2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben indirimleri yakip ederek zibin tulum falan toplu siparisle www.carters.com dan alicam. 1 hafta icinde geliyormus ve yika yika hicbisey olmuyormus.
Ben cartersin kendi mağazasindan alıyorum çok memnunum. Özellikle kıslık tulumlari cok güzel bir cıtcıtli bir tulumla hic üsumedi üstünüde örttürmüyordu. Ama kalıplar dar alırken dikkat et.

Kıyafetlerde dayanamam da oda icin bekleyebilirim sanırım :) arabayı filan da yurtdışından hallederiz diye düşünüyorum, daha ucuz oluyor.
Oda icin bekleme derim. Eğer yaptırırsanız 1 aydan fazla sürüyor kokunun çıkmasi, ben hergün sirkeli suyla silmiştim 30 haftada oda geldi 37 de doğum yaptim doğumda yeni yeni çıkmıştı koku. Bide odanın yapılip gelmeside 3 4 haftayı bulabiliyor.

Evet kişisel kullanılanlar lazım,ilklerin telaşı gibi olmayacak :) o Zamandan 2.yi düşünüp her şeyi kırmızı almıştım unisex olsun diye
Benim herseyim duruyor ama fazla fazla. Hala bebek sampuanı, deterjanı falan kullanıyorum onlar bile alinmayacak. Cinsiyet aynı olursa kıyafet bile almam pıril pıril hepsi vermeye vaktim bile olmadı oğluma su tahta sepet süslü beşiklerden almıstim bir gece yatmadı umarim bu yatar, bide katlanır portatif var ama onu kullananmam herhalde daha 21 aylık olaca oğlumda güvenemem. Bebegi tavana bağlarız diyor eşimde

Kızlar gobuşlerde bebegin ne tarafta oldugunu hissediyor musunuz. Ben bugün elimi karnimin sol tarafina bastirdigimda elim içeri batti ama sag tarafim taş gibi neredeyse hiç esnemedi:))) ayyy cok tuhaf oldum yaaaa:) bir de bu gece rüyamda bir kızım olduguni gördüm dogumum cok kolay geçti. Ve çok akıllı bir bebekti. Emzirdim onu çok iştahlı bir bebişti ve gogsumden beyaz süt aktığını gördüm:))))

Ben oğlumun odasını ayırdim. Zaten oda yapmıstım ama simdi bebek gelirse gelip yatmak istermi bizimle diye düsünüyorum. Odaya sepet beşiklerden almıstim 6 ay ancak sığıyor. Oğlum gelmek istesede yer yok. Ya da hep beraber salona taşınacağız

Rüyan ne kadar güzel. Allah sağlıkla gerçeginide gösterir insallah

Kızlar gobuşlerde bebegin ne tarafta oldugunu hissediyor musunuz. Ben bugün elimi karnimin sol tarafina bastirdigimda elim içeri batti ama sag tarafim taş gibi neredeyse hiç esnemedi:))) ayyy cok tuhaf oldum yaaaa:) bir de bu gece rüyamda bir kızım olduguni gördüm dogumum cok kolay geçti. Ve çok akıllı bir bebekti. Emzirdim onu çok iştahlı bir bebişti ve gogsumden beyaz süt aktığını gordum
Rüyan ne kadar güzel. Allah sağlıkla gerçeginide gösterir insallah
Amiiiin amin insallah canim yaaa çok sabirsizim ilk bebegim düşmesiydi şimdi 2 yaşında olacakti. Ikincisi düşmesiydi şimdi 8 aylık olacakti.. Hep içimde kaldı heveslerim. İnşallah bu sefer bu bebegime kavusacagim :)))

Bizim en baştan beri boş odamız, şimdilerde ütü odası olarak kullanıyorum ama Allak kısmet ederse bebek odasına dönecek. Ben de bakınıyorum netten odalara, duvar kağıtlarına :)

Bebek arabası ve oto koltuğunun kalitelileri Türkiye de çok faiş fiyatlara satılıyor. Eşim sürekli gidip geldiği için alıp gelir diye düşünüyoruz. Bence oto koltuğu çok önemli

Koltuklarım yeni ay koyacağım yer de yok mecbur yatak odasına sıkışcaz Oğlum bizden ayrı yatmaz daha ya beşiğinden başka yatacak yeri yok çocuğun mecbur İkinciye küçük boy park yataklardan alıcam Mehmet Zahid beşiği bırakana kadar ya da biz başka bir eve taşınana kadar oyy oyy mecburuz şuan sıkışcaz

Demekki 26 da siparişi vermek lazım sağol canım önemli bilgi oldu.

Kızlar acil sorum var biz tam 12 haftalığız ben iki üç gündür folik asit almıyorum bırakmalı mıyım artık siz nasıl yaptınız bıraktınız mı foliği

Cnm bugün bende rüyamda göğsümden süt fışkırdığını gördüm hemde nasıl
Hayırdır inş

Bence benimki de solda, sol taraf daha dolu sanki. Rüyan çok güzelmiş ya, ben niye hiç görmüyorum böyle şeyler.

Kızlar acil sorum var biz tam 12 haftalığız ben iki üç gündür folik asit almıyorum bırakmalı mıyım artık siz nasıl yaptınız bıraktınız mı foliği

Biz aynı gündeyiz, Pazartesi günü foliği bıraktım. Demir ve multivitamine başladım. Gerçi multivitaminin içinde de folik var.

Selam kızlar.Dun doktora gittim 11+0da kiza benziyor demisti dun netlestirdi kesin kız dedi.Kizima arkadas geliyor.Bizim de abladan kalma her seyi var hicbir sey almamiza gerek yok.Birkac yeni kıyafet alırım.Gercekten cartersin kiyafetleri cok kaliteli ben de cartersdan almıştım kizima.Kizima bebek odasi yapmistim suan 3yasinda yeni yeni odayi kullanmaya basladikOda icin hele hic acele etmeyin derim.Bu arada kanamamin sebebi plesanta previaymis.Doktor yatacaksin dedi.Ara ara kanamalarim olabilirmis.

Benim de sag tarafim sert oluyor genellikle.canim insallah bu sefer sag salim alacaksin kucagina bebisini.Cinsiyet belli oldu mu hamile annelerin gordugu ruya tersine cikar derler oglusun mu olacak acaba.Ben de oglum oldugunu gormustum ruyamda kızmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…