- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #8.141
Degerlerin gayet iyi canim.60alti mi erkekti sanki öyle yazmislardi yanlış hatirlamiyorsam.Benim64tu kız çıktıSelam kızlar Dr dan geldim ikili test sonucum serbest bhcg 49.5 papp a 2.41 risk de 1/6368 çıktı Dr bizim için iyi bir sonuç dedi bhcg kaç altı kız erkekdi? Sizce bu değerler yüksek mı ? Dr iyi dedi ama bı de %100 sonuç için Amerika'da Kıbrıs da bu testler yapılıyor diye bilgilendirme yaptı
mrb hanımlar.. hamile kıyafeti giymeye başladınız mı? başladıysanız kaçıncı haftada başladınız?
İnsallah canim o haftalara gelelim Allahin izniyleSıkma kendini, 36 da bile doğsa özellikle kızlar küveze bile girmiyor. Tabi inş riski azalır, sen içini ferah tut.
Belli olur evet hatta belli de Dr lar sonradan yanılmamak için demiyorlar işteBende 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum belli olurmuki acaba
Benim ilk bebeğim Mart di bizim bebelere temmuz gibi ancak yaz gelir o da bir aylık uzun kollu ve pamuklu kıyafetler alsan yeterli oluyor böyle de ayaklı ilk 3 ay filan güzel kullanılıyor ama ayaksız alın zaten iki kat pijama giydiriliyor tabi çookk sıcak bir memlekette değilsen tek yeterMerhaba hanımlar
Bisey danısıcam sadece 0-3 aymı alacaksınız bebislere giysi 3-6 ay alırsakda bi iki parca onları yazlık mı ilk baharlıkmı alcaz simdi dogum subat basi gozuksede ocakda gelebilir bebiş ilk kıyafetlerı kışlık olacak da sonrasını bilemedim
Asıl problem antalyada olmam buraya nisan dedin mi sıcak gelir o yuzden kafam karıstıBenim ilk bebeğim Mart di bizim bebelere temmuz gibi ancak yaz gelir o da bir aylık uzun kollu ve pamuklu kıyafetler alsan yeterli oluyor böyle de ayaklı ilk 3 ay filan güzel kullanılıyor ama ayaksız alın zaten iki kat pijama giydiriliyor tabi çookk sıcak bir memlekette değilsen tek yeter
Asıl problem antalyada olmam buraya nisan dedin mi sıcak gelir o yuzden kafam karıstı
Demi canım bende oyle dusunuyorum ilk 3 ayı biraz kalın alıp 3-6 ayı bady alacagım antalyada isilik olur cocuk valla tesekkur ederimCanım çocuğu nasıl alıştırırsan öyle gider. Şubat ayında Ankara'da doğmuşum ben. Hiç bir zaman kalın kıyafetler ya da kat kat giydirmemiş annem. Hala da öyleyimdir, kışın atlet bile giymem. Bizde bebeğe sıcak iyiymiş gibi düşünülüyor aslında tam tersine. Yurtdışında bebekler doğar doğmaz bildiğin klimalı odalarda tutuluyor. Hele ki sen antalyadasın, mayıs itibariyle penye bodylere geçersin bence.
Yeğenim olsa ancak bu kadar yakın olacağım bir bebek var, o da geçen yıl Şubat da doğdu, İstanbul'da bile mayıs ayında inçe bodyler giyiyordu.
Gögüsten sut gelmesi hayirli biseymis canim hadi bakalim insallah :))Cnm bugün bende rüyamda göğsümden süt fışkırdığını gördüm hemde nasıl
Hayırdır inş
Canim aslinda ben cok karisik ruyalar2 goruyorum. Mavi çiçekler mavi boya gibi deniz mavi objeler.. Hatta uzerinde galaksi ışıkları gibi derin pırıltılar olan mavi bir kiraz yedigimi gördüm. Ben hep kız hissediyorum ama bir rüyamda da dogum yapmisim hemşire bana diyor ki sen hep kız diyordun al sana oğlunun pipisiBenim de sag tarafim sert oluyor genellikle.canim insallah bu sefer sag salim alacaksin kucagina bebisini.Cinsiyet belli oldu mu hamile annelerin gordugu ruya tersine cikar derler oglusun mu olacak acaba.Ben de oglum oldugunu gormustum ruyamda kızmış
Çok modern durduğu için biz çok beğendik açıkcası sürüş vs denemedim daha o konuda bi yorum yapamam..Aynen ben de Pinterest e bakıyorum, ama önce cinsiyet belli olmalı
Ben daha ayrıntılı bakmadım tabi arabalara ama burada inceleyip, karar verip sonra babacığa yurtdışından taşıtacağız artık. Dediğine de bir bakıyım bakalım.
Evet canım haftasonuda başka ülkeye gidicez gezmeye inşallah çok yormaz beni miniğimBak imzanda ne yazıyor, bu ay çok hızlı büyüyecekmiş, ağrılar ona bağlıdır diye düşünüyorum.
Bir de dün benim sorduğum soru da imzanda cevaplanmış :)
Haklısın canım. Bizim burada yabancı bir tanıdığım var karlı kış mevsiminde çocuğu arabasının içinde bahçeye çıkarıp dışarda uyutuyordu hayret etmiştim :)Canım çocuğu nasıl alıştırırsan öyle gider. Şubat ayında Ankara'da doğmuşum ben. Hiç bir zaman kalın kıyafetler ya da kat kat giydirmemiş annem. Hala da öyleyimdir, kışın atlet bile giymem. Bizde bebeğe sıcak iyiymiş gibi düşünülüyor aslında tam tersine. Yurtdışında bebekler doğar doğmaz bildiğin klimalı odalarda tutuluyor. Hele ki sen antalyadasın, mayıs itibariyle penye bodylere geçersin bence.
Yeğenim olsa ancak bu kadar yakın olacağım bir bebek var, o da geçen yıl Şubat da doğdu, İstanbul'da bile mayıs ayında inçe bodyler giyiyordu.
Ben genelde anlamli ruyalar falan cok gorurum canim maşallah bazı olayları ya da olacaklari görürüm ya da bir sevap falan isledigimde çok guzel rüyalar görürüm. Seviyorum bu ozelligimi:))Bence benimki de solda, sol taraf daha dolu sanki. Rüyan çok güzelmiş ya, ben niye hiç görmüyorum böyle şeyler.
Bende öyle saçma rüyalar görüyorum kiBen genelde anlamli ruyalar falan cok gorurum canim maşallah bazı olayları ya da olacaklari görürüm ya da bir sevap falan isledigimde çok guzel rüyalar görürüm. Seviyorum bu ozelligimi:))
Benim de kafa iyice karisik canim ya. Cin ve rus takvimine göre kız görünüyor. Ne kadar güvenilir bilmiyorum.. Nuba gore en az 12 haftalik olmasi gerekiyor benimki 11 haftasinda kiza benziyor. Ruyalarimda hem kız hem erkek gördüm ama hep güzel duygu yüklü rüyalardı.. Kendim de kız gubi hissediyorum. Ama artık hayırlısı bakalim :)(Bende öyle saçma rüyalar görüyorum kibi gün erkek cpcougu gördüm birgün kız o yüzden ben güvenemem rüyalarıma
Sağlıklı olsunlar da :) benim de çevrem hep erkek diyor ama son günlerde ben kız hissetmeye başladım bakalım birdahaki kontrole belli eder kendini herhalde :)Benim de kafa iyice karisik canim ya. Cin ve rus takvimine göre kız görünüyor. Ne kadar güvenilir bilmiyorum.. Nuba gore en az 12 haftalik olmasi gerekiyor benimki 11 haftasinda kiza benziyor. Ruyalarimda hem kız hem erkek gördüm ama hep güzel duygu yüklü rüyalardı.. Kendim de kız gubi hissediyorum. Ama artık hayırlısı bakalim :)(
Hayırlısı cnmGögüsten sut gelmesi hayirli biseymis canim hadi bakalim insallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?