2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben de yaptım şimdi Çin takvimi de Rus takvimi de kız der benim içime doğan erkek ama kız olursa sevinirim

Bu arada biz 11. Haftamızdayız ve sırt üstü yatarken benim yavru sağdan sola soldan sağa geçtikçe yumru oluşuyor kasıklarımda :) sizde var mı böyle bir şey?

Bana sanki Rus takvimi daha mantıklı Çin'e göre babanında bilgilerini kapsadığı için ama Çin daha popüler :)

Tecrübeli anneler, belli bir haftadan sonra sol tarafa dönüp yatmak daha sağlıklıymış ya, kaçıncı hafta bilen var mı?

Tecrübeli anneler, belli bir haftadan sonra sol tarafa dönüp yatmak daha sağlıklıymış ya, kaçıncı hafta bilen var mı?
Bebek artık tamamen bizden besleniyor canım sol tarafa yatınca bebek daha iyi besleniyor bizden hem de oksijen alımı yüksek oluyor büyümesine gelişmesine faydası oluyormuş ben hep sola yatarım :)

Bebek artık tamamen bizden besleniyor canım sol tarafa yatınca bebek daha iyi besleniyor bizden hem de oksijen alımı yüksek oluyor büyümesine gelişmesine faydası oluyormuş ben hep sola yatarım :)

Ben yatağın solunda yatıyorsam sola dönerim :) o yüzden solda yatıyorum şu an. Arada bir dönüyorum ama sonra hemen yine sola dönüyorum.

Ben yatağın solunda yatıyorsam sola dönerim :) o yüzden solda yatıyorum şu an. Arada bir dönüyorum ama sonra hemen yine sola dönüyorum.

Ben de öyle o yüzden hep solda yatıyorum :)) Arada sağa yatmanın da bir zararı yok ama sola yatmak faydalı ilerki aylar yatakta döne döne bir hal oluyorsun zaten :))

Bizde 12+3 olduk bu gün cinsiyet tahmini alabilir miyim arkadaşlar

Eklentiler

• 1501603156621477659085.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…