2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canlar moralım o kadar bozuldu kı şimdı aşıdan geldik Hemşire sarılık var dıyor gözlerindeki sarılık hala gitmedi yuzude sarı doğduğunda yattı sarılıktan ıkı gun hastanede gecti kontrollerde düşmüştü oran kılosuda 3800 civarlarında ıyı dıyorlar anne sutu almıyor sütüm az ve emmiyor yetmiyor mecbur mama veriyorum acaba sarılığı atamıyormu
Canm banada gozunde sarilik var diyorlar ama pazartesi kontrola gittik cok şükür sarilik yoktu skma canini bi doktoruna gotur icin rahatlasin

eeg eeg özel mesaj yazamadım size izin vermedi buradan yazayım ben de ter testi yaptırmak taraftarıydım memorialde 150 acıbadem'de 800 civarı . brkleyip sütünü etkilemesindense gidip yaptırılır tabi ama uluslararası literatürü tarayıp araştırdık 10 gün boyunca bizdeki sağlık sistemi çöp.ölçümü de hatalı . yurtdışında kabul edilen referans aralığı bile başka..korkmayın inan'ın boşa üzüldüğünüzle kalacaksınız. gidin test yaptırın ama yapıp sonucunu alana kadar kendinizi yıpratmayın diye yazıyorum. bana tabi ki etrafımda yaşayan olmadığı için kimse bir şey demedi ama sağlık ocağı hemşiresi boşa korkmayın pozitifin pozitif kaldığı olmuyor drdi
yapan yer çok önemli üniversite devlet hastaneleri bu konuda daha tecrübeli ama sıra beklemektense sağlık ocağı beklenir
tercih sizin..
ben çok ağlayıp üzüldüğüm için yazmadan geçemedim

sağlıklı günler, güzel sonuçlar dilerim tüm bebeklere

canım benim allah hepinizden razı olsun. Tecrübeleriniz umut verdi bana da. Ben de sen gibiyim valla, duyduğumdan beri oğluma bakıp ağlamama engel olamıyorum. Eşimle konuştuk, kan vermeyeceğiz yarın. Direkt bi laboratuvara gidip ter testi yaptıracağız. Zaten son topuk kanı da pozitif gelirse sağlık ocağı da ter testi yaptırın diyomuş. Biz de 10-15 gün ölüp dirilmektense yaptıralım dedik. Sağlık ocağını da aradım haber verdim. Tamam o zaman siz test sonucunu getirirsiniz dedi
Bize daha yapilirken saglik ocaginda ebe demisti gebelde yanlis cikiyor sonuc ararlarsa endiselenme diye. Bence yanlistir.

O süt korumasina hic inanmiyorum ben tanidigim cok kisi var ona güvenip hamile kalan:KK45:doğumdan sonra adet olmayi beklemeden 40.gun rahim hala aşağıda olduğundan spiral takılabiliyormuş :KK53:
Sut korumasinin tibbi aciklamasi prolaktin hormonu yuksek oldugu icin yumurta gelismez ve hamile kalmazmisiz. Ben kizimda 9 ay hasta olmadim ama korkudan heray test yatirdim hamilemiyim diye megerse prolaktin hormonum yuksekmis ve yumurtam gelismiyorve regl olamiyormusum yani hamile kalma ihtimalim yokmus bosuna stress yapmisim :halay::halay::KK49:

Biz canim. Bizim de yuksek cikti ayni sekilde cok moralimiz bozuldu. Doktorumuza sorduk o da aynj seyi soyledi o cok agir bi hastalik olsa belli ederdi dedi. Saglik ocagindaki hemsire de 6 yildir bir cocukta rastladik demisti bizi sakinlestirmek icin.tekrar verdik cok sukur normal geldi ama normal gelince aramiyorlar.bizim bir arkadas saglik mudurlugundeydi o soyledi saolsun. Kendini yipratma normal gelecektir ins

Evet canım normal gelince aramıyorlarmış. Güya diğer değerler iyiymiş, sadece kistik fibroz yüksek gelmiş hemşirenin söylediğine göre. ter testi yaptıralım dedik tekrar topuk kanı vermek yerine. Dualarınızı esirgemeyin lütfen

eeg eeg özel mesaj yazamadım size izin vermedi buradan yazayım ben de ter testi yaptırmak taraftarıydım memorialde 150 acıbadem'de 800 civarı . brkleyip sütünü etkilemesindense gidip yaptırılır tabi ama uluslararası literatürü tarayıp araştırdık 10 gün boyunca bizdeki sağlık sistemi çöp.ölçümü de hatalı . yurtdışında kabul edilen referans aralığı bile başka..korkmayın inan'ın boşa üzüldüğünüzle kalacaksınız. gidin test yaptırın ama yapıp sonucunu alana kadar kendinizi yıpratmayın diye yazıyorum. bana tabi ki etrafımda yaşayan olmadığı için kimse bir şey demedi ama sağlık ocağı hemşiresi boşa korkmayın pozitifin pozitif kaldığı olmuyor drdi
yapan yer çok önemli üniversite devlet hastaneleri bu konuda daha tecrübeli ama sıra beklemektense sağlık ocağı beklenir
tercih sizin..
ben çok ağlayıp üzüldüğüm için yazmadan geçemedim

sağlıklı günler, güzel sonuçlar dilerim tüm bebeklere
Canım Ankaradayız biz. Sağlık ocağının kan saçmalığını bi 10-15 gün daha bekleyip sinir hastası olmayalım diye özel bi laboratuvarda yaptıralım dedik ter testini. Çünkü sen de anlarsın ki öldüm öldüm dirildim bugün. Hala da kendimr tam gelemedim. Laboratuvar ankaranın iyi güvenilir lablarından. Test ücreti de 169 tl imiş. Yeter ki temiz çıksın. Allah razı olsun, içime su serptiniz hepiniz. Dua edin e mi güzel anneler

Bize daha yapilirken saglik ocaginda ebe demisti gebelde yanlis cikiyor sonuc ararlarsa endiselenme diye. Bence yanlistir.
İnşallah canım benim, umudum o benim de. Zaten bir şeyi de zehir etmeseler şaşacağım. böyle bir şey nasıl bu kadar çok yanlış sonuç çıkarır. Delirmemek işten değil

canım benim allah hepinizden razı olsun. Tecrübeleriniz umut verdi bana da. Ben de sen gibiyim valla, duyduğumdan beri oğluma bakıp ağlamama engel olamıyorum. Eşimle konuştuk, kan vermeyeceğiz yarın. Direkt bi laboratuvara gidip ter testi yaptıracağız. Zaten son topuk kanı da pozitif gelirse sağlık ocağı da ter testi yaptırın diyomuş. Biz de 10-15 gün ölüp dirilmektense yaptıralım dedik. Sağlık ocağını da aradım haber verdim. Tamam o zaman siz test sonucunu getirirsiniz dedi
Canım genelde yanlis çıkıyormuş Siz bendede başka yere yaptırın içiniz rahat olsun
Kızlar ya bana kimse neden cevap yazmıyor:KK43: bunalımdayım benim gibi dert eden yokmu sütü falan kafayı yiycem
Ben ben ben doymuyor mu şutum az mi sürekli endişe içindeyim bugünde 40. Günümüz
Canlar moralım o kadar bozuldu kı şimdı aşıdan geldik Hemşire sarılık var dıyor gözlerindeki sarılık hala gitmedi yuzude sarı doğduğunda yattı sarılıktan ıkı gun hastanede gecti kontrollerde düşmüştü oran kılosuda 3800 civarlarında ıyı dıyorlar anne sutu almıyor sütüm az ve emmiyor yetmiyor mecbur mama veriyorum acaba sarılığı atamıyormu
Kuzum sutunu sağ en kolay sutle atiyor sarılığı ben sagdim verdim sürekli emmedi başta ve güneş buldukça zıbınla bırakıp güneşe yatırdık güneşe yatırmakla 2 gün bile fark etti
Gözlere gelince bizim hala var o 3 ay geçmez takılmayın dedi
Sen muayeneye gidince bakmadılar mi tekrar sarilik değerine

Kac gunluk oldunuz canm bnde cok bunalımdaydim bu bir haftadr gecti anne cocuk dışarı cikin hava alin iyi gelicekgir bn hp oyle yapiyorum
Canım 25 günlük olduk biz inan çok bunalımdayım ya sürekli evham yapıyorum süt konusunda emziroyorum yetmiyor azalıcak diye çok korkuyorum

3700 canım kilosu. Uyandırmada inanılmaz zorluk çekiyorum. O yüzden emziremiyorum da biberona sağıp veriyorum artık zorla
Ben de kasikla verdim canim cok zordu bogazina kacicak diye odum kopuyordu. Uyandiramadik biz de uykuda besledik hep ama 3 gune dusmeye basladi degerleri. Bir de hergun 15 dakika guneste gezdirdik.uyandiramazsan hic moralini bozma sabirla tik agzina biberonu.

Canım 25 günlük olduk biz inan çok bunalımdayım ya sürekli evham yapıyorum süt konusunda emziroyorum yetmiyor azalıcak diye çok korkuyorum
Canm o korku bnde hala var bn mana veriyorum acaba doyuyormu azmi veriyorum cokmu diye dusunmedigim gun yok ama idrari tuvaletininiyi yapiyo demk doyuyo birde kilosuda iyi bebek doymazsa zaten onu susturamazsin oyle bi aglarki bu korkular hp olucak annelik işte sen sutum kacicak diye düşünme sutun var yetiyor insallah sakin pozitif olmaya calis yarin bi gezmelere cikin yenilenirsin bnde bugun biraz yorgun bitkin hissediyordum yarim saate disari ciktik inan cok iyi geldi kirki cikmadan disari cikma diyenkeri de dinlenmiyorum batıl inanç seylere inanmiyorum melegin tuvaletini yapiyormu ozmn doyuyordur annesi sen korkma

Bazı bebeklerde sarılık geçmesi 40 günü buluyormus canım ama tehlikeli olan günler ilk 10 gün...o yüzden çarşamba zamanla atar inşallah. Sen sik sık emzir gundüzeri güneşe çıkar geceleri beyaz ışık altına yatir korkma geçer insallah

Emziriyormussun ne güzel sürekli vesvese yaparsın gerçekten azalır. Her emzirme sonrası bol su iç rezene lactamil humana vb iç herseyi yapiyorum de asla bitecek azalacak diye düşünme articak hatta.bebek büyüdükçe daha çok çekiyor ve artıyor sutler sen iyi düşün hiç öyle kötü düşünme canım

Evet canım normal gelince aramıyorlarmış. Güya diğer değerler iyiymiş, sadece kistik fibroz yüksek gelmiş hemşirenin söylediğine göre. ter testi yaptıralım dedik tekrar topuk kanı vermek yerine. Dualarınızı esirgemeyin lütfen
Evet bizim de tek o deger yuksekti.Doktor da bu testin hassas olcum gerektirdigi bu da saglanamadigi icin hep hata verdigini soyledi. Ter testi daha cabuk sonuc verir tabiki bir saatte cikiyormus.Digeri bir haftayi buluyor. Bence dert etme yoktur ins

Back
X