2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Olurmu cnm kızı olanın 2.de kız
Erkek olanın 2.de erkek olursa vah vah tuh tuh diyecekler
Aynen boyle oluyo kardesimin ilk erkek ikincinin de erkek olacagini ogrendiler olsun yasin kucuk daha 3. De kiz olur diyorlar. Yani illa farkli cinsiyet olmasi gerekiyor boyle bi baski var üzerimizde

Benim sağ tarafımda çekilme gibi bi his oluyor genelde kendim yatakta dönerken falan

Benim de sol tarafım
Zaten hep sol kaşığım agrıyor
Şimdi ise karnımın sol tarafı yumru gibi şiş
Bizim bebişler yukarı çıktı mı artık kızlar
Dün karnımın yanına sert birşey değdi canım yandı içinden acıdı hissettim
Sonra yatarken dönerken falan ani çekilme kramp gibi birşeyler hissediyorum hareket etmeye korkar oldum

Çıkmıştır bence canım, zamanı geldi artık çünkü.

Benim göbeğim iğnelerden dolayı zaten acıyor artık, bir şiş olup bir şeyler değerse daha fena. Patlıcan gibi rengi oldu bazı yerlerin.

Göbek deligine doğru gelmişler :) evet artık bende hareket ettikçe kasıklarımda çekilmeler hissetmeye başladım özellikle bu haftada arttı bende

Baş ağrısı çok fena, geçen hafta epey çekmiştim bitti artık derken bugün en şiddetli halini yaşıyorum çok zor

Doğru ya millet e malzeme lazım canım bnm de pusu da bekliyor dedikoducular ah bir öğrenseler de tüh tüh deyip bıyık altından gülseler
Tabi erkek olsa rahat eder huzur bulurlar. Hoş kiz olsada bana diyecekleri belli, keşke erkek olsaydı şimdi anlaşamazlar. Yaranamazsın valla

Ben oğlumda kötü yorum yapanlara kaç yasinda olursa olsun siz doğurun biz sevelim benim cinsiyet belirleme yeteneğim yok ama belli ki sizin var diyordum

Aynen boyle oluyo kardesimin ilk erkek ikincinin de erkek olacagini ogrendiler olsun yasin kucuk daha 3. De kiz olur diyorlar. Yani illa farkli cinsiyet olmasi gerekiyor boyle bi baski var üzerimizde
Size ne diye insnaın çığlık atası geliyor. Manyak bu millet ya. Kimseye bunu yapmadım yapmıcam da. Bana ne kimin ne cinsiyette çocuğu olacağından. Sağlıklı, hayırlı diye dilemekten ötesi arkadaş olarak bana düşmez.

Hadi bu sefer nub yorumu bekliyorum senden

Emim olmamakla beraber erkek gibi geldi. Sanki dik nubu. Gönlündeki neyse o olsun diyorum

Ben nub göremiyorum fotolarda hep bakıyorum işaretleyebilir misin yapabilirsen tabii.

Benim gönlüm sarhoştur yıldızların altında. Gönlüm güzel bir evlat daha istiyor. Ama merakı da bastırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…