2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın kızlar işe gidenler kolay gelsin pazardan beri progestan içiyorym ilk iki gün baş dönmesi oldu sonra geçti ama bugün yine oldu bünyem alıştı sandım şu an işteyim zor duruyorum niye tekrsr oldu anlamadım sizce neden
Kuzum ben en basindan beri progestan kullaniyorum ve hala alisamadim. 12 haftanin dolmasini bekliyorum insallah sonra gerek kalmaz

Evett günaydın arkadaşlar. Çok şükür gittim geldim doktora. Herşey yolundaydı bebeğimin kalbini duydum çok şükür. Kalp atışını Duyar duymaz insan bi seviniyor bi seviniyor ki anlatamam. Evet progestan aldım dün direk kanama olduğunda.

Doktor kanamanin kasılmaktan olduğunu söyledi. Burnum da kanıyordu arar ara. Bunları hep söyledim. Dinlenin dedi, korkulacak bişey yokmus. He birde mide bulantısı için günde 3 seferlik bir hap yazdı onu aldım. . İnşallah mide hapı fayda eder. Çünkü yemek yiyemiyorum.

Evett günaydın arkadaşlar. Çok şükür gittim geldim doktora. Herşey yolundaydı bebeğimin kalbini duydum çok şükür. Kalp atışını Duyar duymaz insan bi seviniyor bi seviniyor ki anlatamam. Evet progestan aldım dün direk kanama olduğunda.

Doktor kanamanin kasılmaktan olduğunu söyledi. Burnum da kanıyordu arar ara. Bunları hep söyledim. Dinlenin dedi, korkulacak bişey yokmus. He birde mide bulantısı için günde 3 seferlik bir hap yazdı onu aldım. . İnşallah mide hapı fayda eder. Çünkü yemek yiyemiyorum.
Gozun aydin canim cok sevindim

Kuzum ben en basindan beri progestan kullaniyorum ve hala alisamadim. 12 haftanin dolmasini bekliyorum insallah sonra gerek kalmaz
Peki geçti mi senin lekelenme ,yan etkisi ilacın perişan etti beni işteyim bide allahtan odada koltuk var uzandım bayram sonrası bi sürü iş doktor dinlen diyor napacam bilemedim bıraksak olmazımı ilacı brnim iki kez peçeteye kahverengi leke geldi tekrsr olmadı fitil de vermedi :(

Vajinal alsana canım. O zaman etkisi olmuyor. Internette bununla ilgili birsey yazmasa bile doktor bana vajinal almak daha etkili dedi.
Söyledim yan etkisini Yok devam dedi fitil de söylemedi napacam bilmiyorum dilim dönmüyor resmen ,işe geldim bide ama allahtan odamda koltuk var uzandım napayım işi gücü iyi olursam kalkacam

Çok geçmiş olsun bi daha yaşamasın inşallah

inşallahhh :) hafif adet sancısı gibi sancım var sadece ara ve ara ara böbrek mi bel mi neremin ağrıdğını çözemediğim ağrı oluyor arada hafif:KK43: sağlıklı olsunlarda çok değişik miş

Böbrek ağrısı sanmama sebep ağrı bende de oluyor. Bıraktım kendimi dinlemeyi ben. Dinledikçe ağrı buluyorum

İlk gebeliğim gayet sağlıklı geçti.2.ve3. Düştükten sonra boyle birşey ortaya çıktı.
BENDE 1. KARNIMDA ÖLDÜ.
2. DÜŞTÜ. İKİSİ DE 3 aylıktı.
3. evladım yaşıyor. bunda oksapar iğne kullandım doğuma kadar. oğlum 16 aylık şuan.
4. hamileliğim gene düştü.
bu beşinci hamileliğim inş herşey çok güzel gider.şimdide kullanmaya başladım

Peki geçti mi senin lekelenme ,yan etkisi ilacın perişan etti beni işteyim bide allahtan odada koltuk var uzandım bayram sonrası bi sürü iş doktor dinlen diyor napacam bilemedim bıraksak olmazımı ilacı brnim iki kez peçeteye kahverengi leke geldi tekrsr olmadı fitil de vermedi :KK43:
Doktorun birak demefen biralma bence canim. Benim leke falan olmadi simdiye kadar cok şükür. Daha onceki dusuklerimden dolayi önlem amacli kullaniyorum. Evdeyken bile cok zorlaniyorum dün basim döndü halinin uzerine yattim orada uyumusum eşim uyandirip yataga götürdü. Çalışanlar için cok zordur ya Allah yardimciniz olsun. Vajinal yolu sor doktoruna ben tiksindigim için öyle almayi kabul edemiyorum zaten evdeyim yatiyorum basim dönünce idare ediyorum

Sevgili anneler bana yardım edin lütfen.. çatlatma ignemi vurali 8 gün oldu iki tane gebelik testi aldim bir normal birde erken gebelik testi erken gebelik testi çok hassas bir hafta önceden çıkarılabiliyor. Bu sabah ikisinide yaptim normal olanda birşey cikmadi ama hassas olan erken gebelik testi 3 dk da çok hafif zorla görülebilecek şekilde siliklesti 5 . 6 dk sonra tam silik oldu 10 diyi geçtikten sonrada koyulasti. Sizce hamilemiyim hiç çocuğum yok 1 senedir istiyoruz bu ay ilk defa çatlatma iğnesi oldum kimisi iğne etkisinden çıkar diyor ama 8 günde iğne etkisi olurmu
Merhaba,
Test yapmak için daha çok erken değil mi? Regl gününüzün geçmesini bekleyin. Acele etmeyin, önünüzde sabırsızlıkla geçecek daha çok haftalar olacak inşallah:)

Merhaba,
Test yapmak için daha çok erken değil mi? Regl gününüzün geçmesini bekleyin. Acele etmeyin, önünüzde sabırsızlıkla geçecek daha çok haftalar olacak inşallah:)
Ya canim ben doktoruma soyledim doktorum kan yap pozitif çıkarsa 2 gün sonra bir daha yapdeğer yükselirse genesin dedi çünkü ağrılarım var ondan yaptim öğleden sonra çıkacak dua edin lutfen

Merhaba,
canım benim 20 şubat doğum dedi doktorum bana. acaba kalp atışını duydun mu
benimkinin arife günü kalp atışı yoktu. iki hafta sonra gel dedi

Herkese iyi haftalar,
Benim bulantılarım başlamadı ama dünden beri iştahsızlık var başlayacak gibime geliyor.
Çok kötü belim ağrıyor. Zaten skolyozum var bel agrısından çok çekeceğim muhtemelen.
Ayrıca migrenim var. Dün migren tutunca bütün günü yatarak geçirdim. Hatta bugün de tam geçmedi.
Henüz kalp atışı duymayanlardan biri de benim. Önümüzdeki hafta kısmetse.

İlk gebeliğim gayet sağlıklı geçti.2.ve3. Düştükten sonra boyle birşey ortaya çıktı.
Benim de ilk gebeligim saglikliydi.2.si 9 haftalikken kesesi buyumedigi icin kalbi durdu.doktora pihtilasma sorunu olabilir mi dedim ilk dusukte hemen bunun testi yapilmaz bikac dusuk olmasi lazim dedi.siz test mi yaptirdiniz nasil ortaya cikti? Simdi cok tedirginim surekli kendimi dinliyorum

Back
X