2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Evet kişisel kullanılanlar lazım,ilklerin telaşı gibi olmayacak :) o Zamandan 2.yi düşünüp her şeyi kırmızı almıştım unisex olsun diye
Ben de turuncu almistim cogu seyi:) bi bebek arabasi pembeydi rengi cok hosuma gittigi icin dayanamamistim erkek olursa ne yapariz bilmem artik:)
Dediginiz gibi bi Kıyafet alinacak simdilik digerleri tamam

Evet kişisel kullanılanlar lazım,ilklerin telaşı gibi olmayacak :) o Zamandan 2.yi düşünüp her şeyi kırmızı almıştım unisex olsun diye

Ben de öyle almıştım bebek arabası zaten sade siyah mama sandalyesi beyaz kuvetim mavi ama önemsiz sonuçta yıkancak içinde :))

Ben de turuncu almistim cogu seyi:) bi bebek arabasi pembeydi rengi cok hosuma gittigi icin dayanamamistim erkek olursa ne yapariz bilmem artik:)
Dediginiz gibi bi Kıyafet alinacak simdilik digerleri tamam
Bak işte o olmamış hem dışarda kullanılıyor hem de ciddi bi maliyeti var duygusal davranmasan iyiymiş :)

Kıyafetlerde dayanamam da oda icin bekleyebilirim sanırım :) arabayı filan da yurtdışından hallederiz diye düşünüyorum, daha ucuz oluyor.
Bende şimdiden bi hevesleniyorum misafir odasını düzenleyeyim boşaltayım vs diye sonra dur daha erken diyorum vazgeçıyorum :)) hep heves işte şimdilik netten video falan bakıyorum neler alınır vs vs diye..
evet bebek arabası fiyatları çok farkediyor Türkiye'yle

Kızlar
ela rüya
ada ela
doğa duru
öykü ömür
derin duru
beril beren
bu isimlerden hangisi güzel ikizler için fena halde isim bulmaya taktım kafayı artık isimleriyle sevmek istiyorum miniklerimi :)

Çok istemiştim ikiz kızlarım plsun diye, çok şanlısım canım.. sağlıkla doğaunlar inşallah..
İsim olarak; eda ela , dila lara..

Evet di mi isim başlar sonra :)) eşya konusunda da ilk bebişi olanlar düşünür artık,bizim yavrular ne yazık ki 2. El kullanacak çoğunu

benim ilk bebekten zerre bir şey yok. üç beş parça hatırası var o da hatıra kullanmayacak ikinci zaten. her şeyi sıfırdan alınacak. ben oğlumun zıbınlarına kadar verdim.

benim ilk bebekten zerre bir şey yok. üç beş parça hatırası var o da hatıra kullanmayacak ikinci zaten. her şeyi sıfırdan alınacak. ben oğlumun zıbınlarına kadar verdim.
Aynen benimde kızımdan kalan hiçbirşey yok bebek arabası oda takımı hepsini verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…