2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Degerlerin gayet iyi canim.60alti mi erkekti sanki öyle yazmislardi yanlış hatirlamiyorsam.Benim64tu kız çıktı

Merhaba hanımlar
Bisey danısıcam sadece 0-3 aymı alacaksınız bebislere giysi 3-6 ay alırsakda bi iki parca onları yazlık mı ilk baharlıkmı alcaz simdi dogum subat basi gozuksede ocakda gelebilir bebiş ilk kıyafetlerı kışlık olacak da sonrasını bilemedim

Benim ilk bebeğim Mart di bizim bebelere temmuz gibi ancak yaz gelir o da bir aylık uzun kollu ve pamuklu kıyafetler alsan yeterli oluyor böyle de ayaklı ilk 3 ay filan güzel kullanılıyor ama ayaksız alın zaten iki kat pijama giydiriliyor tabi çookk sıcak bir memlekette değilsen tek yeter

Asıl problem antalyada olmam buraya nisan dedin mi sıcak gelir o yuzden kafam karıstı

Kızlar ben de geçen hafta yaptırdım ikili test inşallah sorunsuz çıkar buarada saglik ocagi 12.haftada demir mi veriyor sadece bana ek olarak monovit D3 verdi

Asıl problem antalyada olmam buraya nisan dedin mi sıcak gelir o yuzden kafam karıstı

Canım çocuğu nasıl alıştırırsan öyle gider. Şubat ayında Ankara'da doğmuşum ben. Hiç bir zaman kalın kıyafetler ya da kat kat giydirmemiş annem. Hala da öyleyimdir, kışın atlet bile giymem. Bizde bebeğe sıcak iyiymiş gibi düşünülüyor aslında tam tersine. Yurtdışında bebekler doğar doğmaz bildiğin klimalı odalarda tutuluyor. Hele ki sen antalyadasın, mayıs itibariyle penye bodylere geçersin bence.
Yeğenim olsa ancak bu kadar yakın olacağım bir bebek var, o da geçen yıl Şubat da doğdu, İstanbul'da bile mayıs ayında inçe bodyler giyiyordu.

Ikili test için gittiğimde bunlar verildi elime arkadaşlar bakalım kız mi dersiniz erkek mi acaba

Eklentiler

• 20170913_135818.webp
    16 KB · Görüntüleme: 81
Demi canım bende oyle dusunuyorum ilk 3 ayı biraz kalın alıp 3-6 ayı bady alacagım antalyada isilik olur cocuk valla tesekkur ederim

Canim aslinda ben cok karisik ruyalar2 goruyorum. Mavi çiçekler mavi boya gibi deniz mavi objeler.. Hatta uzerinde galaksi ışıkları gibi derin pırıltılar olan mavi bir kiraz yedigimi gördüm. Ben hep kız hissediyorum ama bir rüyamda da dogum yapmisim hemşire bana diyor ki sen hep kız diyordun al sana oğlunun pipisi elime koyuyor resmen minik kirisik beyaz bir bebe pipisi dün gece de kızım olduğunu gördüm. Hayırlısı artık. Haftaya nasipse doktora gidecegim 14+ olacak insallah cinsiyeti belli olur :)

Çok modern durduğu için biz çok beğendik açıkcası sürüş vs denemedim daha o konuda bi yorum yapamam..
Bak imzanda ne yazıyor, bu ay çok hızlı büyüyecekmiş, ağrılar ona bağlıdır diye düşünüyorum.
Bir de dün benim sorduğum soru da imzanda cevaplanmış :)
Evet canım haftasonuda başka ülkeye gidicez gezmeye inşallah çok yormaz beni miniğim
Haklısın canım. Bizim burada yabancı bir tanıdığım var karlı kış mevsiminde çocuğu arabasının içinde bahçeye çıkarıp dışarda uyutuyordu hayret etmiştim :)

Bence benimki de solda, sol taraf daha dolu sanki. Rüyan çok güzelmiş ya, ben niye hiç görmüyorum böyle şeyler.
Ben genelde anlamli ruyalar falan cok gorurum canim maşallah bazı olayları ya da olacaklari görürüm ya da bir sevap falan isledigimde çok guzel rüyalar görürüm. Seviyorum bu ozelligimi:))

Ben genelde anlamli ruyalar falan cok gorurum canim maşallah bazı olayları ya da olacaklari görürüm ya da bir sevap falan isledigimde çok guzel rüyalar görürüm. Seviyorum bu ozelligimi:))
Bende öyle saçma rüyalar görüyorum ki bi gün erkek cpcougu gördüm birgün kız o yüzden ben güvenemem rüyalarıma

Bende öyle saçma rüyalar görüyorum ki bi gün erkek cpcougu gördüm birgün kız o yüzden ben güvenemem rüyalarıma
Benim de kafa iyice karisik canim ya. Cin ve rus takvimine göre kız görünüyor. Ne kadar güvenilir bilmiyorum.. Nuba gore en az 12 haftalik olmasi gerekiyor benimki 11 haftasinda kiza benziyor. Ruyalarimda hem kız hem erkek gördüm ama hep güzel duygu yüklü rüyalardı.. Kendim de kız gubi hissediyorum. Ama artık hayırlısı bakalim :)(

Sağlıklı olsunlar da :) benim de çevrem hep erkek diyor ama son günlerde ben kız hissetmeye başladım bakalım birdahaki kontrole belli eder kendini herhalde :)

Kızlar bir de benim bir komşum var. Birkaç ay önce dogum yaptı hep erkek istiyordu dua ediyordu. Kocasi kız istiyordu o hep erkek erkek diye yatip kalkiyordu. Kızı olacağını öğrendiğinde hiç sevinmedi diyebilirim. Ben hep ona teselli verdim. Dinimizde bile ilk evladın kız olmasi daha hayirlidir. Sağlıklı olsun ohh ne güzel kiyafetler aliriz ona şimdi falan diyordum moral olsun diye.. Ama içinde kaldi erkek olmamasi resmen. Şimdi benim hamile oldugumu öğrendiği andan beri toplum icinde her yerde innnnşallaaaahh kızın olur diyo bana. Ben de ağzının cevabını veremiyorum. Hayırlısı olsun cinsiyeti sonra diyip konuyu kapatıyorum. Hayır kızım olsa sana ne oğlum olsa sana ne. Bari bana yapma yani ben senin ne kadar erkek delisi olduğunu biliyorum. Sanki içinde bir kıskançlıkla bekliyor bebegimin cinsiyetini. Kız olsun ne var yani cinsiyetlerin birnirinden üstünlüğü yok benim için. Ama var ya sırf o kız yüzünden dün içimden dua ettim. Allah ım böyle fesat insanları kendi küçük beyinleri dünyaları içinde sevindirme dedim. Sanki benim bebegimin cinsiyetinden ona neyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…