2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben sadece ayrıntılı usg ve şeker yüklemesi yaptırcam o yüzden fiyatları da bilmiyorum burada :)
Oncekinde şeker cikmis miydi canim.benim bi degwr yuksek cikmisti sadece tatlı yeme demisti. Diyet vermemisti. Bu sefer hic yaptirasim yok cok zor geliyor şeker yuklemesi yine dikkat ederim tatliya diyorum ama dr um ne diyecek bakalim

Ayniyiz seninle, beklenen dogum tarihlerimiz de ayni:) ben 1.71 im 61 kiloyla hamile kaldim. Bu sabah 64.2 yi gordum. Kotu gidiyorum sanirim. Makarna pilav ve ekmegi kesicem ben bi zarari olmaz sanirim.

Ben en son süt iceli yıllar olmuştur geralde canim yaa kendimi zorlayip icecegim ama şu bulanti surecimin gecmesini bekliyorum. Bebeklerimiz için de çok sıvı tuketmemiz gerekiyormuş %90 dan fazlasi su imiş. Ve susuz kalmak... Allah korusun...

Gunaydin

Denize ve ya havuza görmenizde bi sakınca varmı biliyomusunuz.. doktor randevumda sormayı unuttum ve bu hafta denize gitcez ama kafamda deli sorular

Ayniyiz seninle, beklenen dogum tarihlerimiz de ayni:) ben 1.71 im 61 kiloyla hamile kaldim. Bu sabah 64.2 yi gordum. Kotu gidiyorum sanirim. Makarna pilav ve ekmegi kesicem ben bi zarari olmaz sanirim.
Ya bende sans eseri ramazan kilo verdim iste. Yoksa bende 65i gorurdum muhtemln.

Ben oğlumda hamileyken hhavuzdasn mantar kappmıştım. Geçen yıl oğğlumla gittim başka havuza gene mantar kapptım. Havuuz hem ilaçlı hem pis bence. Ben normalde de girmem artık. Deniz çok kalabalık olmadığında çok faydalıı. Doktorum gire tabi dedi. Ama bünyeye hamileliğe göre değişebilir. Yanlış yönlendirmeyeyim. Fakat havuzdan uzak durun derim

Kızlar enfeksiyona karşı yaban mersini çok iyi geliyormuş ve aynı zamanda önlüyormuş. Ben artık hergün yemeyi ya da suyunu içmeyi düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar kontrol iyi geçti dr kız olacak dedi ikiz kızlar geliyor :) sadece riskli gebelik grubundayım kordonları tekmiş inşallah sorunsuz kucağımıza alırız meleklerimizi
Gözünaydın cnm ikiz kızlar çok tatlı oluyor inş sorunsuzca kucağına alıırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…