2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Biz senin hem yaklaşık boylardayız hem de aynı fikirlerde :) bir ara arabamda biber gazıyla geziyordum.
ben hala çantamda taşıyorum. arabada ve evin kapısındada var. eskişehir suriyeli kaynıyor. geçtiğimiz yıl birinin tacizine uğradım sayılır. o gün bugündür taşıyorum.

Aynen canım iyi olsunlar ve son haftaya kadar dursunlar içerde de, iki cinsiyet için de ayrı heyecanım var.
Ben arada bir yiyorum ya, tatlı istiyor bazen canım.

ben hala çantamda taşıyorum. arabada ve evin kapısındada var. eskişehir suriyeli kaynıyor. geçtiğimiz yıl birinin tacizine uğradım sayılır. o gün bugündür taşıyorum.

Offf çok geçmiş olsun, valla her yere saldılar güvenlik iyice sıkıntı oldu. Bizim apartmana da iki kere hırsızlığa girdiler. HAla kapalı otoparkta korkuyorum.

Her sey yolunda cok şükür gözün aydin canim.Cinsiyette iki hafta sonraya kalsin sağlığı yerinde ya

Aynen canım iyi olsunlar ve son haftaya kadar dursunlar içerde de, iki cinsiyet için de ayrı heyecanım var.
Ben arada bir yiyorum ya, tatlı istiyor bazen canım.
Canim vucut bazen tatli ihtiyaci duyuyor tabi. Tamamen kestim ben evde visne suyu kaynatiyorum ona bile cok az seker koyuyorum tadını alamiyorum. Bir iki kere kocam tatli yemeye götürdü beni onun haricinde sadece meyve var tat alabilecegim. Belki abartiyorum ama hamilelik sekeri çok kötü bişey Allah korusun korkumdan yiyemiyorum

Bugün ilk hamile kıyafetimi aldım :) evde giymek üzere göbeğinde resim olan tshirt :) dışarda asla giymem böyle şeyleri ama evde şirin olsun dedim :)
Aferin ben de disariya belli etmeme taraftarıyım. Elhamdulillah müslümanız tabi ki her dine de saygım var. Ama eskiden Osmanli zamaninda hamile kadinlar bebekleri hayalı edepli olsunlar diye şehirden uzaklaşıp daglik yerlerde evlere kapanirlarmis. Şimdi hamileler neredeyse göbekleri açık gezecek. Bence hevesimizi evde almaliyiz evde ne giyersen giy ama dışarıda en azindan bol ve sade giyinmek lazım.

Canım ben tatlıyız duramayan biriyim ilk haftalarda hiç yemedim ama 2-3 haftadır yedim biraz. Şimdi yine düzene gireceğim inşallah. Çünkü ben progestanı çok uzun süre kullanacağım için gebelik şekeri riskim var, umarım olmaz.

Yani dışardan illa ki belli olur canım, şuna da da hafif bol elbiseler giyiyorum ben. Sadece bu tshirtleri dışarda giyim için sevmiyorum şahsi fikrim. Allah ın izniyle iyice büyüdüğünde kışa denk geleceği için tayt ve bol tunik giyerim herhalde.

Ben kafama göre biraktm progestani canim ya benim cok sukur hic kanamam lekem olmadi simdiye kadar tedbir amacli kullaniyordum. Yaklasik 15 gündür almiyorum bugün Doktoruma soyleyecegim insallah gerek görmez devam etmeme.

Ben kafama göre biraktm progestani canim ya benim cok sukur hic kanamam lekem olmadi simdiye kadar tedbir amacli kullaniyordum. Yaklasik 15 gündür almiyorum bugün Doktoruma soyleyecegim insallah gerek görmez devam etmeme.

Bu haftalarda bırakmak çok normal zaten canım, benim durumum ekstra,
. Ben 36.haftaya kadar devam edeceğim gibi duruyor

Canim o kadar göbek saklanmaz zaten :))) ama hamileyim diye bagiran kıyafetleri sevmiyorum ben de. Yoksa ben de çarşaf giymicem:) dunyada ne ilk ne de son hamileleriz ben mutlulugumu eşimle ailemle paylassam yeter baskalarinin gozleri önüne sermeye gerek yok.. Ama benim gibi düşünmeyen insanlara da saygim var tabi bu benim fikrim :)

Bu haftalarda bırakmak çok normal zaten canım, benim durumum ekstra,
. Ben 36.haftaya kadar devam edeceğim gibi duruyor
Allah yardimcin olsun canim progesteron yuksekligi seker ve tansiyonu tetikliyor. Yine de sen sınırı asmamaya bak haftanin belli günleri ödüllendir sadece kendini onun dışında dikkatli ol. Ve havuç suyu da gebelik sekerini önlüyormus aklinizda bulunsun internetten de bakabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…