2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Anneler Bebeğinizin göbeği nasıl. Bizimkisi dışa çıkık. .Sağlık ocağında hemşire bi bezle sarın üstünü dedi.annem de bozuk para koyalim üzerine diyor onlar öyle yaparlarmis ben istemedim.zamanla içine göçmez mi ki...

Birimde dışa doğru canım, normal dediler. %10 insanın dışa doğru olurmuş. Bir de tembih ettiler şakın bastırmaya bir şey koymaya çalışmayın diye.

Valla lohusalık beni fena çarptı, meme acısı, kabızlık, hemoroidler:KK43:(2. Çocuğu olanlar biraz moral verin, ne zaman geçecek bu dertler:KK43:(

Kiz ilk bebem ama hemoroid denen illetlw ugrasiyotum bende. Suya oturacak vaktim yok kremle halletmeye calisiyorum ama gececek gibi degil. Suya oturdugum gun rahat ettim tek. Ne yapip edip uygulamali aslinda.

nemesis nemesis canım bana mommy bliss hakkında bilgi verirmisin bizimde çok gaz sıkıntımız varda nerden temin edebilirim neye iyi geliyor ne kadar kullanıyoruz nasıl kullanılıyor hiç bi bilgim yok. Bugün 16 günlük oldukta :işsiz:

nemesis nemesis canım bana mommy bliss hakkında bilgi verirmisin bizimde çok gaz sıkıntımız varda nerden temin edebilirim neye iyi geliyor ne kadar kullanıyoruz nasıl kullanılıyor hiç bi bilgim yok. Bugün 16 günlük oldukta :işsiz:
Canim gece ve gunduz damlasi var. Gunduz damlasi 2 haftalik gece damlasi 1 aylik olunca kullaniliyor. Hepsiburada gittigidiyor ve instagramda satiliyor.satan baska yerlerde var sanirim ama takliti cok fazla. Besin takviyesi ilac degil. 4 saatte bir veriliyor maksimum. Ama illa 4 saatte vereceksin die bir seey yok bebenin gazina gore degisiyor.

Bu arada biz kontrolden ciktik. 4.650 olmus kilosu Boyu 58 cm olmus. Kalpte hirilti filan cikmadi. Persembeye rutin kalp ekosu randevusu aldik. Asimizida olduk. Aglamadi bile. Ufak bi ogne sirasinda bağırdı sonra hemen sustu :) simdilik sikinti yok gibi gülücükler saçıyor etrafa :)
Oyyy maşallah ona :)

Kızlar benimde bir sorunum var özellikle sağ göğsüm çok acıyor ağrıyor. Emzirirken de çok acıyor. Bazen dayak yemiş gibi acıyor hissediyorum. Ama içerden gelen bir acı elliyorum acımıyor o acı yok. Mastit mi dedim ama değil süt geliyor anlamadım yani. Daha önce mastit geçirmiştim ondan mı bilemedim. Ne yapsam akıl verin bana da

POWERHACK POWERHACK canm nasilsiniz sesiniz cikmiyo bayadr girmiyorsun
telim kırıldı eskisi gibi giremiyorum kızım beni emzik gibi kullanıyor sürekli yapışık ikiz gibiyiz tatlım hep aklımdasınız özledim en kısa zamanda tel alınca dönücem aranıza sen nasılsın bebişimiz nasıl

telim kırıldı eskisi gibi giremiyorum kızım beni emzik gibi kullanıyor sürekli yapışık ikiz gibiyiz tatlım hep aklımdasınız özledim en kısa zamanda tel alınca dönücem aranıza sen nasılsın bebişimiz nasıl
Masallah prensesimize iyi olmaniza sevindim kuzum cok şükür iyiyiz bizde bnde ozledim seni gozum hp seni aradi goremeyince merak ettim

Kızlar benimde bir sorunum var özellikle sağ göğsüm çok acıyor ağrıyor. Emzirirken de çok acıyor. Bazen dayak yemiş gibi acıyor hissediyorum. Ama içerden gelen bir acı elliyorum acımıyor o acı yok. Mastit mi dedim ama değil süt geliyor anlamadım yani. Daha önce mastit geçirmiştim ondan mı bilemedim. Ne yapsam akıl verin bana da
Ben yeni geçiriyorum madtit ama sütüm hiç kesilmedi.sen bir doktors görün bence

Kızlar ya bana kimse neden cevap yazmıyor:KK43: bunalımdayım benim gibi dert eden yokmu sütü falan kafayı yiycem

Tatlım hayat sen planlar yaparken başına gelenlerdir demişler, bir şeyin olacağı varsa olur bunu düşünüp rahatlatmaya çalış biraz kendini. Sonuçta elinden geleni yapıyorsun ;)

Ben yeni geçiriyorum madtit ama sütüm hiç kesilmedi.sen bir doktors görün bence

Ama mastit in hiçbir belirtisi yok acı dışında başka bişey yok yani. Ne ateş ne kızarma nede göğüste kitle ya da tıkanıklık. Bunlar olmadan da mastit olunuyor mu ki.

Back
X