- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #8.101
Ben cartersin kendi mağazasindan alıyorum çok memnunum. Özellikle kıslık tulumlari cok güzel bir cıtcıtli bir tulumla hic üsumedi üstünüde örttürmüyordu. Ama kalıplar dar alırken dikkat et.Ben indirimleri yakip ederek zibin tulum falan toplu siparisle www.carters.com dan alicam. 1 hafta icinde geliyormus ve yika yika hicbisey olmuyormus.
Oda icin bekleme derim. Eğer yaptırırsanız 1 aydan fazla sürüyor kokunun çıkmasi, ben hergün sirkeli suyla silmiştim 30 haftada oda geldi 37 de doğum yaptim doğumda yeni yeni çıkmıştı koku. Bide odanın yapılip gelmeside 3 4 haftayı bulabiliyor.Kıyafetlerde dayanamam da oda icin bekleyebilirim sanırım :) arabayı filan da yurtdışından hallederiz diye düşünüyorum, daha ucuz oluyor.
Benim herseyim duruyor ama fazla fazla. Hala bebek sampuanı, deterjanı falan kullanıyorum onlar bile alinmayacak. Cinsiyet aynı olursa kıyafet bile almam pıril pıril hepsi vermeye vaktim bile olmadıEvet kişisel kullanılanlar lazım,ilklerin telaşı gibi olmayacak :) o Zamandan 2.yi düşünüp her şeyi kırmızı almıştım unisex olsun diye
Ben oğlumun odasını ayırdim. Zaten oda yapmıstım ama simdi bebek gelirse gelip yatmak istermi bizimle diye düsünüyorum. Odaya sepet beşiklerden almıstim 6 ay ancak sığıyor. Oğlum gelmek istesede yer yok. Ya da hep beraber salona taşınacağızBnm fazla odam olmadığı için çocuk odam yok oğlum beşiğinde yatıyor yatak odasında ikinciyi ne yapcam bilmiyorum onu da yanıma alıcam bu gidişle :) Bu sebeple mobilya telaşımız olmıcak bebek arabamız mama sandalyemiz kuvetimiz vs. Bu tarz şeylerimiz var park yatak alırım ve kıyafet emzik biberon filan :))
Rüyan ne kadar güzel. Allah sağlıkla gerçeginide gösterir insallahKızlar gobuşlerde bebegin ne tarafta oldugunu hissediyor musunuz. Ben bugün elimi karnimin sol tarafina bastirdigimda elim içeri batti ama sag tarafim taş gibi neredeyse hiç esnemedi:))) ayyy cok tuhaf oldum yaaaa:) bir de bu gece rüyamda bir kızım olduguni gördüm dogumum cok kolay geçti. Ve çok akıllı bir bebekti. Emzirdim onu çok iştahlı bir bebişti ve gogsumden beyaz süt aktığını gördüm:))))
Amiiiin amin insallah canim yaaa çok sabirsizim ilk bebegim düşmesiydi şimdi 2 yaşında olacakti. Ikincisi düşmesiydi şimdi 8 aylık olacakti.. Hep içimde kaldı heveslerim. İnşallah bu sefer bu bebegime kavusacagim :)))Rüyan ne kadar güzel. Allah sağlıkla gerçeginide gösterir insallah
Bende şimdiden bi hevesleniyorum misafir odasını düzenleyeyim boşaltayım vs diye sonra dur daha erken diyorum vazgeçıyorum :)) hep heves işte şimdilik netten video falan bakıyorum neler alınır vs vs diye..
evet bebek arabası fiyatları çok farkediyor Türkiye'yle
Ben oğlumun odasını ayırdim. Zaten oda yapmıstım ama simdi bebek gelirse gelip yatmak istermi bizimle diye düsünüyorum. Odaya sepet beşiklerden almıstim 6 ay ancak sığıyor. Oğlum gelmek istesede yer yok. Ya da hep beraber salona taşınacağız
Oda icin bekleme derim. Eğer yaptırırsanız 1 aydan fazla sürüyor kokunun çıkmasi, ben hergün sirkeli suyla silmiştim 30 haftada oda geldi 37 de doğum yaptim doğumda yeni yeni çıkmıştı koku. Bide odanın yapılip gelmeside 3 4 haftayı bulabiliyor.
Cnm bugün bende rüyamda göğsümden süt fışkırdığını gördüm hemde nasılKızlar gobuşlerde bebegin ne tarafta oldugunu hissediyor musunuz. Ben bugün elimi karnimin sol tarafina bastirdigimda elim içeri batti ama sag tarafim taş gibi neredeyse hiç esnemedi:))) ayyy cok tuhaf oldum yaaaa:) bir de bu gece rüyamda bir kızım olduguni gördüm dogumum cok kolay geçti. Ve çok akıllı bir bebekti. Emzirdim onu çok iştahlı bir bebişti ve gogsumden beyaz süt aktığını gördüm:))))
Kızlar gobuşlerde bebegin ne tarafta oldugunu hissediyor musunuz. Ben bugün elimi karnimin sol tarafina bastirdigimda elim içeri batti ama sag tarafim taş gibi neredeyse hiç esnemedi:))) ayyy cok tuhaf oldum yaaaa:) bir de bu gece rüyamda bir kızım olduguni gördüm dogumum cok kolay geçti. Ve çok akıllı bir bebekti. Emzirdim onu çok iştahlı bir bebişti ve gogsumden beyaz süt aktığını gördüm:))))
Kızlar acil sorum var biz tam 12 haftalığız ben iki üç gündür folik asit almıyorum bırakmalı mıyım artık siz nasıl yaptınız bıraktınız mı foliği
Ben bıraktım folik asidi. Vitamin alıyorum sadece.Kızlar acil sorum var biz tam 12 haftalığız ben iki üç gündür folik asit almıyorum bırakmalı mıyım artık siz nasıl yaptınız bıraktınız mı foliği
Folic i bıraktırdı doktorum içinde folic olan vitamine başlattıKızlar acil sorum var biz tam 12 haftalığız ben iki üç gündür folik asit almıyorum bırakmalı mıyım artık siz nasıl yaptınız bıraktınız mı foliği
Benim de sag tarafim sert oluyor genellikle.canim insallah bu sefer sag salim alacaksin kucagina bebisini.Cinsiyet belli oldu mu hamile annelerin gordugu ruya tersine cikar derler oglusun mu olacak acaba.Ben de oglum oldugunu gormustum ruyamda kızmışKızlar gobuşlerde bebegin ne tarafta oldugunu hissediyor musunuz. Ben bugün elimi karnimin sol tarafina bastirdigimda elim içeri batti ama sag tarafim taş gibi neredeyse hiç esnemedi:))) ayyy cok tuhaf oldum yaaaa:) bir de bu gece rüyamda bir kızım olduguni gördüm dogumum cok kolay geçti. Ve çok akıllı bir bebekti. Emzirdim onu çok iştahlı bir bebişti ve gogsumden beyaz süt aktığını gordum
Amiiiin amin insallah canim yaaa çok sabirsizim ilk bebegim düşmesiydi şimdi 2 yaşında olacakti. Ikincisi düşmesiydi şimdi 8 aylık olacakti.. Hep içimde kaldı heveslerim. İnşallah bu sefer bu bebegime kavusacagim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?