- 2 Mayıs 2017
- 508
- 438
- 18
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #9.801
bebek partisi :)
Canim kötü gözle bakma fikri benim hic aklima bile gelmemisti ki onu kasdetmedim zaten. Belki mesajlarimi tam okumadin ben bu benim fikrim ama herkesin fikrine de saygim var dedim en başta. Isteyen istedigi gibi giyinsin bu kadar tepki verecek bisey yok bence. Ben tarikatçı falan degilim normal bir insanim hatta çok açıktım yeni kapandim. Her fikre hoşgörüm var yani !Hamile olmak ayıp bişey değilki..elhamdülillah müslümanızda müslümanlık hamile göbeği saklamak değil bence, hamile kadına kötü gözle bakabilen bir zihniyet varsa bunu benim aklım almıyor zaten...
Kızlar beni gören herkes yüzüme bakıp aynısın bu erkek olur diyor Türk yabancı herkes.. böyle birşey olma ihtimali nedir siz de değişim var mı yüzünüzde :)
Ben de cok seviyorum canim cok fazla olmasa da haftada birkac bardak icmek gerek benceEvet öyleymiş, dikkat edeceğim artık daha fazla. Havuz suyunu da severim Allah tan.
Kayınvalidele Konya da 20 gün filan kalıcaz :) Hangi Hastane hangi doktor ben oğlumu medicana da Narin Türkmen de doğurdum :) Sonra İzmit e taşındım büyüdüğüm yer ve annemlere komşuyum :))
Hamile olmak ayıp bişey değilki..elhamdülillah müslümanızda müslümanlık hamile göbeği saklamak değil bence, hamile kadına kötü gözle bakabilen bir zihniyet varsa bunu benim aklım almıyor zaten...
Ben de canim sadece pantolon alacagim. Ve bütün elbise giymeyi de cok seviyorum oyle de alirim heralde ama sadece üst pek almam zaten kocamin tisörtleri yeter bana :))Ben hamile elbiselerini bile sevmiyorum. Normal markalarda da gayet hamilelikte giyilebilir elbiseler var. Hamile pantolonu ve taytı dışında, hamilelik reyonlArından bişi alacağımı sanmıyorum.
:))gazla aradaki farkı anlarım Canım,tekme hissetmiyorum zaten yer değiştirmesini hissediyorum,zayıf olunca iç karın da dar olunca böyle erken hissediliyor bence
ay olsun zaten maksat bişeyleri kutlamak. ailecek bir araya geliyorsun. bebeğe hediye getiriyorlar. bayılıyorum o bebek kurabiyelerine falan :) ay şu göbek bi çıksaBebek yok ama ortada.
Shower duş manasında hediye yağmuru gibi düşünülüyormuş. Karşılığı çok olacak bir manası yok zaten. Bebek hediye partisi
Bir ara sokağa çıkmasın demişti beyin sorunlunun teki, artık akılları nasıl çalışıyorsa.
Bana öyle derlerse diyeceğim ki, merak etmeyin bizim ki laboratuvarda oldu
ay olsun zaten maksat bişeyleri kutlamak. ailecek bir araya geliyorsun. bebeğe hediye getiriyorlar. bayılıyorum o bebek kurabiyelerine falan :) ay şu göbek bi çıksabi laf varya görmemişin oğlu olmuş tutmuş ç.künü koparmış diye. bende hamilenin görmemişi gibiyim
valla görmemişin bi hamileliği olmuş hesabıyım ben. göbek çıksın diye bekliyorum çıkmıyor meret. düğünde dış çekimimizi yapan bir fotoğrafçı arkadaşımız var. bekliyor göbek çıksın diye. değişik değişik hamilelik göbek stickerları aldım. yapıştırıp yapıştıruıp çekeceğim resimlerini :)
ayrıca sonrası yani doğum sonrası içinde planlarım var. gelinliğimi diken tasarımcı kızım olursa gelinliğimin oğlum olursa eşimin damatlığının aynısını dikecek bize. sonrada onun çekimini yapacağızz. baby showerdır mevlüttür hepsi için sabırsızlanıyorum :) isteyen görgüsüzlük desin isteyen isteyen günahhiç umurumda değil :)
İşte ne güzel bilinçli biri olmak :)) benim de en zorlandigim şey cikolatadan uzak olmak canim. Ama eger ara vermeseydim heralde birkac kilo almistim hamilelikte simdiye kadar. Cok şükür almadan devam ediyorum bir ay daha almazsam cok mutlu olacagimBen gebelikten once ekstra seker kullanilan her seyden uzak durulan bir diyet yaptim. Ondan beridir tatli anlayisim baya degisti. İlk baslarda canim cok tatli istediginde hurma, dur kurusu, bal, dogal pekmez kullanarak tatli yapiyordum. Hatta glutensiz de besleniyordum ayni zamanda degisik malzemeler kullanarak kek falan da yapiyordum. Hamileyken diyet konusunu biraz hafiflettim. Ama okadar alismisimki tatlilar acaip yapay geliyor meyve bildigin yetiyor. Sadece cikolataya dayanamiyorum onuda bitterle cozuyorum iste dengeli olmak sartiyla :)
Sade ve bol giyinmek konusunda bende size katiliyorum hem dar kiyafetler bebegide rahatsiz ediyor anneyide ama hamilelik ayip birsey degil. İnsanlarin hayal gucunun yonu ayip bence.Evli insanlariz sonucta torun, bebek sorulari sorulurken normalde hamilelikmi normal olmayacak. Ama hamileyim diyede goz zevki bozulmasin tabi :) Osmanlı dediniz ben ona inanmadim acikcasi ailesine bakan kadin ay ben hamileyim hadi gule gule deyip bir kenara cekilecegini zannetmiyorum:)
Şu baby showera bir Türkçe ad bulsalar belki ısınabilirim
Canım bugün Perinatolog bu haftalarda hissetmeniz İmkansız dedi. Ama tabi istisnalar olabilir de.
Narin hanımı biliyorum. Çok bana uygun bir doktor değil. Medicanada başlamıştım takibe ama. Ameliyathanesi konusunda bir kaç şey duyunca benim de genetik bazı rahatsızlıklar nedeniyle daha güven duyduğum bir yer olsun istedim. Başkente gidiyorum artık. İki gündür de orada yatıyorum. Medicanada hiç hir şeyin yok riskin bile yok progestanı bırak dedi doktor. Ertesi gün kanamam ve şiddetli kasılmalarım oldu
Hamile pantolonu ben direkt aldım. Öyle çok büyümedim ama her gün işe giden biri için v bütün gün onu giydiğim için dedim rahat olsun .
Tişörtler çok tatlı sahiden. Ben bol tunikler giyer ekstra gebelik için birşey almam
Anne oluyorum partisi...
bayramda bizde tatildeyiz. bende doktoruma danıştım gidebilirsin dedi. mayon ıslak kalmasın dedi sadece. birde d vitamininden daha çok faydalanmak için bol süt peynir yoğurt önerdi. bikini giyeceğim bende bol bol güneş alayım.Valla canım herkesin kendine kalmış bişi, gönlün ne istiyorsa yap tabi ki, ne güzel planların da var. Ben sadece o tshirtlere çok takığım:)
Mesela bir de kısmetse Eylül de tatile gitmeyi düşünüyoruz ya, 20 haftalık filan olunca belli olur herhalde, bikini giymek nasıl olur acaba? Hele ki benim mor göbekle
Ben de kontrole gitmiştim şehir dışına çıksak mı diyordum Narin Hanım git dedi neyse ertesi akşamı Doğum için yattım hastaneye :)) Çok araştırmamış zaten son haftalarda eve yakın diye geçtim o hastaneye sağ salim çıktık çok şükür ama kötü olaylar duydum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?