2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Amerikada sadece vajinal bakılıyor. Oda zaten 3 kere ilk gebelikte 8 hafta civarı, 20 hafta civarı organ gelisimi için ve en son doğum öncesi gerek görülürse.

Türkiyede eğer devlet hastanesinin aciline gidersenizde kanama kasilma gibi acil durumlar için direk vajinal bakılıyor. Bir zararı yok diye düsünüyorum bunlardan dolayı çünkü hem de riskli bir durumda bakmazlardı sanırım.

ben zaten ne bebek hissediyorum ne kasılma ne de göbek var. boş boş geçti hamilelik doğurana kadar kimse inanmayacak sanırım hamile oluşuma
Bende senin gibiyim hic merak etme yarın 19 haftaya gireceğim ama ne göbek var ne bir his. Bir iki hissettim ama oda geçti. Arada angel sound la kalp atısi dinliyorum o kadar. Birazdan eve gideceğim atayımda olmayan göbeğimi görün

kaderdaşım ben daha hiç hissetmedim. ne bulantım oldu ne kusmam. demir hapı bile dokunmadı bana allahtan belanımı istiyorsun diyor herkes bari azıcık bebek göbeğim olaydı bıngıl bıngıl şişkoluk göbeğim var sadece

Günaydın canlar kontrolden geldim çok keyifli geldiğim söylenemez yine de moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum :)
Boyu 18,41
Kilosu 220 bunlar güzel ama bebeğin eşi aşağıdaymış yat dinlen dedi ilişki iş güç herşey yasak yine.

32. Haftada kanama olabilir dedi ya da tekrar yukarı çıkabilir izleyip görücez dedi takip edicek bakalım herşeyin hayırlısı

Canım bol su tukey gebelikte su çok önemli ve ben bi arkadaşımdan duymuştum havuç suyu tüketmişti hergun 1 bardak amniyon sıvısı yükselmişti dene bence

Canim ben de ayni durumdayım.Kizimda da ayniydi hic olumsuz düşünme bak 39+1de yaptım ben plesanta previayla.Dikkat et yat dinlen isi gücü bırakacaksın gercekten.Dikkat ettiğin sürece hicbir sey olmaz Allahin izniyle

Canim ben de ayni durumdayım.Kizimda da ayniydi hic olumsuz düşünme bak 39+1de yaptım ben plesanta previayla.Dikkat et yat dinlen isi gücü bırakacaksın gercekten.Dikkat ettiğin sürece hicbir sey olmaz Allahin izniyle

İnşallah canım hiç sakınmıyordum kendimi bence o yüzden oldu 15 kilo oğlum gün içinde kucağıma alıp döndürüyordum şımartıyordum kıyamıyordum ona da evde ağır işler yapıyordum temizlik filan gerçekten çok nankör davranmışım kendime zaten 3 gündür ağrılarım vardı bu yüzdenmiş herhalde

Homely_angel nemesis
aynen, almanyada doguma kadar vajinal mod: on. 3 aydan sonra ozellikle rahim agzini olcmek icin vajinal bakiyorlar. bi sakincasi olsa almanyada erken dogum / dusuk orani cok cok yuksek olurdu bence.

fbtl amerikada ne vajinal ne ultrason var :) mesura ile karnini olcup eliyle bebis nerde diye iki mincikliyo, ki bu bahsettigim dunyanin en iyi kadin dogum hastanesinde. birde kalp atislarini dinletiyo. tek ultasonu 24. hafta da detayli inceleme yaptiklarinda gordum :) bi kerede kizim sirtima dogru yatmis hareketlerini hissedemedim gittim o zaman boyle seyyar ama cok degisik bi ultrason getirdi doktor. ben ilk mesurayi gorunce şok oldum tabi oda ayri :)

Sikma canini hicbir sey olmaz insallah. bebis iyiymisya, dinlencen artik. krese baslamismiydi senin oglun?

Ben de onu sorucaktim sen yazmissin :) Plesenta Previs rahimle mi alakali bir durum. Yani senin ikisinde de ayni durum mu oldu? Benim oncekinde hic boyle bisey yoktu, bunda plesenta asagida dedi. Yani hamileliklerin birinde olup digerinde olmayabiliyor mu?

Merhaba kızlar bir suru konusma olmuş hepsini okuyamadim.
Kontrolden cıktım allah bin sükür bi sikintı yokmuş iyiymişiz dr organlarimıza baktı ama radyolijedende randevu verdi 2 hafta sonraya detaylıda orda yapılcakmış allah hepimizin yavrularini sag salim kucaği almayı nasip etsin insallah 365 grmısız irimiyiz biraz

Masallah canim hersey yolumda olunca insan çok rahatliyor. Ben bayramdan beri durulmayan sularla cebelleşiyorum. Kayinvalidem 110 km uzaktan her gün yeni bir ateş koyuyor evimize. Bebegimin hic iyi beslenemedigini ve mutsuz oldugunu düşünüyorum. Benim en son 17 haftalikken 210 gr idi bebisim. Senin bebegin simdi kac hafta ve günlük insallah benim yasadiklarimdan bebegim etkilenmiyordur

ben gerilince çok sokmadı sanırım bir de bir hamile haberini aldıktan sonra 1 kere ilişkiye girdik aylar oldu girmeyeli belkide ondan ağrım oldu zaten ilk birleşmemizde çok zordu 1 hafta kanamıstı doktora gıdınce darlıktan demişti belkide birleşme olmadıkça benim kuku kapandı

bu kontrolde 100 soru soracağım ve ters cevaplarsa cidden konusup bır daha gelmeyeceğimi söyleyeceğim
kendi aslında liv hospıtalde calısıyor orada muayne ucretı 450 tl
saat 4 den sonra kendi muaynehanesı var oraya gidiyorum 250 lira hemşiresi ultrasonu aleti vs her seyı var muaynehanede
kendi paramla gidince insan bozuluyor sorular için para veriyorum sonucta
devleten farksız oldu cunku ben bu zamana kadar pek soru sormadım sorunca kötü oldum :)

benim bebek 200 gr 16 cm duydum ama eşim 19 dedi banada boyu çok küçük geldi niyeyse ama doktor gayet iyi dedi
bence sizin gayet ideal kilosu falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…