2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kizlar maşallah bebislerin onden gitmesi ne güzel. Benim kizim iki hafta geriden gidiyirdu adet tarihine gore 37 de dogdu ama aslinda 35 di geriden geldigi icin. 2500 gr dogdu. Bunda da 9 gun geriddn gidiyoruz gunumuzu yakalayabilcez mi bakalim. Benden cok iri bi bebek cikmaz da bi umit iste:))

Kızlar cinsiyet konusunda hala bir bilgimiz yok 11+1 ken eşim video almıştı onda bişi dikkat ettim bebegin bacak arasında küçüçük bişi dikkatımı çekti bacak degil bu cunku.
Diger resim ise cocugun kafası ve ayakları görünmüyor eller ve gövdesi
Yorum yapabilecek biri varmı cinsiyet için tahmin ?
Nub belli degil cok

Eklentiler

• IMG_2148.webp
    6 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_2149.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 77
Gecmis olsun canm neyin var

bende atlattım. günde 2 fincan ıhlamur içebilirsin. nane limon 1 bardak. doktorum bana öyle demişti

Gunaydin kizlar nasilsiniz bakalim. Ben sicaktan hic uyuyamadim valla oda oda gezdim sabaha kadar. Karnimin iyice gerilmeye basladigini hissediyorum arrik özellikle yatarken. Önümüzdeki ay gobüşler belirmehe başlar nasipse. Bu arada biri bana kahvalti hazirlasa da şu mutfağa girmesem keşke

Bende kendim olsam aç kalırım herhalde ama oğlum yiyecek diye mecbur kalkıyorum elimden gelse asla girmem.

Ilk gebelikte hiç karnım cıkmadi 5 ayda yeni belirdi. Bunda 11 hafta bitti ama daha yok bakalım ne zaman cıkar.

Bu haftayıda atlatırsan tehlike iyice azalır insaallah. Bebekler iyi çok sükür bayada büyüdü geçecek bu gunlerde

Ben de uyuyamadim ama mide.bulantisi ve hazimsizliktan Sanki son aylardaki gibi oldu resmen gece uykum. Allah tan yaz tatiline denk geldi ilk aylarim yoksa nasil çalışırdım göbek ben de yok hamileleliginde kilo almayan gruptayim :)

Canim sanki orda birsey var hadi hayırlisı (MAŞALLAH)

Bende kendim olsam aç kalırım herhalde ama oğlum yiyecek diye mecbur kalkıyorum elimden gelse asla girmem.

Ilk gebelikte hiç karnım cıkmadi 5 ayda yeni belirdi. Bunda 11 hafta bitti ama daha yok bakalım ne zaman cıkar.
Cok şükür hiç kilo almadan devam ediyorum ben de. Karnim büyümedi ama sertleşti. Ben de eşime artık kahvalti hazirlayamiyorum çok üzülüyorum benim eşim cok düzenli her öğün yerdi. Disaridan simit pogaca falan da almiyor öğlene kadar aç kaliyor. Yeni aklima geldi artik akşamları sandviç hazirlayacagim ona sabah mutfaga girmesem de olur o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…