- 21 Aralık 2011
- 1.027
- 560
- 123
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #9.241
cnm seni cok iyi anliyorum hepimiz oyle kizi olan erkek erkegi olan kiz istiuor bu cok normal bisi bende oyle oglum var kizim olsun cok isterim ama olmazsada saglikllari olsun iki oglumu aslanlar gibi buyuturumCanım ya ben hep mantıken cinsiyetler kendi aralarında daha iyi anlaşır diye düşünürdüm ama iş kız olunca ben de istiyorum da kendi cinsiyetimden herşeyin başı sağlık tabi ama perşembeden beri böyleyim buyun biraz daha iyiyim de size anlattım sadece
Canım Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize benim de ikincş kız bir kaç kişi olsun olsun sağlık olsun diyip üzülüyor sanki biz elimizde topraktan çamurdan yaptık koyduk tövbe estağfurullah ne haddimize Rabbim bize bunu lütfetmiş anneliği yasamaya bir çok kişi varken... Onların dilini kesmek senin elinde canım tepkini ver ki ben söyler geçerim kimsenin bizi kırmaya üzmeye hakkı yok. Kardeşi de alışacak canım zamanlaEki Görüntüle 2030457 Kızlar beni hatırlarsınız son iki gündür boğazı kulagı ağrıyan ondan önce de beli ve sürekli migreni tutup başı ağrıyan
Bir keresinde de kız çocuk baskısından bahsetmiştim burda
Çünkü benim 3,5 yaşında bir oğlum var
Göründüğü gibi %100e yakın oğlum olacak
Kardeşim bu videoyu çekerken doktor erkek dediğinde 'yaaa hayırrrr' diip bana da tüh sana gibi el işareti yapıyor
(Çok yüklenmeyelim şu günlerde sancı bekliyor doğum başlasın diye)
Videoyu sesi açık dinleyemiyorum o günden beri öyle mutsuzum ki ağladığım bile oldu belki de ondan bu agrılara kapıldım
Annem ve digerleri hayırlısı olsun tarzı şeyler söylediler ama kız olsaydı yaşasın yaparlardı eminim
Az önce de bir arkadaşıma söyledim
O da bana 'tabi kız olsa ayrı sevinirdim farklı cinsiyet sonuçta deneyimini yaşardın'gibilerinden birşeyler söyleyince tek size sığındım
(Bu arada kardeşime sonradan tepkimi belirttim)
Ben mi alınganım
Acaba evet ben de kız isterdim ama hep hayırlısı ve sağlıklı olsun diye dua ediyorum
Yanlışım mı var
Koymak istediğim bir isim gerçekleştirmek istediğim hayallerim vardı belki diye mi üzülüyorum ama üzültülüyorum diye canım daha çok yandı
Destan yazdım kusura bakmayın ben de herkesin bana dediği gibi kapatayım hayırlısıyla sağlıcakla kucaklarımıza alırız inşallah bebişlerimizi
Cinsiyet konusu geçmiş. Bir dertlide benim galiba. Oğlum var biliyorsunuz, ilk hamilelikte öyle cok kız istedim ki erkek deyince ağladim üzüntüden. Sonra eltimde hamileydi onun kızı oldu bir sürü yoruma maruz kaldım. Kızı olan kadın sanşlıdır ilki. Bende o zaman kendime söz verdim 2.bebekte asla takılmayacağım diye. Cünkü o kadar taktım ki sürekli değisirmi dedim hazırlık yaparken bile acaba dedim 30 hafta civarı alıstım bu fikre. Hastane cıkisi aldim mesela e bebekten kırmızılı grili yani acaba belki. Hep icim buruktu.
Belki beni yadırgarsınız ama bu bebekte alısveris heyecanı bile yok icimde erkek olacak bence hissediyorum. Oğlumdan kalanları giyer dünya kadar var diyorum. Ilkindeki isim telası şu bu hiçbiri yok içimde. Sebeplerden en büyüğü çevre. Sanki bu bebek erkek olursa öylesine doğuracağım kız gibi asla olmayacak açık açık söylüyorlar. Olmadı 3.ye artık bile diyorlar. Çok ama çok bunaldım kızlar dokunsanız ağlarım. Allah sağlık sıhhat versin hepimize. Içimi dökmek istedim.
Okudum, is güç sahibiydim, hayatım çok kolaydı şimdi oğlum oldu herseyi bıraktım belkide yine dönmeyecek olmamda etken ama umarım ilkindeki havalara ucma hissine yine kapılırım
Kızlar görüyorum ki cinsiyet konusu çevre yüzünden çok kafamiza takılıyo benimde ilk çocuğum erkek herkes şanslı olanın kızı olurdu tüh tüh vah vah diyip durdu o dönem çok sinirlerim bozuldu ama oğlumu kucağıma verdiler ya o an aşık oldum o günden beri oğlumdan 1 saat bile ayrı kalmadım nereye gitsem onla gittim evladın kızı erkeği yok rabbim acısını göstermesin şimdi kızim olacak herkes rahatladı gözün aydın kızmış diye sevindiler ama farkında olmadıkları bişey var kız erkek farketmez rabbim yokluklarını göstermesin çok şükür ki rabbim bize bir evlat nasip etti ya olmayanlar ne yapsın çevredeki insanlar bunu düşünmüyor ayrıca çevreye bakarsak yandık doğum yaptım sezeryan diye yarım anne oldun acı çekmedin dediler ek gidaya 6 aylıkken geçtim geç kaldın dediler ilk aylar sütüm azdı bizim şöyle sütümüz vardı böyle taşardi anlattılar oğlumu 32 ay emzirdim kes artık dediler bitmiyor bu insanların lafları bitmeyecekte boşvermeyi bilmek lazım ben öğrendim artık baya doluydum yazdım rahatladım şu elalemin işi gücü yok biz hamilelerle uğraşıyorlar töbe töbe uzmeyin tatlı canınızı kızlar
Canım dikkat et üzme kendini insanlar düşüncesiz işte hamile insan üzülür mü ya biraz alttan alsalar anlayış gosterseler nolur içini ferah tut kuzun iyidir inşallah banada ilk gebelikte çok büyük sıkıntılar yaşattilar çok şükür evladıma bişey olmadıKaynimla kavga ettim bayildim dustum cok korkuyorum
Amin ben bunlardan ne cektim canm ya yavruma bsy olmasinda dua et canm yaGeçmiş olsun canım ah şu kayınlar eltiler Allah bildiği gibi yapsın herkeste aynı
Ah canm keske sakin olabilsem dovmeye kalti bni efedersin o...pu dedi ya eşim yanimda yokken eltilerimin yanimda yaptiya bnde panik atak gecirdim bayilivermisim cok korkuyorum yac
cnm sakin olmaktan baska caremiz yok karninda bi can tasiyosun nereye kadar boyle harap edeceksin ne cektigini sen bilirsin tabi seni uzen ve seni uzmeye meyilli ne varsa mesafe koymak sart esininde yardimi olmasi sart
Yok canım kız erkek farketmez hayırlı olsun işte önemli olan o nice kız evlatlar var anneye babaya hayrı yok kimseyi takma sağlıkla gelsin inşallah evlatlarimizEvet bir de kızı olan şanslıdır imajı var
Şuan eşim ameliyat olmuş annesine bakıyor hastanede de o kaldı
Geçen sene de 1ay hastanede refakatçi oldu
Oysa 3tane görümcem var
Canm ne olur dua et ne olur bn yarina kadar nasil sabredicemCanım dikkat et üzme kendini insanlar düşüncesiz işte hamile insan üzülür mü ya biraz alttan alsalar anlayış gosterseler nolur içini ferah tut kuzun iyidir inşallah banada ilk gebelikte çok büyük sıkıntılar yaşattilar çok şükür evladıma bişey olmadı
Canım Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize benim de ikincş kız bir kaç kişi olsun olsun sağlık olsun diyip üzülüyor sanki biz elimizde topraktan çamurdan yaptık koyduk tövbe estağfurullah ne haddimize Rabbim bize bunu lütfetmiş anneliği yasamaya bir çok kişi varken... Onların dilini kesmek senin elinde canım tepkini ver ki ben söyler geçerim kimsenin bizi kırmaya üzmeye hakkı yok. Kardeşi de alışacak canım zamanla
Canım okudukça ben sinir oldum o kim oluyo ki ya sana hakaret etme hakkını buluyo inşallah esin yanında durur böyle insanlardan nefret ediyorum karşındaki kadın hamile can taşıyor bi düşün öyle konuş yaniAh canm keske sakin olabilsem dovmeye kalti bni efedersin o...pu dedi ya eşim yanimda yokken eltilerimin yanimda yaptiya bnde panik atak gecirdim bayilivermisim cok korkuyorum ya
Amin canım inşallahYok canım kız erkek farketmez hayırlı olsun işte önemli olan o nice kız evlatlar var anneye babaya hayrı yok kimseyi takma sağlıkla gelsin inşallah evlatlarimiz
Yok canım kız erkek farketmez hayırlı olsun işte önemli olan o nice kız evlatlar var anneye babaya hayrı yok kimseyi takma sağlıkla gelsin inşallah evlatlarimiz[/QUOTE
Şu devirde hayırlı evlat en önemlisi kız erkek farketmez
dualarimdasin canım inşallah bişey olmucak korkma allaha emanet evlatlarimizCanm ne olur dua et ne olur bn yarina kadar nasil sabredicem
terbiyesizlik etmis buyuk ayip etmis hic muhattap olma tabi kotu olursun cnm ama evladini dusun cnmAh canm keske sakin olabilsem dovmeye kalti bni efedersin o...pu dedi ya eşim yanimda yokken eltilerimin yanimda yaptiya bnde panik atak gecirdim bayilivermisim cok korkuyorum ya
Kaynın kim oluyor yaKaynimla kavga ettim bayildim dustum cok korkuyorum
allahin izniyle kuzuna hic bisey olmiyaxak cnmArkadaslarim hepinize cok teşekkür ederim iyiki varsiniz dualarinizi eksik etmeyin Allah razi olsun sizden hepinizi seviyorum
Elinizde ağzı torba değil ki büzesin e gelmiş durum desene. Aman ya boşver canım sağlıklı sıhhatli aklı başında hayırlı evlatlarımıx olsun inşallahSöyledim ama kimsenin fikrini değiştiremezsin ben bınu öğrendim . Hepimizin çok sevindim hayırlı olsun dediğimiz herhangi birşeyde mesela ben olsam almazdım dediğimiz durumlar olur dışından demek patavatsıZlık olur onların yaptığı da bu
Nesela arkadasıma birşey gösteriyorum eve bunu yaptırmayı düşünüyorum diye o hiç güzel değil diyor
O aynı şeyi diyor çokchüzel tam senin tarzın diyorum
Ben mi bu yüzü veriyorum derseniz vermiyorum aslında
PatavatsıZlık yapmam ama gördüğüm yanlışı da söylerim
Ne bilim daha memleketteyim bakalım Samsun'da Çorum'da neler dicekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?