- 30 Haziran 2010
- 1.078
- 431
- 323
- Konu Sahibi Homely_angel
- #48.001
Her akşam 7 yi nereden biliyor bu kız hep aynı şey oluyor, ağlama krizi ve uykuya dalamama , gazı yok kesinlikle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah kuzucuga biz 74 günluguz 70 gunlukken 5.400 gr 58 cm bas çevremizde 39 du gelisiminiz biraz hizli ama bence problem olacak bisey allahim nazarlardan korusun cnm
Bende 2 numara kullaniyorum prima premium care tam 3 kg da 2 numaraya gectim 6 kg oluncada 3 numaraya gecicem taşmadan degilde gobekden kapatmak zor olup sanki gevsekmis gibi kalinca kiloya göre degistiriyorum
Gecmis olsun canım hemencik toparlarsınız insallah
Homely_angel ben yogurt yemiyorum gaz yapar diye probiyotik yogurt severim yesem gaz yapar mi sizde gaz oldumu?
Bizim böyle değildi canım, 40 tan sonra başladı. Bu normal değil diye biliyorum.
Gunduz benimde oyle uyku denen sey yokKizlar uyku problemi yasayan var mi? Benimki hic uyumuyor. Salliyorum, menede uyutmaya calisiyorum tik yok. Hele gunduzleri en fazla 15-20 dakika uyuyor. Bir de uyanikken zaten kucaktan indirmem mumkun degil cigligi basiyor. Kollarim koptu. Boyle olan var mi? Ne yapmak lazim
Her aksam ayni saattte yika yagla masajla pijama giydir emzir yatir bir yerden sonra rutin olusuyor.Kizlar uyku problemi yasayan var mi? Benimki hic uyumuyor. Salliyorum, menede uyutmaya calisiyorum tik yok. Hele gunduzleri en fazla 15-20 dakika uyuyor. Bir de uyanikken zaten kucaktan indirmem mumkun degil cigligi basiyor. Kollarim koptu. Boyle olan var mi? Ne yapmak lazim
Evet normal degil ama sebebi enfeksiyon da olabilir gida alejisine kadar yol var dedi enfeksiyonfada genede emziriceksin dedi bebekten kan almayalim cani acimasin dedi oyle yani takip edilecek. Sana ne dicekler merak ettim
Kizlar uyku problemi yasayan var mi? Benimki hic uyumuyor. Salliyorum, menede uyutmaya calisiyorum tik yok. Hele gunduzleri en fazla 15-20 dakika uyuyor. Bir de uyanikken zaten kucaktan indirmem mumkun degil cigligi basiyor. Kollarim koptu. Boyle olan var mi? Ne yapmak lazim
Canım güzel kilo almış gerek yok bencede mamaya ama maşallah boyu epeyce bir uzunSadece anne sütü mü veriyorsun canım??
Ben mama filan hiç vermedim inan versemmi diye düşünüyordum
Vermeyim ozaman :)
3800 doğdu 3500e düştü
Dua en gündüz ben aynı sorunu gece yaşıyorumKizlar uyku problemi yasayan var mi? Benimki hic uyumuyor. Salliyorum, menede uyutmaya calisiyorum tik yok. Hele gunduzleri en fazla 15-20 dakika uyuyor. Bir de uyanikken zaten kucaktan indirmem mumkun degil cigligi basiyor. Kollarim koptu. Boyle olan var mi? Ne yapmak lazim
Evet yikamayi hergun yapmaya baslayayim gun asiri yikiyorum normalde. Ama yikanma bittikten sonra bazen giydiremeden bile emmeye baslatiyorum cunku kiyamet kopuyor :)Her aksam ayni saattte yika yagla masajla pijama giydir emzir yatir bir yerden sonra rutin olusuyor.
Aynen bitik durumdayım. Uyumuyor,uyur gibi yapıp 10 dakikaya açıyor gözünü.
Ay o daha kotu canim, bizim ilk zamanlar oyleydi simdi terse donduDua en gündüz ben aynı sorunu gece yaşıyorum
Evet yikamayi hergun yapmaya baslayayim gun asiri yikiyorum normalde. Ama yikanma bittikten sonra bazen giydiremeden bile emmeye baslatiyorum cunku kiyamet kopuyor :)
Ben gecen gun dakika dakika not tuttum toplam 1 gun boyunca 10 saat uyumus. Mesaj attim doktor 1 aylik bebek icin cok az dedi. Tamam az oldugunu biliyorum ama nasil uyutucam, ben mi beceremiyorum acabagece uykusu yine 6-7 saat suruyor ama gunduz sifir
![]()
Uyku kalıpları kızlar :)
Anladim kuzum saolUykusu bölünmesin, geceyi anlasın diyeymiş
Benimde dönse artık gecem gündüzüme karıştıAy o daha kotu canim, bizim ilk zamanlar oyleydi simdi terse dondu
Kızlar selam
Biz bugün 46 günlük olduk bende kırkım falan çıkmasına rağmen hala buhranlarım streslerim endişelerim devam ediyor sizlerde böylemisiniz hala?