2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Sezeryan bolgeniz kaç günde iyileşti. Bugün 9 gün oldu ama acıyor hala aksama doğru 2buklum yürüyorum.

Bu arada benim gosumde beyazlikta yok çok şükür ama acının nedenini anlayamadım
Beyazlık nokta gibi öyle iyice inceleyince gördüm bende krem sürüyorum ama oğlanın ne zaman emesi belli olmuyor ki ! Hemen yıkamak zorunda kalıyorum
Dün akşam zaten oğlan bir cozuttu 2/3 saat ağladı neden oldu anlamadım

Benim de denemediğim şey kalmadı. Emerken yastık kundak ne bulursam sıkıyorum. Hatta en son tırnağımı avcuma batirmaya basladim farkinda olmadan. Az önce randevu aldım ogleden sonra doktora gidicem. Enfeksiyon diyince acaip korktum. Çocuğum memeyi birakmasin diye zor olsa da emzirdim ama bu sefer de enfeksiyon bulaşmasın çocuğuma :kızgın:
Yok cnm sanmıyorum, ben sağıyırum ve ilaç sürüyorum tek meme emzryorm öbütünü sağıyorum iyileşsin diğerini sağıp tedavi edicrm ama bende aynı durundaym çok acıyoooo

Yok cnm sanmıyorum, ben sağıyırum ve ilaç sürüyorum tek meme emzryorm öbütünü sağıyorum iyileşsin diğerini sağıp tedavi edicrm ama bende aynı durundaym çok acıyoooo
Kızlar ben yaralardan silikon meme ucuyla kurtuldum 2 gün sadece silikon meme ucuyla emzirdim o ara kendi uçlarım iyileşti şimdi arada kendi meme ucumla veriyorum
Eşim diyo bunu icat edenden Allah razı olsun :)
Çok ağlıyodum emzirirken kanıyordu meme ucum şimdi geçti çok şükür

Bu arada meme ucu acıyan anneler,benim ilk çocuğumda çok uzun sürmüştü ağrılı süreç,bu sefer 1 hafta bile sürmedi,bi kere kanadı garmastan krem sürdüm sonra Sürekli ağrı olmuyor hiç,arada acı oldukça yine sürüyorum sıkıntı olmuyor.tavsiye ederim size de

Kizlar benimki uyusun cit sesinde uyaniyor. Inanirmisiniz uyudugu odaya terliklerimi cikarip giriyorum ayak sesine bile gozlerini aciyor. Sizle boyle bisey var mi? Sordum bebekler derin uykuya dalamazlar buyudukce agirlasir uykusu dediler ama hep boyle devam ederse yandik.

Y yyllzz
Kizlar benimki uyusun cit sesinde uyaniyor. Inanirmisiniz uyudugu odaya terliklerimi cikarip giriyorum ayak sesine bile gozlerini aciyor. Sizle boyle bisey var mi? Sordum bebekler derin uykuya dalamazlar buyudukce agirlasir uykusu dediler ama hep boyle devam ederse yandik.
Bnmkide oyle canm suan uyuttum biraz uyicam dedim yok her 5 dkkada mirilaniyo kipirdiyorum uyaniyo

Selam kızlar:anne:

Geçmişi okuyamadım. Uykusuz geceler modundayım:işsiz: bir de 2gündür bebeğim kakasını zor yaptı sancı çekti resmen kuzucum onun derdiyle uğraştık. Bugün bundan sonra devam etmeyi düşündüğümüz çocuk doktoruna götürdük, kilosu 3075 gr çıktı. 3255gr doğmuştu, hastaneden 3015 çıktı. Dr kötü bişey demedi ama bol bol emzir dedi. Bir de emzik verdiğimizi görünce bol bol emzir dedi. Kendimi berbat hissettim. Sanki bebeğimden meme kaçırıyormuşum kolayına kaçıp emzik vermişim de kilo almamış gibi hissettirdi bana:işsiz: bi hafta sonra tekrar gidicez, bol su içip her dk emzircem kuzumu:KK37:
Kuzum emmek mi istiyor hazzina mi tutuyor bilemezsin bu ara o yüzden bence sen emziği az ver bol bol emzir

Birde emzirenler neden mama veriyorsunuz hala, doktorunuz mu önerdi? Bir kerede kaç ml süt içiyor tahmini?
dr doymadigıni soledigi icin veriyorum kilo alımı guzel ama bizim genetik galiba doymuyor ortalıgi yıkiyo paşam ml olarak bilmiyorum ama her emiste iki göğus emiyo 2 gogus toplam 30 dk emiyo ustune mama yiyo benimki ac ne versen yer zaten sutumde yetersiz heralde yada baska bebege yeter benim oglana yetmiyo bilemedim ben artık sorgulamaktanda vazgeçtim zaten karni doysun memeyle yada mamayla sorun yok sonuçta memeyide birakmadi hala yara ve aci icinde olsamda emzirmeye devam

Bu arada meme ucu acıyan anneler,benim ilk çocuğumda çok uzun sürmüştü ağrılı süreç,bu sefer 1 hafta bile sürmedi,bi kere kanadı garmastan krem sürdüm sonra Sürekli ağrı olmuyor hiç,arada acı oldukça yine sürüyorum sıkıntı olmuyor.tavsiye ederim size de
Bende o krem de çok fayda gördüm burdan da çok yazdım ..

Sese duyarlı ise öyle gidiyor canım maalesef ilk kızım laminant gicurdasina uyanirdi

Kızlar ben yaralardan silikon meme ucuyla kurtuldum 2 gün sadece silikon meme ucuyla emzirdim o ara kendi uçlarım iyileşti şimdi arada kendi meme ucumla veriyorum
Eşim diyo bunu icat edenden Allah razı olsun :)
Çok ağlıyodum emzirirken kanıyordu meme ucum şimdi geçti çok şükür
Bende onla yapıyorum arada ama çok akıtıyo ve sanki onla emince hiç doymuyo hemen tekrar aranıyo sende öyle olmuyormu?

Bende onla yapıyorum arada ama çok akıtıyo ve sanki onla emince hiç doymuyo hemen tekrar aranıyo sende öyle olmuyormu?
Canım onda da çok süt geliyor ağzından akmasından anlıyorum ama bazen ben de doymadığını düşünüyorum genel hali öyle olduğu için silikon meme ucuna bağlamadım
Beni ciddi anlamda çok rahatlattı

Ben silikon uçla da emzirdim ama yine acıması devam etti. Doktor 2 tane krem verdi simdi. En az 1 hafta emzirmeye ara ver dedi. Ondan sonra çocuk bir daha emmez dedim. Yapacak bişey yok dedi. Sizin doktorlar birakma demiş benimki pek gaddar herhalde :duduk:

Bebiciğimin göbeği düştü, banyosunu da yaptı, rahatladı bence:KK37:

Bu arada göğüs uçları benimde aşırı acıyordu lansinoh süre süre bir hal olmuştum. Ama dünden beri azaldı acısı. Belki ben alıştım belki de bebe artık daha iyi emiyor:KK69:

Ilk bebek icin 2 yil bekledik. Bir sürü tedavi tabi o arada eşim ameliyat oldu ben rahim filmi denemeler denemeler. Tüp bebek deneyecekken o ay hamile kaldım. Ikinci bebekte korunduk doğum sonrası artık bırakalim korunmayi nasilsa hemen olmaz dedik ilk ay hamile kaldim. Deseler inanmazdım nasıl oluyor derdim tek seferde oluyormuş:KK70:
Yaaa ne guzel darısı basımıza :)

Back
X