2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Hayırlı olsun, iki kız kardeş :)
Plesanta previa da dikkat etmelisin tabi ama hiç sorunsuz da geçebiliyor. Arkadaşımda vardı, Amerika ya Doğuma bile gitti. Hiç bir sorun da yaşamadı.

Hayırlı olsun, iki kız kardeş :)
Plesanta previa da dikkat etmelisin tabi ama hiç sorunsuz da geçebiliyor. Arkadaşımda vardı, Amerika ya Doğuma bile gitti. Hiç bir sorun da yaşamadı.
Evet canim cok dikkat etmek gerekiyor.ilk hamileligimde de vardi ama o marjinalisti yani tam rahmi kapatmiyordu daha az riskliydiBu simdilik rahmi kapatiyor tehlikeli olanindan umarim yukari çıkar biraz marjinalise de raziyim.Cunku marjinalisde hic kanamam olmamosti ve kizimi 39+1de dogurmustum.Rahim agzinda kalirsa 36 haftaya kadar durabiliyormus

Pinterest te çok güzel oda fikirleri var oradan birşey beğenip yapmayı düşünüyorum ben :)
Biz mesela mima xariyi beğendik onu almayı düşünüyoruz daha canlı bakamadım gerçi.. fiyatları karşılaştırdım Türkiye neredeyse 3 katı fiyata geliyor yuh yani dedim

Benimde bugün kasıklarımda anlamlandıramadıgım bi sıslık cekılme gibi şeyler var uyandığımdan beri sürüyor acaba iyice büyüyor onun için midir

mrb hanımlar.. hamile kıyafeti giymeye başladınız mı? başladıysanız kaçıncı haftada başladınız?

Selam kızlar Dr dan geldim ikili test sonucum serbest bhcg 49.5 papp a 2.41 risk de 1/6368 çıktı Dr bizim için iyi bir sonuç dedi bhcg kaç altı kız erkekdi? Sizce bu değerler yüksek mı ? Dr iyi dedi ama bı de %100 sonuç için Amerika'da Kıbrıs da bu testler yapılıyor diye bilgilendirme yaptı

Ben ilk hamileligimde coktan başlamıştım giymeye ama bunda henüz baslamadim pantolonlarim rahatsiz etmiyor simdilik.Dar olanlari giymiyorum ama

bende henüz başlamadım. yüksek bel kotlarım var. onlarla oturunca karnıma baskı hissediyorum. lasstikli şeyler giymeye çalışıyorum. hamileliği öğrendiğimden beri bulantı ve istifralardan 3,700 kg verdim. bulantılarda bir kaç haftaya geçer umarım..

Sonucun gayet iyi cnm 1/ 250 altı olursa o testi öneriyorlar
Bhcg 50 altı erkek üstü kız diyorlar seninki tam sınır cinsiyet bellimi

Sıkma kendini, 36 da bile doğsa özellikle kızlar küveze bile girmiyor. Tabi inş riski azalır, sen içini ferah tut.

Aynen ben de Pinterest e bakıyorum, ama önce cinsiyet belli olmalı

Ben daha ayrıntılı bakmadım tabi arabalara ama burada inceleyip, karar verip sonra babacığa yurtdışından taşıtacağız artık. Dediğine de bir bakıyım bakalım.

Korkma cnm ilk kızımı 36+4 de 3.500 kılo doğurdum küveze girmedi

Benimde bugün kasıklarımda anlamlandıramadıgım bi sıslık cekılme gibi şeyler var uyandığımdan beri sürüyor acaba iyice büyüyor onun için midir

Bak imzanda ne yazıyor, bu ay çok hızlı büyüyecekmiş, ağrılar ona bağlıdır diye düşünüyorum.
Bir de dün benim sorduğum soru da imzanda cevaplanmış :)

Gözün aydın, değerlerin gayet iyi duruyor. Risk de düşük çıkmış zaten.
50 nin altıysa erkek diyorlar ama senin ki çok sınırda. Zaten fazla tutmuyor anladığım kadarıyla bu tez.

ben bu değerleri hiç bilmiyorum ama anlayan arkadaşlar yorum yapmışlar iyi diyorlar

Sonucun gayet iyi cnm 1/ 250 altı olursa o testi öneriyorlar
Bhcg 50 altı erkek üstü kız diyorlar seninki tam sınır cinsiyet bellimi
Yok belli değil canım ya dedim bakalım bir belki cinsiyet tahmini olur diye 4 hafta sonra gel dedi :))) o zaman zaten herşey belli olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…