2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar meraba bugün kontroldeydik. Minicik yavrum hiç durmadı yerinde kıpır kıpır çok hareketliydi. Doktordan cinsiyet tahmini istedim daha çok erken dedi önce sonra bikaç kere bacaklarının arasında bişey yok kız gibi dedi. Sizde bir bakıp yorum yapar mısınız? 12+2 deyiz.

Eklentiler

• IMG-20170801-WA0009.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG-20170801-WA0007.webp
    9 KB · Görüntüleme: 82
Benim 2 oğlum var belki bu kız olur diye ümitlendim ama bu da erkek olacak anlaşılan . Sağlıcakla doğsunlarda

Belki de tutmaz canım, dün doktor bana bakarken nub kıza benziyor ama hiç belli olmaz dedi, düşün doktor bile böyle diyorsa yapacak bir şey yok.

Bence de kıza benziyo

Bana da kız gibi geldi. Erkek nubu çok belirgin oluyor diye diyorum ama ben. Genelde erkek nubu gördüm mü aha diyorum

Bnm oğlumda da oldu canım ama onlarınki çekememekten geri kafalı oldukları için oğlum olunca kıskandılar hemen doğmamış çocuğa atıp tutmaya başladılar acıyorum onlara da ömürleri başkalarını kıskanmakla geçiriyorlar kendi hayatları dururken bizi konuşuyorlar ne kadar önemliysek

Ben nub göremiyorum fotolarda hep bakıyorum işaretleyebilir misin yapabilirsen tabii.

Benim gönlüm sarhoştur yıldızların altında. Gönlüm güzel bir evlat daha istiyor. Ama merakı da bastırıyor
Emin olamadim zaten nubtan. Benim resmimde nub düz mesela ama doktor erkek gibi dedi tam kafa karısıklıgı. Oğlum var yine oğlum olacak kesin desem sorun kalmayacak benim için ama net konuşmuyorlar ki.

Emin olamadim zaten nubtan. Benim resmimde nub düz mesela ama doktor erkek gibi dedi tam kafa karısıklıgı. Oğlum var yine oğlum olacak kesin desem sorun kalmayacak benim için ama net konuşmuyorlar ki.

Erken haftalarda erkek gibi diyorlar ya genelde. Bana gibi diye yorum yapsa inanmam mesela. Gibiyi kaldır hele derim Aslında bir kaç haftaya bakıyor biZim bu işler. Hepimiz öğrenip kurtulacağız bu meraktan

Evet di mi isim başlar sonra :)) eşya konusunda da ilk bebişi olanlar düşünür artık,bizim yavrular ne yazık ki 2. El kullanacak çoğunu

Bnm fazla odam olmadığı için çocuk odam yok oğlum beşiğinde yatıyor yatak odasında ikinciyi ne yapcam bilmiyorum onu da yanıma alıcam bu gidişle :) Bu sebeple mobilya telaşımız olmıcak bebek arabamız mama sandalyemiz kuvetimiz vs. Bu tarz şeylerimiz var park yatak alırım ve kıyafet emzik biberon filan :))

Evet kişisel kullanılanlar lazım,ilklerin telaşı gibi olmayacak :) o Zamandan 2.yi düşünüp her şeyi kırmızı almıştım unisex olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…