- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #8.301
Ben kullanıyorum aynılarını demedi banakızlar dün sormuştum ama kimse cevap yazmamış cleaxane iğne ve asprin kullananlar yardımcı olabilir mi doktor cinsel ilişkiye girmeyeceksiniz 9 ay boyunca ve tabi doğumdan sonra 40 gün o zaten tamam. size doktorunuz bu konuda bir şey söyledi mi
banada denmedi bende ikisini kullanıyorum.Ben kullanıyorum aynılarını demedi bana
Normalde 38 haftada alınıyor. Ama ben sezeryan bile olacak olsaydim dogumun kendi kendine baslamasıni beklerdim. Bebek istediği zaman dogmalı bana kalırsa.
Kızlar ulaşımı kolay ve her evde bulunan bişi için yazıyorum
Ben hamile oldugumu ögrendigim beri aşırı zeytin tüketiyorum rüyalarımda bile görüyorım 30 40 ı buluyor kızımda hiç böyle olmamıştım bu gebeligim cok farklı zaten basından beri sizce zeytinin asırı tüketim sakınca dogururmu
Ben kullanıyorum aynılarını demedi bana
banada denmedi bende ikisini kullanıyorum.
seninle günlerimiz aynı bende dün ikili test için kan verdim bakalım hayırlısı ense kalınlığı burun kemiği filan normal dedi bana yüzde 70 erkek dedi kemik yapısı filan erkek olduğunu gösteriyor dediAyy dun ikili teste girdik haftaya sonucumuzu alicaz
Simdilik doktorumuz kiza benzetiyorum dedi
herkese günaydın
ben 3 haftadır doktora gitmiyorum bakalım bu pazartes gidicem.Umarım herşey yolundadır.Göğsünüzdeki hassasiyet hala devam ediyormu?
Günaydın kızlarr bende haftaya ptesi doktora gideceğim bebeğimi göreli 1 ay oldu. Özledim..
Karnım çok gergin büyüyor ondan mı acaba?
ay çok teşekkür ederim içim rahatladı sabah vardı şimdi gecınce cok korktum.Birde bundan önceki bebegımı kaybettıgımde goguslerım sankı bosalmıstı.ondan taktım sabahtan berı kafama demek sürekli değilmiş rahatladım.hassasiyet hepimizde geçti neredeyse, bu konuya hiç takılma normalmiş. 3 hafta sonra göreceğin için çok güzel bir değişim seni bekliyor :)
Sayısı biraz fazla kaçıyor o yüzden kendimi frenlemem lazım :) sagol cnm bilgilendirme içinzeytin yağlı bir besin ve de tuzlu. örneğin gebelik diyeti yapan kişiye sayı olarak sınırlı tükettirirler. faydaları çok elbette.
Hahahhaa aynen kiz valla burda anlattikca kocalarimizin baya ayni ozellikleri taşıdığını farkettimbenimki de bütün parçalarını tek tek söküp once bir elinde kirilacak mi diye uğraşır. Utanmasa arabanin üstüne çıkar ama yine de tatmin olmayacak bişey bulur
Ögle tabiki ben kızıma 3 gün dogum sancısı cektim 15 temmuz 09.30 da baslamıştı sancım tam 17 temmuz 22.27 de sezeryana alındımbence erken almaya gerek yok. oğlumu 17 saaat sancı çektikten sonra sezeryanla doğurdum. hiç sorun yok. tam 40 haftalıktı doğduğunda.
sadece o kdar sancıyı beklemesem daha iyi olurdu bebeğim strese girip kakasını yapmaya başlamış. yeterli açılma olmamıştı. doktor suni sancı vereceğim ama yeterli açılma olmama ihtimali %50 dedi. eşim bekletecek oldu. bende 24 saat sancı çekemem bende insanım dedim sezeryan istedim. bana sezeryanı çok abartmışlardı. yok göbeğin kalıyo yok şöyle böyle. sadece birkaç ay düşük bel giyinemedim. hafif hissizlik oldu. onun haricinde sıkıntım olmadı iyiki sezeryan olmuşum bebeği de düşünmek lazım.
Keşke bende normal dogumu tadabilsem sekerim 3 gün sancı cektim ben kızımda normal dogurucam diye ama nasip olmadı kordonu kısaydı inemedi açılma hiç olmadı o yedigim parmakların hesabı yok :/Yok ben normal doğum için yazmadım bunları aslında. Sezeryan olup doğal dogum yapan çok insan var. Sezeryan olsada bu saydıklarımi talep edebilirsin demek istedi..
evet tecrübelerime dayanarak erkeğe benziyor diyebilirim, bakalım dedi.
uykudan aniden sıçrayıp komple kol bacak hareket etti ya film izler gibi ekrana bakıyordum, bir baktım işte göbek altında bir gerilme mi diyim, kasılma mı diyim. hani o anı görmesem , hissettiğimin bebek hareketi olduğunu hayatta anlamazdım.
Her hamilelik farklılık gösterirmiş canım o yüzden kız ya da erkek olduğunun garantisi Yok aslındaAnladım birtanem bana kız gibi dediler ama cok farklı yasıyorum hamilelgimi kızımdaki gibi degil acaba erkek mi diye kafamda deli sorular dönmüyor degil
kızlar dün sormuştum ama kimse cevap yazmamış cleaxane iğne ve asprin kullananlar yardımcı olabilir mi doktor cinsel ilişkiye girmeyeceksiniz 9 ay boyunca ve tabi doğumdan sonra 40 gün o zaten tamam. size doktorunuz bu konuda bir şey söyledi mi
Testinizin temiz cıkmasına sevindimKızlar 2li testim temiz çıktı
Eki Görüntüle 2029164 birde nubtan anlayan kızlar bir bakın 12+6
Crl 6.68
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?