2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben silikon uçla da emzirdim ama yine acıması devam etti. Doktor 2 tane krem verdi simdi. En az 1 hafta emzirmeye ara ver dedi. Ondan sonra çocuk bir daha emmez dedim. Yapacak bişey yok dedi. Sizin doktorlar birakma demiş benimki pek gaddar herhalde :duduk:
Bana lansin. dan daha iyi gelen emzirdikten sonra sütün yağlı kısmını sürüp kuruyana kadar göğsü havalandırmak oldu. Doktor önerisiydi. Öyle öyle geçti zamanla. Tavsiye ederim

merhabalar 38+3teyim cumartesi çatı muayenesi yapıldı kızımın kafası tam aşağı inmemiş kanal müsaitmiş çömelme egzersizlerini yapıyorum yarın tekrar kontrolüm var kafası aşağı inermi?

İlk mesajımda da yazdığım gibi çöm uzun süredir takip ediyorum bazen merakla Doğum yaptı mı diye Doğuma gidenlerin haberini bekledim bazen erken Doğum yapanlara endişe edip haber var mı die girip girip baktım foruma
Şimdi de kistik fibrozis mevzusu olunca artık üye olup birşeyler yazmalıyım dedim :KK52:
Üye olunca da yorum yapmadan duramayacak gibiyim
Herkese tekrardan merhaba:KK54:

Kızlar merhaba oyun halısı bebeklerin ilgisini ne zaman çekmeye başlar kullananlar bebisleriniz ne kadarlık ve tepki veriyorlar mı

Ben silikon uçla da emzirdim ama yine acıması devam etti. Doktor 2 tane krem verdi simdi. En az 1 hafta emzirmeye ara ver dedi. Ondan sonra çocuk bir daha emmez dedim. Yapacak bişey yok dedi. Sizin doktorlar birakma demiş benimki pek gaddar herhalde :duduk:
Ara verme hele ki o kadar süre
Bi emzir bir sağ derim krem ise yarasin en azından

Kızlar 2 gündür goguslerim çok yumuşak süt var ama bebis emerken çok sinirleniyor burda da konuşuldu gaza baglamistim ama normalde yapmiyor bi tek emerken ayaklarını vuruyor ağzına alıyor 5sn emiyor çıkarıyor. ..az mı geliyor sütun acaba..pazar gününe kadar çok iyiydi dolu doluydu hatta cuma Sağdım negatif dusunmek istemiyorum ama niye böyle oldu anlamadim...ara ara böyle olan var mı eskisi gibi dolar mi acaba

Kizlar benimki uyusun cit sesinde uyaniyor. Inanirmisiniz uyudugu odaya terliklerimi cikarip giriyorum ayak sesine bile gozlerini aciyor. Sizle boyle bisey var mi? Sordum bebekler derin uykuya dalamazlar buyudukce agirlasir uykusu dediler ama hep boyle devam ederse yandik.

Canım etkisi oldu mu bilmiyorum ama biz eve geldiğimiz ilk günden itibaren TV ya da müzik açık uyuttuk. Yanında sesli konuştuk ne bileyim makine de çalistirdik. Sese pek uyanmiyor sadece ağlamak istediginde ya da uykuya doyduğunda uyanıyor. Tabi açlık gaz falan da uyanma sebebi normal olarak. Ama ses yaptık diye uyandigi olmuyor pek.

Masallah prensesimize iyi olmaniza sevindim kuzum cok şükür iyiyiz bizde bnde ozledim seni gozum hp seni aradi goremeyince merak ettim
allah razı olsun cnm benimde aklım sende ve diger arkadaşlardaydı ztn pek sosyal biri degilim çok arkadaş cevrem yok sizler varsınız işte :)

60 CC verdiğimde eğer çok emmisse çıkarıyor ben iki kere veriyorum mama 24 saatte ..
100 CC ver yine içer sonra çıkartır işte bı de anne sütüne gore mamanin hazmı zor tabi ikinma kızarma daha çok oluyor gazı çıkana kadar
Bende sadece gece 2 kere veriyorum 2.5 saatte bi sonra emziriyorumda aralarda hala aranıyo ağlıyo kuş kadar midesi var zararı olacak diye korkuyorum. Ama teninde sarılık olduğu için vermeyince de korkuyorum arada kalıyorum

80 çok fazla değil mi kızlar?ben de mama takviyesi yapıyorum ve geçen hafta doktor bana 50 cc dedi vermem gereken miktarı,emerse miktarı azalt dedi hatta
Mesela ben yatmadan emziriyorum zaten kendi uyanmıyorum 2.5 saat sonra kalkıyorum 70 verdim doymadı arandı uyumadı ağladı sonra beni emdi tek göğsümü baya. Uyudu 2.5 saat sonra yine aynı mamadan sonra emzirmek istemiyorum ama kesinlikle uyumuyo çok ağlıyo. Teninda sarılık var korkuyorum da. O yüzden mamayıda kesmiyorum

Kızlar bu gelen giden işi çok canımı sıkıyo benim. Ya eşim askerden geldi 6 gün annemde durdum ki oraya gelsinler diye. Dün evimize geçtik bugün eşimin akrabaları gelmeye başladı. Ya bide onlara hizmet ediyorum dikişim acıyo bi taraftan zaten bebek uyanmıyo saatler sürüyo emzirmem hatta emmiyo biberonla sağıp veriyorum herkes bi taraftan karısıyo. Onların yüzünden bebeğimi ihmal ediyorum bi baktım altına yapmış kim bilir kaç dk öyle geçtim odaya dakikalarca ağladım. Neden insanlar fikirsiz bu kadar ya

merhabalar 38+3teyim cumartesi çatı muayenesi yapıldı kızımın kafası tam aşağı inmemiş kanal müsaitmiş çömelme egzersizlerini yapıyorum yarın tekrar kontrolüm var kafası aşağı inermi?
Benim doğuma gittiğimde %40 bile aşağıda değildi bebek uzun bi sancı sürecinden sonra normal yaptım ama devlet hastanesi olduğu için zorladılar özel olsa direk sezeryana alırlardı beni

Back
X