2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Masallah kuzucuga biz 74 günluguz 70 gunlukken 5.400 gr 58 cm bas çevremizde 39 du gelisiminiz biraz hizli ama bence problem olacak bisey allahim nazarlardan korusun cnm

Bende 2 numara kullaniyorum prima premium care tam 3 kg da 2 numaraya gectim 6 kg oluncada 3 numaraya gecicem taşmadan degilde gobekden kapatmak zor olup sanki gevsekmis gibi kalinca kiloya göre degistiriyorum

Gecmis olsun canım hemencik toparlarsınız insallah
Homely_angel Homely_angel ben yogurt yemiyorum gaz yapar diye probiyotik yogurt severim yesem gaz yapar mi sizde gaz oldumu?

Ben yemiyorum canım süt yasağım var şu an.

Kizlar uyku problemi yasayan var mi? Benimki hic uyumuyor. Salliyorum, menede uyutmaya calisiyorum tik yok. Hele gunduzleri en fazla 15-20 dakika uyuyor. Bir de uyanikken zaten kucaktan indirmem mumkun degil cigligi basiyor. Kollarim koptu. Boyle olan var mi? Ne yapmak lazim

Bizim böyle değildi canım, 40 tan sonra başladı. Bu normal değil diye biliyorum.

Evet normal degil ama sebebi enfeksiyon da olabilir gida alejisine kadar yol var dedi enfeksiyonfada genede emziriceksin dedi bebekten kan almayalim cani acimasin dedi oyle yani takip edilecek. Sana ne dicekler merak ettim

Kizlar uyku problemi yasayan var mi? Benimki hic uyumuyor. Salliyorum, menede uyutmaya calisiyorum tik yok. Hele gunduzleri en fazla 15-20 dakika uyuyor. Bir de uyanikken zaten kucaktan indirmem mumkun degil cigligi basiyor. Kollarim koptu. Boyle olan var mi? Ne yapmak lazim
Gunduz benimde oyle uyku denen sey yok

Her aksam ayni saattte yika yagla masajla pijama giydir emzir yatir bir yerden sonra rutin olusuyor.

Evet normal degil ama sebebi enfeksiyon da olabilir gida alejisine kadar yol var dedi enfeksiyonfada genede emziriceksin dedi bebekten kan almayalim cani acimasin dedi oyle yani takip edilecek. Sana ne dicekler merak ettim

Biz yaşta testlerini yaptırdık, temiz çıktı.

Yarın akşam yazarım ;)

Aynen bitik durumdayım. Uyumuyor,uyur gibi yapıp 10 dakikaya açıyor gözünü.

Dua en gündüz ben aynı sorunu gece yaşıyorum

Her aksam ayni saattte yika yagla masajla pijama giydir emzir yatir bir yerden sonra rutin olusuyor.
Evet yikamayi hergun yapmaya baslayayim gun asiri yikiyorum normalde. Ama yikanma bittikten sonra bazen giydiremeden bile emmeye baslatiyorum cunku kiyamet kopuyor :)
Aynen bitik durumdayım. Uyumuyor,uyur gibi yapıp 10 dakikaya açıyor gözünü.

Ben gecen gun dakika dakika not tuttum toplam 1 gun boyunca 10 saat uyumus. Mesaj attim doktor 1 aylik bebek icin cok az dedi. Tamam az oldugunu biliyorum ama nasil uyutucam, ben mi beceremiyorum acaba :KK43: gece uykusu yine 6-7 saat suruyor ama gunduz sifir :KK43:

Uyku kalıpları kızlar :)

Eklentiler

• IMG-20180326-WA0000.webp
    IMG-20180326-WA0000.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 74
Evet yikamayi hergun yapmaya baslayayim gun asiri yikiyorum normalde. Ama yikanma bittikten sonra bazen giydiremeden bile emmeye baslatiyorum cunku kiyamet kopuyor :)

Ben gecen gun dakika dakika not tuttum toplam 1 gun boyunca 10 saat uyumus. Mesaj attim doktor 1 aylik bebek icin cok az dedi. Tamam az oldugunu biliyorum ama nasil uyutucam, ben mi beceremiyorum acaba :KK43: gece uykusu yine 6-7 saat suruyor ama gunduz sifir :KK43:

Bizim de öyle uyumuyorsa ne yapacağız onu söyleşin o halde.

Kızlar selam
Biz bugün 46 günlük olduk bende kırkım falan çıkmasına rağmen hala buhranlarım streslerim endişelerim devam ediyor sizlerde böylemisiniz hala?

Kızlar selam
Biz bugün 46 günlük olduk bende kırkım falan çıkmasına rağmen hala buhranlarım streslerim endişelerim devam ediyor sizlerde böylemisiniz hala?

Sabırlı ol.. 40 sembolik bir rakam, yavaş yavaş azalarak bitecek. 65. Günden bildiriyorm. Bitmese kimse ikinciye cesaret etmezdi. Yavaş yavaş oluyor ama bitiyor emin ol

Yarin iki aylik aşımız var korkuyorum acaba ateş huysuzluk yaparmi varmi iki aylik aşı yaptiranlar

Back
X