2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben kullanıyorum aynılarını demedi bana

Normalde 38 haftada alınıyor. Ama ben sezeryan bile olacak olsaydim dogumun kendi kendine baslamasıni beklerdim. Bebek istediği zaman dogmalı bana kalırsa.

benim doktorum da o tezi savunuyor. ama benim olay tescilli 42 de bile sancısı gelmemiş rahmi inmemiş gram açılması olmamış ve hiçbir şekilde bu konuda ışık vermemiş bir ilk çocuk doğumundan sonra doktora rica ederek durumu anlattım. o zaman 39 biter alırız dedi.

zeytin yağlı bir besin ve de tuzlu. örneğin gebelik diyeti yapan kişiye sayı olarak sınırlı tükettirirler. faydaları çok elbette.

Ayy dun ikili teste girdik haftaya sonucumuzu alicaz
Simdilik doktorumuz kiza benzetiyorum dedi
seninle günlerimiz aynı bende dün ikili test için kan verdim bakalım hayırlısı ense kalınlığı burun kemiği filan normal dedi bana yüzde 70 erkek dedi kemik yapısı filan erkek olduğunu gösteriyor dedi

herkese günaydın
ben 3 haftadır doktora gitmiyorum bakalım bu pazartes gidicem.Umarım herşey yolundadır.Göğsünüzdeki hassasiyet hala devam ediyormu?

hassasiyet hepimizde geçti neredeyse, bu konuya hiç takılma normalmiş. 3 hafta sonra göreceğin için çok güzel bir değişim seni bekliyor :)

Günaydın kızlarr bende haftaya ptesi doktora gideceğim bebeğimi göreli 1 ay oldu. Özledim..
Karnım çok gergin büyüyor ondan mı acaba?

oo sen de kocaman bir bebişle karşılacaksın :) Karnın o kadar gerginse çatlak kremlerine başlamanı öneririm. muhtemelen gazdır ama yine de önlem almakta fayda var

hassasiyet hepimizde geçti neredeyse, bu konuya hiç takılma normalmiş. 3 hafta sonra göreceğin için çok güzel bir değişim seni bekliyor :)
ay çok teşekkür ederim içim rahatladı sabah vardı şimdi gecınce cok korktum.Birde bundan önceki bebegımı kaybettıgımde goguslerım sankı bosalmıstı.ondan taktım sabahtan berı kafama demek sürekli değilmiş rahatladım.

benim ki numune canım, sende de varsa bir tane istisnaları bulmuşuz demektir :) şimdiden kaldırımda gördüğü arabalara çok komik yorumlar yapıyor. mağazaya gidip baktığımızda devriliyor mu? kullanı mı sırasında güvensiz bir durum var mı diye tahminimce normal binek arabalara yapılan testler gibi test yaparız
bana araba alacağımız zaman ben ufak araçlara bakıyordum, İstanbul trafiğinde rahat olur diye, çok güvensizmiş diye hiç birine onay çıkmamıştı :)
yoksa eşin de aslan burcu mu?

Ögle tabiki ben kızıma 3 gün dogum sancısı cektim 15 temmuz 09.30 da baslamıştı sancım tam 17 temmuz 22.27 de sezeryana alındım
Kordonumuz kısa imiş inememiş aşagıya sancıdan 3 gün bana 1 sene gibi gelmişti
Bende iyiki sezeryan olmuşum diyorum keşke bende beklemeseydim ama herşey normal dogum içindi

Yok ben normal doğum için yazmadım bunları aslında. Sezeryan olup doğal dogum yapan çok insan var. Sezeryan olsada bu saydıklarımi talep edebilirsin demek istedi..
Keşke bende normal dogumu tadabilsem sekerim 3 gün sancı cektim ben kızımda normal dogurucam diye ama nasip olmadı kordonu kısaydı inemedi açılma hiç olmadı o yedigim parmakların hesabı yok :/

canım o ani hareketin sebebi ultrasonun yaydığı sesmiş, aslında rahatsız olup sıçrıyorlar :) bizimki de doktora gidince uyuyor oluyor, ultrasonla birlikte sıçrıyor, gerinme gibi hareketler yapıyor :) doktor da ultrasonun sesinden olduğunu söyledi.

bu arada bisiklete biniyormuşsun, bunu bir araştır istersen. hamilelikte önerilmeyebilir.

ben de kullanıyorum ama cinsel ilişkiyi 10.haftadan sonra serbest bıraktı. yine de sen doktorunu dinle bence. bu arada bize serbest olmasına rağmen biz arkadaş modunda takılacağız sanırım hamilelik boyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…