- 16 Kasım 2013
- 1.066
- 750
- 123
- 35
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #15.741
Sağol canım bi deneyim sirkeyi korkuyorum da daha kötü olcak diye doktora da gidicem artıkelma sirkeli suyla bi temizle istersen cnm faydası olabilir
pişik kremi sudocrem medecasol iyi geliyor izlere lekelere
doğal kozmetik kullanabilirsin zaten sakıncalı olursa dermotlog vermez korkma bence o kadar
evet canm bn 19+3 oldum saclar 18haftanin ortasinda cikmayi basliyormus cok fena mide yanmasi var suan bide bu aşi yapilan yerde cok agri yapiyormus 3 gun agri olur dedibenim de haftaya aşım var. sen çooğumuzdan öndesin o yüzden belki bizim saçlar daha çıkmamıştır :)
Simdi aradim oradan alfim randevuyu canim 175 liraymis. Hayır işin ilginc yani yildirim doruk çok daha modern ulasimi daha kolay hizmet imkanlari daha kolay hostesler ilgileniyor cok guzel ve yeni bir hastane ama çekirge daha pahali. Ben cekirge sühendan benderliye gidiyorum. Kadın gercekten çok bilgili bir kadın ama bir türlü sevemiyorum. Mutlu olamiyorum kendimi dogumda ona teslim etmek istemiyorum. Sanırım baska hastaneye ya da yildirim doruka gececegim. En pahalı doktor sühendan hanım. Ama isinamiyorum kadına. Eşimin ve ailesinin ısrarı ile şimdiye kadar geldim faha fazla fevam edemicem. Sen hangi doktora gidiyorsun canim
Ne yalan söyleyeyim bende hiç dikkat etmiyorum hareketlerime vs ama artık etmemiz lazım sanırım. Sende dikkat et birşeycik olmaz Allah'ın izniyleİnşallah canım hiç sakınmıyordum kendimi bence o yüzden oldu 15 kilo oğlum gün içinde kucağıma alıp döndürüyordum şımartıyordum kıyamıyordum ona da evde ağır işler yapıyordum temizlik filan gerçekten çok nankör davranmışım kendime zaten 3 gündür ağrılarım vardı bu yüzdenmiş herhalde
benim aşıyı ben yarına kaydetmişim telefona. ama aklımda 12 ekim kalmış. kafam karıştı iyice ne zamandı kibenim de haftaya aşım var. sen çooğumuzdan öndesin o yüzden belki bizim saçlar daha çıkmamıştır :)
Cevap verdiğin için tşk ederim canım..Sizin yaşadıklarınızı ben yaşamıştım eski mesajlarımı bi okuyun isterseniz bu erkem donem başlayan kasılmalarım yüzünden hamileligimin sonuna kadar hic kalkmadan yatmak zorunda kalmıştım
en son gidicem kotrnol hakkım varken ucretsız sonrasında degıstırcem bakalım normalde tatlı tatlı konusurdu ama demek kı ben hıc soru sormadıgımdanmıs soru sorunca tersler olduSağol canım bi deneyim sirkeyi korkuyorum da daha kötü olcak diye doktora da gidicem artık
Doktorunun yaptığı çok yanlış canım alttan baksa da bunu zorla yapamaz bi de eline fotograf tutusturmus ne ayip ya.kesinlikle değiştir bence daha yolun yarisindayiz daha bunun 30lu haftaları var ilk dogumunda doğumum bsslamisti geliyorum demek için aradığımda tersledi beni doktorum ben senin başında duramam yarın 7 tane sezeryanim var demişti. Düşünsene 9 ay ona gittim beni ortada bıraktı doğumda. Kesinlikle değiştir doktorunu bence
Canim biliyorum okudum hatta yorumda yapmistim allahım yar ve yardimcın olsun sakin kalmaya çalış ne olur ben şuan 19+2 im ama 17 haftalikkenki senin bebekin kilosuda bana normal geldi stresinden etkileniyodur ama besinini duzgun aliyosan o kiloya etki eder strestende uzaklaş diycem ama biliyorum zor allahım evlatlarimızi ve bizi kotü niyetli insanlardan korusun hep dua et ve allah sıgın iç huzurunu yerine getir canımMasallah canim hersey yolumda olunca insan çok rahatliyor. Ben bayramdan beri durulmayan sularla cebelleşiyorum. Kayinvalidem 110 km uzaktan her gün yeni bir ateş koyuyor evimize. Bebegimin hic iyi beslenemedigini ve mutsuz oldugunu düşünüyorum. Benim en son 17 haftalikken 210 gr idi bebisim. Senin bebegin simdi kac hafta ve günlük insallah benim yasadiklarimdan bebegim etkilenmiyordur
alırsınız alırsınız...ben zaten ne bebek hissediyorum ne kasılma ne de göbek var. boş boş geçti hamilelikdoğurana kadar kimse inanmayacak sanırım hamile oluşuma
Canim simdiki kilolar pek belirleyici degil zaten bebek zon haftalarda çok hızlı kilo alıyor. Sadece yasadigim stresten etkileniyor mu diye üzülüyorum yemek de yiyemiyorum.. Onlar saglikli olsun yeter ki..benim bebek 200 gr 16 cm duydum ama eşim 19 dedi banada boyu çok küçük geldi niyeyse ama doktor gayet iyi dedi
bence sizin gayet ideal kilosu falan
Hangi hastanede canim. Yok ben kararliyim bu kadinin elinde doğurmayacagim..Gizem Yıldırım canım. 100 hastasından 99 u çok memnun. Yani doktordan ne beklediğine bağlı benim için yeterli bilgiyi veriyor ve güleryüzünü gösteriyor. İlk gittiğimde donuk gelmişti acabalara düşmüştüm fakat şimdi sürekli gittiğim hastası olduğum için hep güleryüzle karşılıyor ve çok ilgileniyor. Doğumlardada çok başarılı işini çok iyi yapan bi doktor tavsiye ederim mutlaka
Ben Chicagodaydım. Orada doğum için ilk kalp atıslarını dinlediklerinde ve bide ayrıntıli ultrason icin muayenede kullanılmıştı. Ilk ultrason vajinaldi. Birde kanama yaşayan arkadaş gittiğinde direk vajinal baktılar onada. Yani her yerde farklı bir uygulama olabilir. Bide malum tüm hastaneler özel uygulamalar değisiklik gösteriyordur bence.Homely_angel nemesis
aynen, almanyada doguma kadar vajinal mod: on. 3 aydan sonra ozellikle rahim agzini olcmek icin vajinal bakiyorlar. bi sakincasi olsa almanyada erken dogum / dusuk orani cok cok yuksek olurdu bence.
fbtl amerikada ne vajinal ne ultrason var :) mesura ile karnini olcup eliyle bebis nerde diye iki mincikliyo, ki bu bahsettigim dunyanin en iyi kadin dogum hastanesinde. birde kalp atislarini dinletiyo. tek ultasonu 24. hafta da detayli inceleme yaptiklarinda gordum :) bi kerede kizim sirtima dogru yatmis hareketlerini hissedemedim gittim o zaman boyle seyyar ama cok degisik bi ultrason getirdi doktor. ben ilk mesurayi gorunce şok oldum tabi oda ayri :)
Geçmiş olsun ama olabiliyor bu haftalarda. Bence endise etme. Benimde oglum 16 aylık daha ve sürekli kucağımda 12 kilo yürüyor ama sık sık kucak istiyor engelde olamıyorum.İnşallah canım hiç sakınmıyordum kendimi bence o yüzden oldu 15 kilo oğlum gün içinde kucağıma alıp döndürüyordum şımartıyordum kıyamıyordum ona da evde ağır işler yapıyordum temizlik filan gerçekten çok nankör davranmışım kendime zaten 3 gündür ağrılarım vardı bu yüzdenmiş herhalde
Ya vallahi bisey yapsam tamam ugrassinlar diyecegim ama yemin ederim bisey yaptigim yok. Dün eşimle uludağa ciktik piknik yaptik o kadar rahatladim ki temiz hava ruhumu dinlendirdi ben hep oturdum eşim mangal çay falan yapti masayi kurdu. Hatta yakın bir köyde oturan köylü bir teyze yanima gelip bana bir elma verdi. Al kizim hamilesin ben yikadim ama istersen sen de yikarsın dedi. O kadar mutlu oldum ki gözlerim doldu dua ettim teyzeye. Hamile oldugum artık dışarıdan belli oluyor insanlar şefkatle bakiyor cok güzel bir duygu.Canim biliyorum okudum hatta yorumda yapmistim allahım yar ve yardimcın olsun sakin kalmaya çalış ne olur ben şuan 19+2 im ama 17 haftalikkenki senin bebekin kilosuda bana normal geldi stresinden etkileniyodur ama besinini duzgun aliyosan o kiloya etki eder strestende uzaklaş diycem ama biliyorum zor allahım evlatlarimızi ve bizi kotü niyetli insanlardan korusun hep dua et ve allah sıgın iç huzurunu yerine getir canım
bana kaynananın adresini versene bir şey deneyeceğimYa vallahi bisey yapsam tamam ugrassinlar diyecegim ama yemin ederim bisey yaptigim yok. Dün eşimle uludağa ciktik piknik yaptik o kadar rahatladim ki temiz hava ruhumu dinlendirdi ben hep oturdum eşim mangal çay falan yapti masayi kurdu. Hatta yakın bir köyde oturan köylü bir teyze yanima gelip bana bir elma verdi. Al kizim hamilesin ben yikadim ama istersen sen de yikarsın dedi. O kadar mutlu oldum ki gözlerim doldu dua ettim teyzeye. Hamile oldugum artık dışarıdan belli oluyor insanlar şefkatle bakiyor cok güzel bir duygu.
Akşamüstü de internette sadece eşim mangalda guveç temceresini karistirirken bir resmini koyduk pazar keyfi yazdik. Gorumcelerim de fotoyu kaynanama göstermiş. Huzurumuzu görünce kadına battı tabi. Aramış bizi 85 yaşındaki dedemize şikayet etmis ne demiş o da belli degil. Adam aradi bir dünya kızdı bize. Gecenlerde biz ona bişey yapmadik bagirdi çağırdı kendini hastanelik etti demis........ Dün gece çok kötüydum aglamaktan karnim kasildi eşim yalvardi hastaneye gidelim diye ama bu sefer gitmem dedim.. Offf yine çok uzattim ama anlamiyorum niye bize bunu yapiyorlar. Hadi beni sevmesinler kendi oğlunun huzurunu niye bozar bir insan.. Valla cok uzatmisim canim kusura bakma
Normal doğumda düsünüyorsan degistir bencede. Ömründe insan bir iki kere yasiyor bunu ve güzel bir deneyim olmalı.Hangi hastanede canim. Yok ben kararliyim bu kadinin elinde doğurmayacagim..
Cevap verdiğin için tşk ederim canım..
saatlerini tek tek yazdım kağıda sabahtan beri..
Dayanamayacagım yarın sabahtan doktora gidiyorum. Haberleştim doktorumla endişelenme yarın sabah gel bakalım dedi.
Hiçbirşeyim yoktu. son 5 gündür böyle
Ağlayasım geliyor. Madem öyle dün akşam nst de neden birşey cıkmadı
Sabah tekrar yazacagım..
Kasılma dediğin aynı şey mi acaba benımkıyle.. İçerden birşey ittiryormuş gibi şekli kayıyor göbeğimin.. Yumru gibi semsert oluyor 5-6 sanıye sonra geçiyor..
Nst ye girdiğimde olmadı akşam ama bugün oldu hep..
aynı dertten bende muzdaripim. doktor normalde ayda 1 geleceksin dedi. 28 eylül ayrıntılı randevum var 23 ü normal. ben 23 ünü de erteleyeceğim 28 inine. zaten aynı gün 2. ci muayene olunca indirimlide oluyor muayene. 5 gün için sorun olmaz dedim. ama sende süre 2 hafta. burada arkadaşlar kendi doktorunda görecek sonuçları dedi. bence sende ertele 2 hafta. en temizi doktoruna sorman tabi.Kızlar ben birsey soracağım ama. Ben şimdi en son 14+0 da gittim doktora. Yarın 18+0 olacağım. Doktor ayda bir diyor ama 20 haftada ayrıntılı var. Sizce bu hafta gideyim mi yoksa bekleyeyim mi ayrıntılı ultrasonu? Bir sıkıntım vs yok. Ilk gebelikte 15 günu hiç aksatmadım ama bu sefer bir değisik oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?