2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Kesinlikle, ilk doğumumu Türkiye'de yaptım, 2 haftada bir gidiyordum, doktora diyordum dayanamıyorum ama diye aman olsun gel istediğin zaman nolcak diyordu : ) tabi özel olmasınında rolü vardır ama yinede : )

Ahahahahahaaa kiz Allah seni iyi etsin hiç gülecegim yoktu
valla 180 boyum 85 kilom var. ben olsam çakı çakıvermiştim ağzına 2 tane bir daha yapıyormu. tamam saygı saygıda o da bir yere kadar beni dövmek için kapıya dayanacak valla anasından emdiği sütü burnundan getiiririm.
Aha bu fikir hosuma gitti canm denerim

ayrıca bak aklında bulunsun tekzende falan 15 20 liraya biber gazı satılıyor. çokta etkili al yanına bir tane baktın bir şekilde bakkala makkala giderken yakaladılar seni sık gözüne gözüne. yeminle 3 gün acısı dinmiyor.

Kizlar The Body Shop diye bir marka var biliyorsunuzdur ben onlarin body butter diye gecen cok kalin nemlendiricilerinden alicam. Doktor da kokusunu begendigini kullanabilirsin onemli olan nemli tutmak dedi. Nemlendiriciler ciltten cok derine islemiyormus zaten.

Panik atagim var canm bayılıyorum oyuzden hic hulasmamaya çalışıyorum hamile olmadigim zamn yapsaydi kiyameti kopartirdim ama olsun cok guzel soyledin canm valla dediklerini yapmaya calisicam bnce cok mantikli

Dermoeczanem,sen 112 TL'ye lierac 200ml jel aldım ablam iki hamileliğinde de kullandı işe yaradı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…