2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Merhaba arkadaşlar kontrol iyi geçti dr kız olacak dedi ikiz kızlar geliyor :) sadece riskli gebelik grubundayım kordonları tekmiş inşallah sorunsuz kucağımıza alırız meleklerimizi
Aa erkenden ogrenmissin canim ne guzel.benimde ikiz.bizimde 12. Haftada randevumuz var i s bizde ogreniriz allah saglikla kucgina aldrsin ins :)

Merhaba arkadaşlar kontrol iyi geçti dr kız olacak dedi ikiz kızlar geliyor :) sadece riskli gebelik grubundayım kordonları tekmiş inşallah sorunsuz kucağımıza alırız meleklerimizi
Cnm gözün aydın cinsiyetlerini ögrenmişsin prenseslerin allahım sag salim kavuştursun inş

Süper o zaman cnm sevindim bende su lahana testini ilk kez duydum ve merak etmeye başladım nasıl oluyor acaba :))
Cevrem cogu kişi denemişler dogru sonuç vermiş banada yap dediler erkek cıktı kızımda denememiştim cahildim :)
Merak giderme amacıyla yaptım yani yinede net ultrason kesin sonuç

Benim doktorum çok faydalı dedi.güneşlenmemi istedi aynı zamanda.havuz biraz sıkıntı olabilir.temizliğine güveniyorsan girwbilirsin havuza da dedi.ben hergün denizdeyim 2saat yüzüyorum en az.

Kızlar Tatilden döndük,karnım kocaman,korka korka tartıya çıktım,o da ne aynı kilodayım50,2 almışsam da 200 gram,şok oldum.bu karnım neden böyle erkenden çıktı peki?iner diye bekliyorum haftalardır ama nafile.ilk doğumum sezaryendi inşallah bi sıkıntı yoktur

Ay ne guzel maşallah ikiz kizlara yarin bende ögrenebilirmiyimki cinsiyetini heycanlandım amin sağlıkla kucaklamak dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…