2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yok canm daha belli degil bugun ne kadar hevesle bekliyordum artk esimin ailesi sayesinde korkularla bekliyorum saat 13 olmasini

Okudum onu da. Haddini bilmeyen çok insan var maalesef. Kadın ve gelin kültürü saçma sapan zihnine yerleşmiş insanlar. Fırsat vermemek en güzeli. Geçmiş olsun çok.

Okudum onu da. Haddini bilmeyen çok insan var maalesef. Kadın ve gelin kültürü saçma sapan zihnine yerleşmiş insanlar. Fırsat vermemek en güzeli. Geçmiş olsun çok.
oyle canm ama insan kırılıyor unutamiyo gece boyunca uyuyamadim olanlar hakszliklar bu ulkede esimden baska kimsem yok yabanciyim bnm ailem yurtdışında nasil olsa kimseye soyleyemicek sanıyor ama artk susmicem korel icin teşekkür ederim canm

Uyumlu ve geçim ehli olmanın zanaat olduğu bir dönemdeyiz. Herkes o kadar çirkef ki. Fakat kaynın hakaret etmesi falan... küfür hatta! Yazıklar olsun onun erkekliğine de. Sen duruşunu bozma canını sıkma. Elbette hakkını da savun.

Canm o kadar kotuyuyum ki suan hayatimda bu kadar kırılmadım hayatimda bu kadar uzulmedim ya hamile kadina el kaldrmaya calismak ne ki onu beynini kaynanam doldurup bana göndermiş boyle insanlarla uğraşılmaz en iyi Allaha hevale etmek Allah bana yaptiklarini aynisini yasatsin inşallah

Konusuyu değiştirdiğim icin hakkinizi helal edin arkadaşlar
Günaydın Yen'i gördüm canım çok geçmiş olsun allahtan kanama falan olmamış kalp atışını da duymuşsun şükür Allah koruyor miniki hamile hamile sana böyle davrananları Allah bildiği gibi yapsın eşin nerdeydi sonra kızmadı mı acaba amaçları ne ya çok sinir oldum

Ah canım ya ağlama artık Allah görüyor zaten ama iyi Bari bide eşin gidip bişey olsa daha büyük şeyler olsaydı Allah korumuş yine de sen sahipsiz değilsin Allah seninle Liviya

Ah canım ya ağlama artık Allah görüyor zaten ama iyi Bari bide eşin gidip bişey olsa daha büyük şeyler olsaydı Allah korumuş yine de sen sahipsiz değilsin Allah seninle Liviya
Allah razi olsun canm o kadar iyi geliyorki konusmalariniz Allah hepinizden razi olsun teşekkür ederim

Liviya canım böyle gereksiz insanları mümkün olduğunca hayatına dahil etme bundan sonra,umarım evleriniz yakın falan değildir,görüşme gerekirse doğuma kadar,şeytan görsün yüzlerini çok sinir oldum

Teşekkür ederim canm ama evimiz cok yakin iki dkklik yani ya bn bu hamile kaldigimdan beri bu bekar kayinla kaynanamdan neler cekiyorum neler Allah yardmcim olsun bu zmna kadar burda kimsem yok yalnizim diyordum artk degilim sz varsiniz icimi cok ferahlattiniz teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…