- Konu Sahibi Homely_angel
- #5.301
45 miiBoyun kaç?Evet baya çıkmıştı ne kadar çabuk demiştim ama indi şimdi.. 45 kiloyla başladım dün doktorda ölçüldüm 45.8 çıktım o şişlik zamanları 47yi görmüştüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
45 miiBoyun kaç?Evet baya çıkmıştı ne kadar çabuk demiştim ama indi şimdi.. 45 kiloyla başladım dün doktorda ölçüldüm 45.8 çıktım o şişlik zamanları 47yi görmüştüm
Uzun değilim 1.6045 miiBoyun kaç?
Çok zayıfsın zaten kilo almaktan mı çekiniyon, istedğin gibi ye bence,ben 45olsamm hiç kafaya takmazdım herhlde:)Uzun değilim 1.60![]()
Ben yapıyorum cnm ilk kızımdada yaptım zararı varmı bilmiyorumKızlar merhaba..tatile gidicem ağda yapmam lazım ama zararı olurmu die çok endişeliyim..en azından kasık kısmına yapacağım..siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Ayni gibiyiz senle bende 158 boy 47kiloyum. Herkes rahat ye kilodan korkma diyo ama ben bi kilo alirsam bu boyla yusyuvarlak olurum diye dikkat ediyorum.Bebek alsin biz almayalim kiloUzun değilim 1.60![]()
Belki De benim pek yok göbeğim şu an ilk haftalarda daha şiştiKahverengi belli belirsiz bir çizgi cnm benim göbek çok çıktı ondan mı gözüküyor acaba
Iyi yapmışsın bence canım boş yere karnı sıkıştırmaya gerek yok dediğin gibi eninde sonunda alacağız zaten inşallahGünaydın kızlar karnım cıktı siskinlikten normal pantolon olmuyor diye hamile pantolon u aldım cok rahatladım zaten lazım olacak ha simdi ha sonra :) kilo aldımmı bilmiyorum am karnım davul gibi hala :)
Ögle birtanem korkuyorum karnım sıkışmasın diye aldım tayt giymeme eşim izin vermiyor bende o şekilde düşündüm bebeklerimiz saglıklı olsunda kilom var takmıyorum veririm diyorum emZirince inş :)Iyi yapmışsın bence canım boş yere karnı sıkıştırmaya gerek yok dediğin gibi eninde sonunda alacağız zaten inşallah
Aynen canım sağlıklı olsunlarda insan herseye razi oluyor kilo dediğin nedir verirsin yasin da küçük zaten dahaÖgle birtanem korkuyorum karnım sıkışmasın diye aldım tayt giymeme eşim izin vermiyor bende o şekilde düşündüm bebeklerimiz saglıklı olsunda kilom var takmıyorum veririm diyorum emZirince inş :)
Agdada hic problem yok doktor da bana demisti onceden, butun arkadaslarim da hep yaptirdi. Sadece bir arkadasima son 2 ay izin vermemisti doktoru kasilmalari tetikleyebilir diye. Tek sorun disarida yaptiriyorsan hijyenik olmasi cok onemli cunku mantar ve bakteri gecebiliyor.Kızlar tatile gidicem ağda yapmam lazım ama zararı olurmu die çok endişeliyim..en azından kasık kısmına yapacağım..siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Selam herkesebugün doktora giden Yok mu
Yeni geldim ben doktordan 9+3 olmuş çok şükür herşey yolunda yine pıt pıt kalbini dinledik 3 hafta sonra gel dedi 2li test için progestanı da 3 ay bitene kadar devam dddi kilo almamışım ilişki içinde şu üç ayı bi tamamlayın dedi sonra tsh için kan verdim o akşama belli olacak
İnşallah o da normale dönmüştür kızlar inşallah herkes hayırlı haber versin herzaman dua ediyorum bu forumdaki tüm arkadaşlar hamile herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır inşallah