine de almaya korkuyorum
Cnm boyuna gore kilon normalse tabikide ama eger 1.75 boyun var 57 kilosun ornek doktorlar aldırmak istiyolar bizim icin tabiki idal olan cok almak degil doktorun belirledigi kiloyu almak gerekir bir arkadaşim 20 kilo aldi 1.60 boy 7 aylik henuz direk sekeri yukseldi bu tarz sorunlarımız cıkabilir

Canım benim çok geçmiş olsun ben de hic su icmiyorum bugün en fazla 4 su bardagi su icmisimdir. Ben de biraz daha icmeye calisayim bari

Merhabalar hanimlar

Ikili tarama testi yaptıran varmı acaba?

Esenyurtta esencan hastanesinde muayne oluyorum normalde

Ikili tarama testi fiyatlarını ogrenebilir miyim?

cnm bagcilar meltem hastanesi 200 tl +70 muayne ucreti
camlik hastanesi bagcilar 60 tl +85 muayne ucreti bunlar benim bildiklerim ben camlik hastanedinde yaptircam acikcasi

Boy 1 70 ilk oglusumda 19 kilo almistim.
Verdim hatta fazlasini verdim emzirirken tuvalet kapidinda beni bekliyodu emzirmem icin denizde yokda sokakta bezdirmisti beni :)
Ramazan önü kilo problemim vardi 3 kilo falan o ramznda gitti 60 la hamile kaldim suan tok karna 63 goruyorum
Kan sekerim mi neyim dusuyo bilmiyorumda surekli bi yeme ihtiyacim var.

Ilk hamilelikte bacaklarim cok catladi bide simdi nolurum bilmem.

Kizlar boylar kilolar super:) benim 1.50 boyla gram almamam lazim:) ama ilkte emzirirken fazlasıyla verince korkmuyorum almaktan. Bu seferde verebilirim inşallah

Y yyllzz cok gecmis olsun canım bir an once toparlanirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…