2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İnşallah gosterir canm erkek cocugu hmn gosteriyormus kiz cocugu sakliyormus bnm yavrum bacaklarini resmen acti gosterdi ya
Cikolata yiyecem canim hareketli olsun diye insallah gosterir yaa bu gece de rüyamda minicik en ufak 3 tekerlekli bisikletlerden gördüm mavi renkliydi deniz üzerinde sürüyordum onu ve oyuncak top satın aldığımi gördüm hep erkek ruyasi görüyorum tersi cikabilir hayirlisi insallah :)))))

İnşallah canm bugun ogrenirsin bnde cok merak ettim şimdi ya

Günaydın bnde 14+4 haftamdayim bnde daha hissetmiyorum ilk gebelikte 16 yada 20 haftalarda hissediliyormus ruya konusuna gelince bnde hp ruya goruyorum kabus goruyorum hamilelikte normalmis
Arkadaslar hareket için endişelenmeyin. Dediğiniz gibi ilk gebelikte biraz geç olabiliyor hissetme. Benim arkadaşımın 22. Haftası ama hâlâ hissetmedi.. ama bebek kıpır kıpır çok ta sağlıklı maşallah :)

Homely_angel . Canim sen erkenden soktora gidecektin naptin çıkınca yaz bize de ben 6 gibi amca gidecem hava serinlesin

Gittim geldim canım :) çok şükür iyiyiz, dört odacığımız da oluşmuş. Eller kollar hareketliydi bugün. Nutella yiyip gidin kızlar :)

Bu arada cinsiyeti hala göstermiyoruz. Kordon bacaklarının arasındaydı, doktor uğraştı filan ama yok inatla değişmedi :) artık iki hafta sonra Allah kısmet ederse kendi doktorumuza gösterir belki kendini :)

Bu arada hareketleri hissetme olayını sordum, bu kadar küçükken kimsenin hissetmesi mümkün değil daha 40-50 grlar dedi :) 7 cm olmuş baş-popo mesafesi de :)

Şimdi senden bekliyoruz mutlu haberleri.

Evet canm daha cok erken dun bnde sol tarafima uzandim bekledim kiprdar diye ama hissetmedim

Maşallah Canm cok hereketli demekki bebisin

Bende mavi yelekler gördüm rüyamda ama doktor emin olmamakla birlikte kız dedi :)

Bugun kimlerin randevusu vardi kizlarrrr merak ettim ya

Benim vardı canım, çok şükür iyi geçti, yukarda da görürsün zaten, tekrar tekrar yazıp sıkmıyım herkesi :)

Bu arada Doğumdan sonra hatırlat lohusa stresini senin kaynana üzerinde atmayı planlıyorum. Ne çirkin bişi o öyle ya, dövmek ne demek.

Biz senin hem yaklaşık boylardayız hem de aynı fikirlerde :) bir ara arabamda biber gazıyla geziyordum.

Ohhhh canim madallah once sagliklari lazim bize hadi darisi başıma ) ben hamile jaldigimdan brri dogal besleniyorum canim cikolata biskuvi kraker hatta marketten peynir ve meyve sebze disinda bisey yemiyorum. O yuzden evde cikolata falan hic yok hamile kalinca 4 kavanoz attim çöpe :))) ama giderken cikolata falan alip yerim

Dermoeczanem,sen 112 TL'ye lierac 200ml jel aldım ablam iki hamileliğinde de kullandı işe yaradı

Eczane ilk aylarda mustela da çok iyi dedi. Sonra bitince de lierac devam edersiniz dediler. Ben de öyle yaptım bakalım.

Bu arada ikili zaten bir olasılık testi olduğundan ikizlerde yapılması daha da düşük doğruluk sağlıyormuş. O yüzden yaptırmamam bir kayıp değilmiş canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…