• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Dr cuma günü gel dedi bir yere gönderecem dedi ama anlamadım kardiyoloji mı dedi tam olarak hatırlamıyorum kizimdaki aynı Dr ama hastane değiştirdi bu hastane galiba dışarda yapılacak şeyleri kendi yapıyor gibi bakalım cuma giderim ne derse o artık
radyolojidir canım daha detaylı ultrason:KK66:

hadi yaa, olur mu canım oyle hamile insana , daha cok sakınlestirecegine , haklısın canım valla mecburmusun ona gitmeye canım baska alternatifin varsa daha yolun basında degerlendir istersen doktor ilgisi önemli ilk bide bi ton merak edeceğin sey olacak normal olarak , aklına takılan biseyler olursa sor canım benim ikinci bebek elimden geldiğince yardımcı olmaya calısırım
Saol canm bnm ya aslinda bn ozel hastanede tedavi gordum tup bebek le hamile kaldim halande kendini drma gidiyorum ama drm ozel hastanede cok pahli devlet hastanesinde yaptr istersen dedi cunku cok para gitti tedavi icin oyuzden devlette yaptricaktim zaten devlet hastanesindeki drlarla bi turlu anlaşamıyorum bugunku gittigim yerde 4 lu tesr yapiyorlarmis ikili yapmıyorlarmış eşimle konustum oda yaptrma Allah korusun bi sorun cikarsada gebeligi sonlandrmicaz o bizim cocugumuz boşuna kendini strese sokma dedi bakalim Herseyin hayirlisi

Belki oyledr canm hemşire yanliş soylemiş olabilir ama bnm kizdigim konu drya sordum burda yapilmiyorsa hangi hastanede yaptrabilirim diye bilmiyorum diyo ilk hamileligim o bilmiyorsa bn nerden biliyim cok sinirli bi doktordu ya asistani bakti zaten

Sinirli kadin dogumcu ne demek ya. nerdesin bilmiyorum ama gitme bencede ona. daha sevimli bir doktor bul bence kendine.

bu arada bulantıdan mahvolan arkadaşlar bende aynı kervandayım tam gecti derken bikaç gündür yine mahvoldum ögretmenim ben artık işimide engeller boyuta geçti bugün sabah iki kere dersi bölüp lavaboya gittim psikolojim bozuldu napıcam böyle bilemiyorum başım dönüyo surekli bi atlatsaydık su günleri, en yakın arkadaşım 9 ay boyunca sürdü simdi kafayı ona taktım acaba bende mi oyle olucam diye:KK43:

Cagirma cagirma :-) gecer. bende cok fenaydim ama iyiyim iki gundur, azaliyor cok sukur. kizimdada 13un sonunda bitmisti. sanirim buda oyle olacak. insallah seninde oyle olur.

IMG_4841.webp
Kontrolden geldim canlar :)

Haftamızla uyumluyuz :) nasıl büyümüş bebişim ya el çırptı tam bebek olmuş valla :)) Deniz seyahat herşey serbest :)

Nub yeri falan çok belliydi dedim herhalde bu görüntüyü verecek çıktım odadan bir baktım yüzünü vermiş :olamaz:

Bir de bu neresi oluyor kalp mi bacak arası değildir herhalde :işsiz:

Sinirli kadin dogumcu ne demek ya. nerdesin bilmiyorum ama gitme bencede ona. daha sevimli bir doktor bul bence kendine.

Cagirma cagirma :-) gecer. bende cok fenaydim ama iyiyim iki gundur, azaliyor cok sukur. kizimdada 13un sonunda bitmisti. sanirim buda oyle olacak. insallah seninde oyle olur.
insallah canım ya kızımda basta hiç problem yasamadım sonra sıkıntılı olmustu baya bi problemler oldu, hayırlısı artık rabbim yardım etsin hepimize

Kızlar ben de kontrolden geliyorum,Bugün 9 haftalık olduk normalde ama yavrum 10 haftalık olmuş,bir sonraki kontrolde de böyle olursa satı değiştiricez dedi doktor,her şey yolunda çok şükür,2 hafta sonra ense kalınlığına bakılacak,inşallah kontrole giden herkes güzel haberlerle gelsin:KK36:

ikili 3lu yapmadan 4 lumi yapiyorlarmis. ilginc. cok bilgim yok o konularda ama ben 2li de sikinti gorurlerse 3lu felan yapiliyor diye biliyordum. Neyse 20. hafta gibi detayli bakicaklar zaten organlarina felan ay insallah :) o zaman goruruz kuzularimizi. Ben kizimin kemiklerine asik olmustum :-)
İnşallah canm ya cok sabırsızlıkla bekliyorum gunler gecmiyo sNki:anne:

Kızlar ben de kontrolden geliyorum,Bugün 9 haftalık olduk normalde ama yavrum 10 haftalık olmuş,bir sonraki kontrolde de böyle olursa satı değiştiricez dedi doktor,her şey yolunda çok şükür,2 hafta sonra ense kalınlığına bakılacak,inşallah kontrole giden herkes güzel haberlerle gelsin:KK36:
Gözünaydın canım :) Ben de yeni geldim iyiydi herşey :)

Eki Görüntüle 2025700 Kontrolden geldim canlar :)

Haftamızla uyumluyuz :) nasıl büyümüş bebişim ya el çırptı tam bebek olmuş valla :)) Deniz seyahat herşey serbest :)

Nub yeri falan çok belliydi dedim herhalde bu görüntüyü verecek çıktım odadan bir baktım yüzünü vermiş :olamaz:

Bir de bu neresi oluyor kalp mi bacak arası değildir herhalde :işsiz:

Maşallah canm Allah saglikli hayirli kucagina almayi nasip etsin

amin canım rabbim hayırlısını v
Saol canm bnm ya aslinda bn ozel hastanede tedavi gordum tup bebek le hamile kaldim halande kendini drma gidiyorum ama drm ozel hastanede cok pahli devlet hastanesinde yaptr istersen dedi cunku cok para gitti tedavi icin oyuzden devlette yaptricaktim zaten devlet hastanesindeki drlarla bi turlu anlaşamıyorum bugunku gittigim yerde 4 lu tesr yapiyorlarmis ikili yapmıyorlarmış eşimle konustum oda yaptrma Allah korusun bi sorun cikarsada gebeligi sonlandrmicaz o bizim cocugumuz boşuna kendini strese sokma dedi bakalim Herseyin hayirlisi
anladım cnm haklısın rabbim hayırlısını versin insallah ,4 lüyü yaptırırsın sende allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin insallah

masallah cok fotojenik
Kızlar biz geldik herşey süper çıktı Allah'a şükür.. darısı sizlere bizimki elini ağzına götürüp duruyordu :)) cinsiyeti sordum şimdilik erken diye bişey demedi doktor tahminlerinizi alalım teyzeler sizce ne :)
Kızlar biz geldik herşey süper çıktı Allah'a şükür.. darısı sizlere bizimki elini ağzına götürüp duruyordu :)) cinsiyeti sordum şimdilik erken diye bişey demedi doktor tahminlerinizi alalım teyzeler sizce ne :)
maşallah çok fotojenik:KK48:

IMG_4844.webp
Kızlar sex: famele yazıyor ya bu kız demek ama

Hamile insana böyle usg kağıdı verilir mi gerçek mi ki bu ya öylesine mi yazıyorlar yoksa ümitlendim valla :(

Back
X