- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #8.121
Selam kızlar.Dun doktora gittim 11+0da kiza benziyor demisti dun netlestirdi kesin kız dedi.Kizima arkadas geliyor.Bizim de abladan kalma her seyi var hicbir sey almamiza gerek yok.Birkac yeni kıyafet alırım.Gercekten cartersin kiyafetleri cok kaliteli ben de cartersdan almıştım kizima.Kizima bebek odasi yapmistim suan 3yasinda yeni yeni odayi kullanmaya basladikOda icin hele hic acele etmeyin derim.Bu arada kanamamin sebebi plesanta previaymis.Doktor yatacaksin dedi.Ara ara kanamalarim olabilirmis.
Evet canim cok dikkat etmek gerekiyor.ilk hamileligimde de vardi ama o marjinalisti yani tam rahmi kapatmiyordu daha az riskliydiBu simdilik rahmi kapatiyor tehlikeli olanindan umarim yukari çıkar biraz marjinalise de raziyim.Cunku marjinalisde hic kanamam olmamosti ve kizimi 39+1de dogurmustum.Rahim agzinda kalirsa 36 haftaya kadar durabiliyormusHayırlı olsun, iki kız kardeş :)
Plesanta previa da dikkat etmelisin tabi ama hiç sorunsuz da geçebiliyor. Arkadaşımda vardı, Amerika ya Doğuma bile gitti. Hiç bir sorun da yaşamadı.
Aynı rüyayı bende görmüştümCnm bugün bende rüyamda göğsümden süt fışkırdığını gördüm hemde nasıl
Hayırdır inş
Pinterest te çok güzel oda fikirleri var oradan birşey beğenip yapmayı düşünüyorum ben :)Bizim en baştan beri boş odamız, şimdilerde ütü odası olarak kullanıyorum ama Allak kısmet ederse bebek odasına dönecek. Ben de bakınıyorum netten odalara, duvar kağıtlarına :)
Bebek arabası ve oto koltuğunun kalitelileri Türkiye de çok faiş fiyatlara satılıyor. Eşim sürekli gidip geldiği için alıp gelir diye düşünüyoruz. Bence oto koltuğu çok önemli
Ben ilk hamileligimde coktan başlamıştım giymeye ama bunda henüz baslamadim pantolonlarim rahatsiz etmiyor simdilik.Dar olanlari giymiyorum amamrb hanımlar.. hamile kıyafeti giymeye başladınız mı? başladıysanız kaçıncı haftada başladınız?
Büyük ihtimal büyüdüğü içindir canimBenimde bugün kasıklarımda anlamlandıramadıgım bi sıslık cekılme gibi şeyler var uyandığımdan beri sürüyor acaba iyice büyüyor onun için midir
İnşallah canım özellikle yanlarım çekiliyor herhalde bebek iyice yukarı çıkmaya başladı karnımda sertleşti iyiceBüyük ihtimal büyüdüğü içindir canim
Ben ilk hamileligimde coktan başlamıştım giymeye ama bunda henüz baslamadim pantolonlarim rahatsiz etmiyor simdilik.Dar olanlari giymiyorum ama
Sonucun gayet iyi cnm 1/ 250 altı olursa o testi öneriyorlarSelam kızlar Dr dan geldim ikili test sonucum serbest bhcg 49.5 papp a 2.41 risk de 1/6368 çıktı Dr bizim için iyi bir sonuç dedi bhcg kaç altı kız erkekdi? Sizce bu değerler yüksek mı ? Dr iyi dedi ama bı de %100 sonuç için Amerika'da Kıbrıs da bu testler yapılıyor diye bilgilendirme yaptı
Evet canim cok dikkat etmek gerekiyor.ilk hamileligimde de vardi ama o marjinalisti yani tam rahmi kapatmiyordu daha az riskliydiBu simdilik rahmi kapatiyor tehlikeli olanindan umarim yukari çıkar biraz marjinalise de raziyim.Cunku marjinalisde hic kanamam olmamosti ve kizimi 39+1de dogurmustum.Rahim agzinda kalirsa 36 haftaya kadar durabiliyormus
Pinterest te çok güzel oda fikirleri var oradan birşey beğenip yapmayı düşünüyorum ben :)
Biz mesela mima xariyi beğendik onu almayı düşünüyoruz daha canlı bakamadım gerçi.. fiyatları karşılaştırdım Türkiye neredeyse 3 katı fiyata geliyor yuh yani dedim
Korkma cnm ilk kızımı 36+4 de 3.500 kılo doğurdum küveze girmediEvet canim cok dikkat etmek gerekiyor.ilk hamileligimde de vardi ama o marjinalisti yani tam rahmi kapatmiyordu daha az riskliydiBu simdilik rahmi kapatiyor tehlikeli olanindan umarim yukari çıkar biraz marjinalise de raziyim.Cunku marjinalisde hic kanamam olmamosti ve kizimi 39+1de dogurmustum.Rahim agzinda kalirsa 36 haftaya kadar durabiliyormus
Benimde bugün kasıklarımda anlamlandıramadıgım bi sıslık cekılme gibi şeyler var uyandığımdan beri sürüyor acaba iyice büyüyor onun için midir
Selam kızlar Dr dan geldim ikili test sonucum serbest bhcg 49.5 papp a 2.41 risk de 1/6368 çıktı Dr bizim için iyi bir sonuç dedi bhcg kaç altı kız erkekdi? Sizce bu değerler yüksek mı ? Dr iyi dedi ama bı de %100 sonuç için Amerika'da Kıbrıs da bu testler yapılıyor diye bilgilendirme yaptı
Selam kızlar Dr dan geldim ikili test sonucum serbest bhcg 49.5 papp a 2.41 risk de 1/6368 çıktı Dr bizim için iyi bir sonuç dedi bhcg kaç altı kız erkekdi? Sizce bu değerler yüksek mı ? Dr iyi dedi ama bı de %100 sonuç için Amerika'da Kıbrıs da bu testler yapılıyor diye bilgilendirme yaptı
Yok belli değil canım ya dedim bakalım bir belki cinsiyet tahmini olur diye 4 hafta sonra gel dedi :))) o zaman zaten herşey belli olacaktırSonucun gayet iyi cnm 1/ 250 altı olursa o testi öneriyorlar
Bhcg 50 altı erkek üstü kız diyorlar seninki tam sınır cinsiyet bellimi
Bende 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum belli olurmuki acabaYok belli değil canım ya dedim bakalım bir belki cinsiyet tahmini olur diye 4 hafta sonra gel dedi :))) o zaman zaten herşey belli olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?