2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Gozun aydin canm cok hereketli yavrucunnnn inşallah canm kesin hatirlaticam

Kızlar beni gören herkes yüzüme bakıp aynısın bu erkek olur diyor Türk yabancı herkes.. böyle birşey olma ihtimali nedir siz de değişim var mı yüzünüzde :)

Hamile olmak ayıp bişey değilki..elhamdülillah müslümanızda müslümanlık hamile göbeği saklamak değil bence, hamile kadına kötü gözle bakabilen bir zihniyet varsa bunu benim aklım almıyor zaten...

Maşallah canım gözün aydın , bir dahakine gösterir inşallah :)

Daha çok erken bebek hareketleri için bu haftalarda hissedilenler gaz oluyormuş genelde
:))gazla aradaki farkı anlarım Canım,tekme hissetmiyorum zaten yer değiştirmesini hissediyorum,zayıf olunca iç karın da dar olunca böyle erken hissediliyor bence

İnşallah ben de öğrenirim cinsiyeti Konya ya gitmeden kesin bişey demezse konya da gidicem bir de doktora :)

Az daha sabır şunun şurasında Cuma ya ne kaldı

:))gazla aradaki farkı anlarım Canım,tekme hissetmiyorum zaten yer değiştirmesini hissediyorum,zayıf olunca iç karın da dar olunca böyle erken hissediliyor bence
Benim okuduğum sitelerde asla o haftalarda hissedilmeyeceği annenin gaz hareketlerini bebek hareketi sandığı yazıyor cnm

Ben gebelikten once ekstra seker kullanilan her seyden uzak durulan bir diyet yaptim. Ondan beridir tatli anlayisim baya degisti. İlk baslarda canim cok tatli istediginde hurma, dur kurusu, bal, dogal pekmez kullanarak tatli yapiyordum. Hatta glutensiz de besleniyordum ayni zamanda degisik malzemeler kullanarak kek falan da yapiyordum. Hamileyken diyet konusunu biraz hafiflettim. Ama okadar alismisimki tatlilar acaip yapay geliyor meyve bildigin yetiyor. Sadece cikolataya dayanamiyorum onuda bitterle cozuyorum iste dengeli olmak sartiyla :)

Sade ve bol giyinmek konusunda bende size katiliyorum hem dar kiyafetler bebegide rahatsiz ediyor anneyide ama hamilelik ayip birsey degil. İnsanlarin hayal gucunun yonu ayip bence. Evli insanlariz sonucta torun, bebek sorulari sorulurken normalde hamilelikmi normal olmayacak. Ama hamileyim diyede goz zevki bozulmasin tabi :) Osmanlı dediniz ben ona inanmadim acikcasi ailesine bakan kadin ay ben hamileyim hadi gule gule deyip bir kenara cekilecegini zannetmiyorum:)

Benim okuduğum sitelerde asla o haftalarda hissedilmeyeceği annenin gaz hareketlerini bebek hareketi sandığı yazıyor cnm
Ya bir program var takip ettigim ovia pregnancy diye ordada hissetmeye baslayabilirsiz demis ama bende tik yok :)) bence herkez degil sansli bir kac kisi hissediyordur

valla görmemişin bi hamileliği olmuş hesabıyım ben. göbek çıksın diye bekliyorum çıkmıyor meret. düğünde dış çekimimizi yapan bir fotoğrafçı arkadaşımız var. bekliyor göbek çıksın diye. değişik değişik hamilelik göbek stickerları aldım. yapıştırıp yapıştıruıp çekeceğim resimlerini :)

ayrıca sonrası yani doğum sonrası içinde planlarım var. gelinliğimi diken tasarımcı kızım olursa gelinliğimin oğlum olursa eşimin damatlığının aynısını dikecek bize. sonrada onun çekimini yapacağızz. baby showerdır mevlüttür hepsi için sabırsızlanıyorum :) isteyen görgüsüzlük desin isteyen isteyen günah hiç umurumda değil :)

Şu baby showera bir Türkçe ad bulsalar belki ısınabilirim

Ben hamile elbiselerini bile sevmiyorum. Normal markalarda da gayet hamilelikte giyilebilir elbiseler var. Hamile pantolonu ve taytı dışında, hamilelik reyonlArından bişi alacağımı sanmıyorum.

Bugün ilk hamile kıyafetimi aldım :) evde giymek üzere göbeğinde resim olan tshirt :) dışarda asla giymem böyle şeyleri ama evde şirin olsun dedim :)

Hamile pantolonu ben direkt aldım. Öyle çok büyümedim ama her gün işe giden biri için v bütün gün onu giydiğim için dedim rahat olsun .

Tişörtler çok tatlı sahiden. Ben bol tunikler giyer ekstra gebelik için birşey almam

Evet öyleymiş, dikkat edeceğim artık daha fazla. Havuz suyunu da severim Allah tan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…