Bende cok üzülüyorum bırakmıyor memeyi alıp yakıyor ağzına sokuyorum öyle duruyor emmiyor emse iki emip bırakıyor yoruluyor uctan dolayı ağzını kınandık açmaya alışmış uç onun ağzını açmamasına minik de olsa edebilmesini sağlıyor o sebeple memeyi alamıyor resmen tiksinerek ağzından atıyor cok üzülüyorum
Azaltmıyor az geliyor ben onu test ettin cekiyor cekiyor ucun içinden çektiği icin alt kısımları ağzına alamıyor sut gelmedi benim zorla ağzına soktum iki çekince hemen sut fışkırdı Emmenin sonuydu hatta yine de geldi ama uçla hiç gelmedi boşa cekti bazen o yüzden boş çekip aç mi yatıyor diye üzülüyorum valla emzirebiliyorsan silikon ucu at yaran icin de bi doktora danış
Yara olsa da kese emse diye bile dua ettim ama emmedi
Resmen plastik bsye asık ve mememden tiksiniyor plastik bir ucka bag kürüyor kızım o yüzden cok üzülüyorum bence hiçbir şekilde kullanma ucu madem emzirebiliyorsun
Canim bizim 3 saate uyanıyor bazen 4 oluyor cok değişim bazen 50 dk bazen 2 saat sonra kalkıyor benimde birikiyor bir gün sık emerse ertesi günde cok emmezse tıkanıyor ama Gülten ebeye sordum sağma dedi yoksa her gün öyle algılarmış tıkanırsa sağ ama sisse sağma canjm
Gün geçtikçe değişiyor bizim ki uyanık bile olsa doydu mu emmiyor cok emen bi çocuk değil bende ona takılıyorum kilo alamazsa diye
Ben doktora sordum antibiotikten ilk sütünden de olabilir ama normalde de olur dedi
Kuzum bize bactirim verdi doktor sabah akşam 2 cc belki sizin yoğundur ondan iğne vermis olabilir bizim böbreğe bakılmadı
Pazartesi bakılacak umarım bsy çıkmaz iğnelik olmayız :/ zaten sarılık yüzünden haftalarca sabah akşam. Her gün kan almalarından elleri morar misti artık ağlamıyordu bile haftalarca geçmedi o morluklar o yüzden dayanamam olurda yine