2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Gunaydin kizlar abuk zubuk ruyalar gorene benide ekleyin :)
günaydın ah kabuslar benimde kanamam oluyor ama böyle pembe pembe ufak ufak akıntı sanmsım fark etmemısım kendimi sucluyorum falan doktoru arıyorum sehır dısında baska doktor bakıyoruz yok hastane aciline gıdıyoruz :)
sonra mobiya bakıyoruz alakasız şeylerdi :)

Dün annemle konuştuk da erken doğum riskime karşı bir kaç parça da prematüre bebek kıyafeti ekledik alışveriş listesine ne olur ne olmaz elimizin altında bulunsa İnşallah yine zamanında doğar da sıkıntı olmaz :)

Günaydın kızlar kizlar bende rüyamda doğum yapıyorum Sezeryan dikisim var ama normal doğum yapmisim bebek bir doğuyor 15 kilo yuruyor arkadaş ben bebek seveceğim diye agliyorum
Hemde 7 aylık dogurmusum öf kabus üstüne kabus:KK70:

günaydın kızlarrrr.. bugün çok keyifliyimm. bugün hem benim doğum günüm hem de 3.evlilik yıldönümümüz. :nazar:

eşim sabahları benden erken işe gidiyor, giderken başucuma çok tatlı bir not bırakmış.. :KK36::anneadayı::nazar:
Iyiki doğdun cnm evlilik yıl donumunuz de kutlu olsun:KK200:

günaydın kızlarrrr.. bugün çok keyifliyimm. bugün hem benim doğum günüm hem de 3.evlilik yıldönümümüz. :nazar:

eşim sabahları benden erken işe gidiyor, giderken başucuma çok tatlı bir not bırakmış.. :KK36::anneadayı::nazar:
Doğum günün kutlu olsun canım bebişinizle nice yıllara :)

Günaydın kızlar kizlar bende rüyamda doğum yapıyorum Sezeryan dikisim var ama normal doğum yapmisim bebek bir doğuyor 15 kilo yuruyor arkadaş ben bebek seveceğim diye agliyorum
Hemde 7 aylık dogurmusum öf kabus üstüne kabus:KK70:
hoşgeldin aramıza :)

mutlu yıllar nica sağlıkla geçen yaşlarınız yıllarınız olsun inş.

Bana garip gelen insanı bayacak kadar tatlı suyun birden anneye verilmesi ve aynı gün içinde tüm şekerli karbonhidratlı yiyeceklerin bebeğe zararlı diye yasaklanması. E sabah verdikleri koca şekerli su zarar vermedimi. Doktorlara güüvenmeli diyoruz ama hepsi farklı şey söylüyorlar. Doktorum yaptıracak olursa bu defa kendimi kasmam. Direk çıkarıveririm. :-)

:) doktorun üstüne yap bu işlemi, şeker yüklemesine tövbe etsin :-) canım ben normal hayatımda da tatlıyı çok severim. düşün yükleme sırasında yediğimiz bir dilim baklava kadar, bir kere ile bebeğe zarar gelmez diye düşündüm ben işte. tabi uzman değilim ama gebelik şekeri dayımın eşinde fark edilmedi, sonra bir de gece yatmadan tuzlu kuruyemiş yiyor. 8.ayda oluyor bu olay. sabah kalktığında gözler görmüyor, gebelik zehirlemesine çevirmiş, erken doğuma sebep oldu. benim önümde maalesef hep böyle örnekler var. o yüzden yaptırmak daha sağlıklı geliyor sanırım.

Canım kahvaltıya bişey istiyor da yapmaya üşeniyorum keşke hazır önümüze gelse herşey totomu kaldırasım yok hiç :KK70:

mutlu yıllar ve nice mutlu sağlıklı evlilik yıldönümleriniz olsun inşallah. bir sonraki bebekle birlikte :)

kötü rüyalar gören arkadaşlar içinizi ferah tutun, inşallah sadece birer rüyadır. rüyaların tersi çıkar derler..

ancak.. ben geçen yıl ilk bebeğimi kaybedeceğimi 1 hafta önce rüyamda görmüştüm , allah kimseye yaşatmasın :dua::nazar:

Back
X