- Konu Sahibi Homely_angel
- #44.981
Bizde odedik baska bi hastanede yaptordik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizden kalça ultrasonu istemediler sizden kim istiyor kızlar
Bizim dahildi pakete.Kızlar kalça ultrasonu ücretli mi yoksa Doğum paketine mi dahil
Rutin isteniyor canim.kalca cikikligi varsa erken teshiste tedavi cok basit cift bez takiyorsun bebene geciyir ama ileriki yaslarda ameliyat gerekiyor.Bizden kalça ultrasonu istemediler sizden kim istiyor kızlar
Anneler Bebeğinizin göbeği nasıl. Bizimkisi dışa çıkık. .Sağlık ocağında hemşire bi bezle sarın üstünü dedi.annem de bozuk para koyalim üzerine diyor onlar öyle yaparlarmis ben istemedim.zamanla içine göçmez mi ki...
Valla lohusalık beni fena çarptı, meme acısı, kabızlık, hemoroidler(2. Çocuğu olanlar biraz moral verin, ne zaman geçecek bu dertler
(
Bunda da mi ayniyizBirimde dışa doğru canım, normal dediler. %10 insanın dışa doğru olurmuş. Bir de tembih ettiler şakın bastırmaya bir şey koymaya çalışmayın diye.
Kıyamam ya Allah şifa versin Allah yadmxiniz olsun insallah cabacik atlatirsiniz canm kasik fitigi nasil anlasildiKizlar oglumda kasik fitigi cikti yarin acil ameliyat olacak var mi basina gelen
Canim gece ve gunduz damlasi var. Gunduz damlasi 2 haftalik gece damlasi 1 aylik olunca kullaniliyor. Hepsiburada gittigidiyor ve instagramda satiliyor.satan baska yerlerde var sanirim ama takliti cok fazla. Besin takviyesi ilac degil. 4 saatte bir veriliyor maksimum. Ama illa 4 saatte vereceksin die bir seey yok bebenin gazina gore degisiyor.nemesis canım bana mommy bliss hakkında bilgi verirmisin bizimde çok gaz sıkıntımız varda nerden temin edebilirim neye iyi geliyor ne kadar kullanıyoruz nasıl kullanılıyor hiç bi bilgim yok. Bugün 16 günlük oldukta
![]()
Oyyy maşallah ona :)Bu arada biz kontrolden ciktik. 4.650 olmus kilosu Boyu 58 cm olmus. Kalpte hirilti filan cikmadi. Persembeye rutin kalp ekosu randevusu aldik. Asimizida olduk. Aglamadi bile. Ufak bi ogne sirasinda bağırdı sonra hemen sustu :) simdilik sikinti yok gibi gülücükler saçıyor etrafa :)
telim kırıldı eskisi gibi giremiyorum kızım beni emzik gibi kullanıyor sürekli yapışık ikiz gibiyiz tatlım hep aklımdasınız özledim en kısa zamanda tel alınca dönücem aranıza sen nasılsın bebişimiz nasılPOWERHACK canm nasilsiniz sesiniz cikmiyo bayadr girmiyorsun
Masallah prensesimize iyi olmaniza sevindim kuzum cok şükür iyiyiz bizde bnde ozledim seni gozum hp seni aradi goremeyince merak ettimtelim kırıldı eskisi gibi giremiyorum kızım beni emzik gibi kullanıyor sürekli yapışık ikiz gibiyiz tatlım hep aklımdasınız özledim en kısa zamanda tel alınca dönücem aranıza sen nasılsın bebişimiz nasıl
Ben yeni geçiriyorum madtit ama sütüm hiç kesilmedi.sen bir doktors görün benceKızlar benimde bir sorunum var özellikle sağ göğsüm çok acıyor ağrıyor. Emzirirken de çok acıyor. Bazen dayak yemiş gibi acıyor hissediyorum. Ama içerden gelen bir acı elliyorum acımıyor o acı yok. Mastit mi dedim ama değil süt geliyor anlamadım yani. Daha önce mastit geçirmiştim ondan mı bilemedim. Ne yapsam akıl verin bana da
Kızlar ya bana kimse neden cevap yazmıyorbunalımdayım benim gibi dert eden yokmu sütü falan kafayı yiycem
Ben yeni geçiriyorum madtit ama sütüm hiç kesilmedi.sen bir doktors görün bence
Kızlar bebişleri hergün yıkıyor musunuz ben 4 yada 5 günde bir yıkıyorum çok mu arası