2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Avrenim cok sevindim cnm 41 kere MAŞALLAH

Aynen valla iyi ki dogumumuz kış aylarina denk geliyor yoksa son aylar ne yapardik bilmiyorum. Simdi bu sicakta hamileliginin son aylarını yaşayan insanlara üzülüyorum nasil nefes alıyorlar nasıl uyuyorlar nasil serinliyorlar yaa nasip olursa ben sonraki gebeligimi de yine kısa denk getirmek istiyorum

Canim sanki orda birsey var hadi hayırlisı (MAŞALLAH)
Ay sende mi gördün kuzum :) baka baka bir hal oldum video ya az ileri oynatıyorum o kayboluyor alttaki bacagımız beliriyor :)
Plesantamı acaba dedim ama bu kadar küçükçük olurmu acep
Kafamda deli sorular allahım herkezin gönlüne göre versin inş saglıkla kavuşalım

Erkege benziyo ama heran herseyde olabilir cnm .

Erkege benziyo ama heran herseyde olabilir cnm .
Ögle tatlım ben basımdan beri erkek diyorum ögle hissediyorum bir kızım var ama ilk evvela saglıklı olsunda
Cevremdede cogu erkek diyor eşim yorumsuz :)
Kızımda cok bulantım oldu 3 ay öldüm dirildim bunda cok kusmadım

Ozaman allah gonlune göre versin cnm hayırli sağlıklı evladın olsun dilerim .

Canim nuba göre kiza benzettim ama 12 hafya dolmadan nub da dogru sonuc vermiyor. Çok da kaptirmamak lazim doktorlar bile son aylara kadar yanilabiliyor. Dogruyu bir ogrensek de hemen alisverise baslasak
aynen cnm saglukli olsunda ama olsun yinede ultrrason fotolarina bakip kendimjzi gelustiriyoz:)

Günaydın canlar :)

Ben sonunda 1 kilo almışım Vee benim göbeğim çıktı artık ya şekillenmiş fark var bayağı :) Belki de 2. Çocuk olduğu için bilmiyorum :)

İki gündür de burnum kanıyor oğlumda da kanardı :)

Bir de ergen gibi sivicelendim çirkenleştim sanki oğlumda çok güzelleşmiştim :)

Bir de biz ayın 14 ünde eşimin ailesinin yanına gitcez şehir dışına 10 günlüğüne filan ben gitmeden cinsiyeti öğrenmek istiyorum ya 14+5 de filan belli olur mu sizce :/ 10 gün olamıcam çünkü İzmit de :/

Belli olur tabi minik gösterirse

Bu gün bizim için de büyük gün

Saat 16 da randevum var çok heyecanlıyım bebeğim iyidir inşallah.

Belli olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…